Kolegyně v práci a nedostatečné hodnocení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nemáš se co a k ničemu zrovna ty jako uklízečka vyjadřovat, ony narozdíl od tebe, jedna vedle druhé, dělají práci odbornou, na kterou je třeba vzdělání; zatímco uklízečku může dělat kdokoli s iq tykve. Je to práce až na konci, řetězce´, níž už klesnout téměř nemůžeš a bud ráda, že práci máš.
Pokud se ti tam nelíbí, nikdo ti snad kvér u hlavy nedrží a jdi si, kam tě srdce táhne!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apolena05 píše: Více
Má pocit, že se k ní chovají povýšeně
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
a co přesně je nefér? musela ses na uklízečku něco speciálního učit? nebo mám v práci zodpovědnost za lidský život? že máš pocit, že by jsi měla brát víc než učitelka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1010 píše: Více
To jsem jsem pochopila. Otázku jsem ale nikde nevyčetla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělej si svoji práci, k ničemu se nevyjadřuj a jdi s čistou hlavou domů. Nějak nevidím, kde je problém? Kámošky si můžeš najít mimo práci, když s kolegyněmi sis nesedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, mám pocit, že se zbytečně vnímáš pod nimi. Zkus je první pozdravit, dát se do řeči - pokud to jde i do party.
Mám jednu známou, ve škole uklízela, dnes prodává a kolik lidí si s ní vždycky rado popovídá! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takco píše: Více
a to něco mění na tom, co jsem psala? má uklízečka odpovědnost za dětské životy? potřebuje uklizečka vzdělání jako učitelka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Učitelka učí, uklízečka uklízí. Odpovědnost má kdokoli, kdo se nachomýtne k případně události.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takco píše: Více
V tomhle souhlas.
Ale zakladatelka se v tom moc babrá. V práci si kámoše dělat nemusím. A otázka platu byla taky vedle. A hodnotit, že práci flákaj. No, s tím bych si hlavu vůbec nelámala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uklízím v mateřské školce, je to odloučené pracoviště s jednou třídou, jsem tam 3 rokem a vadí mi chování učitelek, za prvé se semnou nebaví, jako by jsem byla nějaký póvl, jak jsou namyšlený, pak kuchařka co vydává obědy, co jí někdy zaskakuju se chová jako chytrá horákyně, obyčejná ženská, nemám jí ráda, je falešná a cokoliv jí řeknu, tak to obrátí, myslí si že je nejchytřejší, kdybych se líp učila, tak bych měla navíc, je to čistá a klidná práce, ale já prostě vidím jak si tam dělají co chtějí, jak je to nefér, jak tu práci flákaj a mají fajn plat, jak stojí při sobě a já když bych se k něčemu vyjádřila, tak by mě měli jako za blbce. Ženský kolektiv je náročnej.