Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky, můžete mi poradit, kde sehnat v Praze kvalitní kojící podprsenky? nějakou prodejnu, kde mi poradí velikost a můžu si vyzkoušet? nehci objednávat přes net, jsem v 8.měsíci těhu a prsa se mi zatím zvětšila jen trochu,tak stále nosím své staré podprdy, ale vůbec netuším, jakou velikost si mam koupit, pač se asi po porodu nalejou mlíkem a ještě aby se tam vešly ty vložky… Prosím o rady, kam se jít podívat, díky moc
ahoj!
já nakupovala v praze na flóře v mothercare..můžeš si je vyzkoušet, popřípadě tuším do 14dnů vyměnit a cena okolo 1100kč..nákup bych nechala na poslední chvíli, ale já třeba nepotřebovala ani v porodnici, prsa se mi nalila až doma ![]()
ja byla vcera v pasazi u divadla Minor ve Vodickovy, prodavaji tam znacku Anita a jsem moc spokojena, zkousela jsem si jich snad 10 nez jsem si vybrala, prodavacka byla velmi ochotna a poradila
kupovala jsem si tam jednu i pred prvnim tehotenstvim a byla ze vsech kojicich podprsenek, co mam, nejlepsi
TehotnaTerezka píše:
ja byla vcera v pasazi u divadla Minor ve Vodickovy, prodavaji tam znacku Anita a jsem moc spokojena, zkousela jsem si jich snad 10 nez jsem si vybrala, prodavacka byla velmi ochotna a poradila
kupovala jsem si tam jednu i pred prvnim tehotenstvim a byla ze vsech kojicich podprsenek, co mam, nejlepsi
Jj tamodtud mám taky Anity ještě po dvou letech jsou stále použitelné
takže investice se vyplatí ![]()
TehotnaTerezka píše:
Potvrzuju, ja si tam kupovala tehu podprdu a pani byla moc ochotna a poradila.
Pak jsem koupila dobrou kojici pidprsenku v DBK na Budejovicke, cena cca 500. Maji ji nahore v obchode pro deti.
holky díky, vyrazím do toho Tveretu ve Vodičkové, chodím tam i ke svému dr, tak to vezmu při jednom ![]()
Já taky kupovala v H&M a jsem moc spokojená. Můžeš si je tam vyzkoušet a v balení jsou vždy dvě podprsenky - černá a bílá a dohromady stojej 599, zdaleka nejlevnější! Mají tam na výběr i různé zdobené krajkové. Tyhle dvě co mám já jsou jednoduché a bavlněné. Mají tam i kojící tílka a trika. Ty tílka jsou na zimu super - nahrazují podprsenku a jsou dvě v balení černé a bílé taky dohromady za 599. Fakt bezvadný, nosím je pořád, na zimu super věc, jsou dlouhý:-).
já mám vyhlídnutý tyto: http://www.annaviktorie.cz/…senky-mammae
byla jsem se na ně kouknout v Puntanele (Šterboholy) - vypadají naprosto super, akorát jsou dost drahý… Mají je i v Anna&Viktorie v Průhonicích.
ještě když se bavíte o podprsenkách. Nemáte některá tip, kde by se sehnala velikost 95 H a nebo ještě větší košíček????
Od Anity mám 90I a jen tak tak a větší nedělají. Nosím jí nonstop a je to na ní velmi vidět. Patří k těm kvalitnějším, ale už je vytahaná, opraná. Jenže u týhle velikosti se s tím musí počítat.
Kupovala jsem U Kohouta Anitu a drzi dosud a porad je pekne. Obchod sidli na Strosmajeraku v baraku, kde je gynda a naproti je lekarna.
A nejlepsi zkusenosti v pomeru cena/kvalita/vzhled mam s kojicima podprsenkama z MotherCare - zvlast dve v baleni vyjdou lacino, navic pekne - polokrajkove, vubec nevypadaji jak kojici…taky velky vyber velikosti, ja mela 85E a sehnala jsem je tam bez problemu.
V HM meli taky moc pekne, slintala jsem nad barvou capucinno, olemovanou cernou krajkou s cernymi puntikami, ale na mne jsem tam nesehnala velikost, ale zase se mi z HM osvedcili kojici tricka a tilka. Hlavne ty trika a tilka po porodu v cervnu jsem pul roku nechodila v nicem jinem a kojila venku i s velkym prsama vic nez diskretne…
Takove ty platene hadrove stany ze dve tri stovky z duse nesnasim a nosila jsem je jen v porodnici a doma nez se mi upravila tvorba mleka, pak letely…
ahoj ja kupovala v Sestce nahore v patre, maji tam hlavne Anity a jsou perfektni ![]()