Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jé, děkuju za oživení diskuze
řešila jsem totiž úplně stejný problém. Sofinka má 3 měsíce a postupně míň a míň sála. Nevěděla jsem si rady, až mi poradila kamarádka netradiční kojící polohu. Položím Sofču na postel, sednu si k jejímu levému boku a svou levou ruku položím k jejímu pravému boku a opřu se o ni ( o tu ruku!
) a takhle kojím z levého prsa. Objevila jsem tuto polohu i na stránkách kojení.net
Tohle zafungovalo a kojení stále pokračuje
Tak třeba někoho inspiruju ![]()
No, moc se mi ji oživit právě nepodařilo, tak jsem založila novou velká, nepevná prsa a kojení je tam víc příspěvků, tak můžeš taky mrknout ![]()
Zdravím,
náš malý má druhý týden. Když už se přisaje, což je někdy taky boj, tak za cca půl hodiny vypije maximálně 60 ml mléčka. Pak musím dokrmit. Říkám si zda je dobře přisátý, ale když už saje tak slyším jak polyká a i mléčko pak vidím v ústech. Jenže malý prostě během sání pospává a proto tak málo vypije. Když mu pak prsa vezmu zlobí se a musím dokrmit. Nějaké rady?
Buzení tipu lechtání na nožkách, škádlení na oušku, tvářičkách, lechtání… to vše již proběhlo.
Jee, nevím, kde se tam vzal ten obrázek… ten jsem tam nevložila
a ráda bych tuhle diskuzi oživila, ale jak je to nové, tak nevím kde… Snad sem někdo zabrouzdá