Kolegyně v práci a nedostatečné hodnocení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
9.1.26 10:45
@Anonymní píše: Více

No nedelam si iluze, ze agentury preplaceji lidi, tudiz motivace nulanulaprd pro nejake vicekmitani :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
9.1.26 11:00

@Ahep jenže ta agentura se toho nekmitače rychle zbaví. Ve školství za stejné peníze šmrdlá jednu třídu a když blbě a flinká to, tak zaměstnance se zbavuješ daleko hůř. Tady ty malé školy a školky je taková zahumenka, většinou je uklízečka místní, co si třikrát za pracovní dobu odskočí domů, placená, sice blbě, ale je placená za plný úvazek, práci má reálně na hodinu, zaměstnavatel byl doteď stát, tak to nikdo neřešil. Teď to přebírají obce, tak se asi budou dívat, zda je nutné mít v jedné třídě školky jednu ženskou na výdej jídla, další na úklid, pak ještě nějakou školníci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.26 12:03
@mado píše: Více

Přesně to samé jsem chtěla napsat taky. Měli jsme čtyři agenturní uklízečky jako zástup za nemocnou uklízečku. Každá „uklízela“ tím stylem, co je mokré, to je čisté. Ta jedna celou dobu, i když vytírala jednou rukou, v druhé držela mobil, a to neustále. Další „pracovala“ jenom když někdo z náš šel po chodbě, a to pouze šmrdlala mokrým mopem prostředek chodby, která byla neustále mokrá, takže jsme museli všichni chodit velmi opatrně, aby si někdo ještě nepřivodil úraz na mokré podlaze. Nějaké wc jí bylo naprosto ukradené. A tak bych mohla pokračovat. Nakonec se vrátila naše „ředitelka zeměkoule“, která teda aspoň uklízí, ale občas, když se potkáme, nezapomene mi sdělit, jaké jsou „ženské prasata“. Takže tak.

• Citovat
  • Upravit
4188
9.1.26 12:21

Tak vystuduj vysokou školu a také budeš učitelka. Prostě na tom pomyslném společenském žebříčku jsi na nejnižší laťce, tak se s tím smiř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
10.1.26 15:46
@Anonymní píše: Více

Něco ti povím. Aniž bych věděla, nebo chtěla zkoumat jak je to doopravdy, tak z tvého příspěvku čiší jen tvoje špatné vlastnosti. Nikdo a nic ti není dobrý, nikdo nedělá nic správně, každý je namyšlený a myslí si že jsi póvl, berou peníze na nic. Kdežto ty - kdybych se líp učila, mohla bych, já dělám všechno správně, já jsem ta dobrá.
Zamysli se nad sebou. Zamysli se, kolik máš v sobě respektu k ostatním, pokory, nakolik máš ráda lidi kolem sebe - jestli vůbec. A věř mi, změnou svého postoje si opravdu hodně pomůžeš. Bohužel si myslím, že nemáš sebereflexi a nepomůže ti ani svěcená voda, jak se říká. Budeš jen zneuznaná, zahořklá a zlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2001
10.1.26 21:56

Nepůsobíte zrovna jako příjemná osoba, se kterou by se každý chtěl bavit. Zřejmě vás dost štve, že jste to dotáhla jenom na uklizečku a máte pocit, že se nad vás všichni snaží povyšovat. Což vůbec nemusí být pravda… Taky jsem měla kolegyni, se kterou se nikdo nechtěl bavit a ona měla pocit, že jí lidé křivdí a myslí si, že jsou lepší než ona. Pravda byla ale taková, že ona si pořád jen stěžovala a někoho pomlouvala. Nikoho to nebavilo, tak se jí vyhýbali. Ona si nikdy nepřipustila, že ten problém nemusí být nutně v ostatních… Obvykle když je někdo neoblíbený všude, kam vkročí, tak to má své důvody. I u vás bych vsadila spíš na to, že prostě nejste moc příjemná osoba a proto se s vámi nechtějí moc bavit, než že by vás sborově degradovali proto, že jste jen uklizečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat