Kojení a velká prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.11 09:35

Jee, nevím, kde se tam vzal ten obrázek… ten jsem tam nevložila :mrgreen: a ráda bych tuhle diskuzi oživila, ale jak je to nové, tak nevím kde… Snad sem někdo zabrouzdá :think:

• Citovat
  • Upravit
117
23.11.11 22:14

Jé, děkuju za oživení diskuze :hug: řešila jsem totiž úplně stejný problém. Sofinka má 3 měsíce a postupně míň a míň sála. Nevěděla jsem si rady, až mi poradila kamarádka netradiční kojící polohu. Položím Sofču na postel, sednu si k jejímu levému boku a svou levou ruku položím k jejímu pravému boku a opřu se o ni ( o tu ruku! 8o :lol: ) a takhle kojím z levého prsa. Objevila jsem tuto polohu i na stránkách kojení.net :pankac: Tohle zafungovalo a kojení stále pokračuje :srdce: :palec: :srdce: Tak třeba někoho inspiruju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.11 22:22

No, moc se mi ji oživit právě nepodařilo, tak jsem založila novou velká, nepevná prsa a kojení je tam víc příspěvků, tak můžeš taky mrknout ;-)

• Citovat
  • Upravit
117
23.11.11 22:26

jo tak to jo, díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 12:28

Miminko při sání rychle usíná a je pak hladové

Zdravím,
náš malý má druhý týden. Když už se přisaje, což je někdy taky boj, tak za cca půl hodiny vypije maximálně 60 ml mléčka. Pak musím dokrmit. Říkám si zda je dobře přisátý, ale když už saje tak slyším jak polyká a i mléčko pak vidím v ústech. Jenže malý prostě během sání pospává a proto tak málo vypije. Když mu pak prsa vezmu zlobí se a musím dokrmit. Nějaké rady?
Buzení tipu lechtání na nožkách, škádlení na oušku, tvářičkách, lechtání… to vše již proběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí