Kolik asi balení plenek číslo 1 a 2

1488
26.9.12 18:27

kolik asi baleni plenek číslo 1a 2

Ahoj holky, chtěla bych poradit kolik jste asi tak od oka spotřebovali balíků plen jedniček a dvojek..Chci si před porodem něco nakoupit, ale nemám ponětí kolik toho vlastně využijeme.. Pročítala jsem i plno diskuzí jaké plenky si chválíte tak chci nějaké nakoupit když budou v akcích..I když vím že každé dítě je jiné.
Díky za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
26.9.12 18:29

Vel. číslo 1 jsem měla dva balíky, ale stačil by jeden.. Vel. 2 taky tak nějak.. Ale malá přibírala půl kila týdně.. Takže za mě raději méně, dokoupit můžeš vždy.. Zásobuj se až číslem 4 ty jsou asi na nejdelší dobu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.12 18:30

Nevím, zda je dobré kupovat hodně balíků do zásoby, co když miminku zrovna nebudou vyhovovat? Já vyzkoušela snad všechny značky, ale už kupuji jenom jednu značku a k jiným se nevrátím :lol:. Ale počítej, že malé mimi má tak 8 plen na den, ale může mít i více :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.9.12 18:35

Já právě zjištuju od všech známých co používají nebo používali abych měla trochu přehled ale kolik toho zpotřebovali si už bohužel nepamatují :( Mám koupení pampers premium care a jedny trojky happy o tech jsem tu dnes hledala dizkuze a zdá se že si je převážná většina lidí chválí dokonce jsme se dnes na ně ptala sestřenky a ta mi řekla mno malej je má zrovna na zadku takže spokojenost.. Já toho nechci kupovat horentně ale něco málo aspon..ale nechci třeba koupit 4 balíky jedniček když pak budou k ničemu tak se chci raději zeptat zkušenějších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
26.9.12 18:36

Ja mela 1 asi 3 baliky - ale bylo to mensi baleni, asi 45ks, dvojky jsme meli asi do tretiho mesice, ale to uz nemuzu rict pocet, pac jsem zacala latkovat a jednorazovku ma jen na noc.
Ale jak rika @gabriela82, zasobila bych se az s 3 a 4, ty budou na dele, mimco uz pomaleji pribira. A to prechazeni mezi velikostma take zalezi na tom, jak je mimco velke, jak rychle pribira… Kazdy to ma jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.9.12 18:37

@marillynka 4 balíky jedniček je myslím fakt moc, pokud se mimino nenarodí dřív nebo hodně malinký.. Jinak já nakupuju podle akcí, takže už jsme vyzkoušeli fakt snad všechny značky a zatím musím říct, že malá se neoprudila z žádných.. Některý jsou tvrdší, některý měkkčí, jiný tenký, jiný tlustý, u některých škrtí gumičky, to si člověk musí ošahat sám :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.9.12 18:40

Já to vzala jen jako příklad ty čtyři..Mám doma koupení dva balíky jedniček pampersk premium care a jedny trojky happy..Nic víc..Máte někdo s těmito plenkami zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.9.12 18:44

Dopředu jsem měla koupený 1 balík tesco plen vel. 1. V porodnici jsme měli k dispozici Happy. Takže doma jsme pak u vel. 1 střídali tyhle značky. Malý je měl zhruba tři týdny, spotřeba tak 10 plen denně. Pampers premium care jsme dostali 1 jako vzorek v porodnici a do půl hodiny byl opruzený do krve. Takže s těma zásobama fakt opatrně. Radši ukázat chlapovi, kde je hledat a třeba ještě při pobytu v porodnici ho pro ně poslat.
A dvojky měl asi taky tak 3 týdny, spotřeba kolem těch 8 až 10 denně. Už si nepamatuju množství v balení. Jinak zásoby doporučuju až od vel. 4. Ale taky dávej pozor, že někdy změní materiál, výrobce a už nemusí sedět.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
26.9.12 18:48

Premium Care máme až od čísla 4 - trošku se liší, nemají už tu síťku, ale nám vyhovujou, sice tak divně smrděj, ale nikde jí neškrtěj.. Bella Happy znám - já jsem s nima spokojená.. Nám nevyhovujou Babylove - moc jí škrtěj u nožiček a Huggies - jsou podle mě hrozně nízký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
26.9.12 18:53

Být tebou, tak do zásoby nekupuj nic, dokud nezjistíš, jaké plenky budou vyhovovat. Hlavně skrz opruzení.

Bylo to asi takto:

• velikost: newborn měla 1 balík (Pampers),
  • velikost: 1 měla asi 4 balíky (Pampers PC),
  • velikost: 2 asi 15 balíků (5 balíků Pampers AB, 5 balíků Pampers PC, 5 balíků TESCO zelené)
  • velikost: 3 asi 20 balíků (nepamatuji si počty, ale Baby Love, a TESCO zelené)
  • velikost: 4, tak tam se klidně můžeš rozjet (Pampers PC byla úplně nejhorší, TESCO zelené super, Baby Love se pohoršily a zkoušíme znovu Pampers AB),
  • velikost: 4plus, TESCO zelené nejlepší, ale teď dlouho nebyly v akci, Pampers AB stačí ve velikosti 4

Měli jsme ještě nějaký úlet s Pamper SP a ty byly hrozné, tuším ve velikosti 1.

Toš tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.9.12 18:54

Tak to je děs že jste měli opruzenej zadeček z těch pemprsek :( Mno doufám ež to bude dobrý.. Taky jste ty happy měli v porodnici právě jsme to tady četla od hodně lidí že je tam dávají aže mají výřez na pupík..kamarádka právě má 7měsíční holčičku a používají trojky akorád bohužel nevím od kterého měsíce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
26.9.12 18:54

Tak zalezi, jak velke se mimi narodi a jak rychle bude pribirat. Ted sem mela 6 baliku 1 a vyuzila bych i dalsi, ale mam jeste 5 baliku 2, tak je ted pouzivam, ale jsou ji velke. Jenze na1 nejsou tak casto slevy. Ale okolo 3 mesice jsou deti vetsinou uz na 3. Nekdo 1 ani nepouziva a ma rovnou 2. A kdyby se mimi narodilo moc male, tak 1 muzes vzdy dokoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.9.12 18:56
@Trojlístek píše:
Být tebou, tak do zásoby nekupuj nic, dokud nezjistíš, jaké plenky budou vyhovovat. Hlavně skrz opruzení.

Bylo to asi takto:

• velikost: newborn měla 1 balík (Pampers),
  • velikost: 1 měla asi 4 balíky (Pampers PC),
  • velikost: 2 asi 15 balíků (5 balíků Pampers AB, 5 balíků Pampers PC, 5 balíků TESCO zelené)
  • velikost: 3 asi 20 balíků (nepamatuji si počty, ale Baby Love, a TESCO zelené)
  • velikost: 4, tak tam se klidně můžeš rozjet (Pampers PC byla úplně nejhorší, TESCO zelené super, Baby Love se pohoršily a zkoušíme znovu Pampers AB),
  • velikost: 4plus, TESCO zelené nejlepší, ale teď dlouho nebyly v akci, Pampers AB stačí ve velikosti 4

Měli jsme ještě nějaký úlet s Pamper SP a ty byly hrozné, tuším ve velikosti 1.

Toš tak :kytka:

mno otěch pampers Sp jsme slyšela že si je moc nikdo nechválí jen teda sestřenka na ně nedá dopustit ti kupovali jen ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
26.9.12 18:58
@Sarik12 píše:
Tak zalezi, jak velke se mimi narodi a jak rychle bude pribirat. Ted sem mela 6 baliku 1 a vyuzila bych i dalsi, ale mam jeste 5 baliku 2, tak je ted pouzivam, ale jsou ji velke. Jenze na1 nejsou tak casto slevy. Ale okolo 3 mesice jsou deti vetsinou uz na 3. Nekdo 1 ani nepouziva a ma rovnou 2. A kdyby se mimi narodilo moc male, tak 1 muzes vzdy dokoupit

taky jsem si říkala že ty jedničky by mohli dvoje uplně stačit přece jenom u těch dvojek ta velikost není o nic moc větší..dyštak jak říkáte dokoupíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
26.9.12 19:07

Tak velikost 1 jsem měla 1 balík, velikost 2 asi 3 balíky, velikost 3 i 4 jsme měli tak dlouho, že počet neodhadnu.
Před narozením dítěte jsem měla nachystanej jeden jedinej balík plen (velikost 1 - velké balení), kterej jsem vezla do porodnice. U staršího myslím ještě jeden malej doma. Jinak nic.
Jinak pořád jsou nějaké akce, u nás doma dohromady víc jak 4 balíky nebyly nikdy, a to bydlíme na maloměstě a používali jsme převážně Huggiesky (nebývají tak často v akci jako třeba Pampers) :nevim: Vím, že chceš nakupovat do zásoby, ale mě to fakt před porodem přijde zbytečné a i nelogické :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí