Kojení a pitný režim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4750
28.5.13 01:04

Ja to řeším velkými hrnky a nejlépe když to hodně střídám aby se mi to neprotivilo, třeba ráno kafe, pak čaj, pak džus, jiný čaj atd. Dva litry mi přijdou akorát ale teď s tím mám pár dní taky trochu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
28.5.13 01:42
@Luciet2 píše:
Zavidim ja kojim uz 11 mesiu a za den vypiju tak 500 ml nemam vubec zizen:-(

Kojím sice jen 8 měsíců, ale vypiju stejně :) Před těhotenstvím mi stačili 3 deci denně :nevim: Když se snažím pít (nosím s sebou láhev, dělám si čaje do konvice), tak je mi akorát špatně od žaludku… Podle mě si tělo řekne. Já nepiják jsem v porodnici vypila za den 6 litrů 8o A první 3 měsíce kojení jsem dala běžně 1,5 litru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
28.5.13 06:26

Teda řekla bych, že 6 litrů tak to je moc, nevím ohledně kojení, ale dáváš pěkný záhul ledvinám…těm svým samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.5.13 06:57

Já věřím, že tělo si řekne. Na začátku jsem měla žízeň pořád, pila jsem litry, teď piju normálně.. Žádný velký množství to nebude. Ale řekla bych že po 19ti měsících už je asi laktace dost ustálená a jen tak se nezmění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
28.5.13 11:12
@Micink píše:
Teda řekla bych, že 6 litrů tak to je moc, nevím ohledně kojení, ale dáváš pěkný záhul ledvinám…těm svým samo

Je to záhul, vím (zvlášť pro ledviny zvyklé na tři deci :lol: ), pila jsem tak tři dny, ale co jsem měla dělat? Měla jsem opravdu strašnou žížeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
28.5.13 15:09

@Fikta mela sem to taky tak ale myslim ze to bylo tim jejich cajem ktery sem pila on je granulovanje a vyvolava to furt zizen:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikalvickova
26.3.14 12:46

Ahojte, dívala jsem se a vy, které kojíte byste měly vypít denně cca 2600ml tekutin, takže směle do toho :P

• Citovat
  • Upravit
33005
26.3.14 12:48
@veronikalvickova píše:
Ahojte, dívala jsem se a vy, které kojíte byste měly vypít denně cca 2600ml tekutin, takže směle do toho :P

Naprosto no problém. V létě jako kojící šestinedělka nebyl problém 4 litry. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikalvickova
20.4.14 20:27

@Svistice Ohoouuuu, tak to jsi to solidně převýšila :D ale jinak gratulka, jdeš ostatním s pitným režimem příkladem :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová