Změnily plenky Babylove :-(

2195
23.9.12 22:35

Změnily plenky babylove:-((

Dnes jsem koupila nase oblibene plenky babylo mini v drogerii DM, a cicim jsou uplne jine. Uplne tenke a navic smrdi chemicky. Puvodni byli tlustci super na kycle a nesmrdely, byli jsme s nima spokojeni. Takze jsem uplne vytocena:-( zitra dodam foto rozdilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101744
23.9.12 22:44

JO, to už se tu řešilo, prý se změnil výrobce a jsou teď z Polska… já nevím, já kupuju pouze Babylove Natur (zelený obal) a ty jsou stále stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.9.12 22:49

Jani a ty jsou taky takovy tlustci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
23.9.12 22:55

To se přiznám, že netuším, já normálně látkuju a tyhle používám k látkovkám na noc, případně když jedeme někam mimo civilizaci… a je to jediná značka, kterou kupuju, jsou mi sympatické tím, že jsou biologicky odbouratelné, takže by v nich neměly být různé chemické s. ačky. Takže nemám srovnání s jinýma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.9.12 22:58

Aha a nevis kde byla ta diskuze kde se to resilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.9.12 23:00
@Luciet2 píše:
Jani a ty jsou taky takovy tlustci?

jo, jsou tlusté.. ale dítě je dokáže pročůrat, aspoň to moje..
(zelené babylove, dříve alana..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.9.12 23:03

No zelene babylove nam prave zmenily:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
23.9.12 23:06

@Luciet2 já to řešila u jiný velikosti a koukala jsme na výrobce, dováží německo, Švédsko a polsko. samozřejmě z Polska je to děs :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.9.12 23:12

Jo ja jsem zkusila koupit prave uz midi myslela sem ze uz koupim vetsi sle byli jine takove tenke atd. Tak jsem koupila zpet mini s koukam zo stejny:-( sem fakt nastvana protoze jsme konecne nasly plenky ktere nam vyhovovaly, a mam takovy pocit ze se mi z tech jejich,,novych,, zacina mala osypavat:-( no nejradsi bych jim to tam sla vratit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.9.12 23:23

Jj, šmejdi. :cert: Už jsem to zaregistrovala dávno a dávno je nekupuju :jazyk:. To samý kdysi udělali s Pampers Active baby. Teď už jedině tak Huggies v akci nebo zelený Tesco pleny, ty ještě nejsou tak chemické a pichlavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.9.12 23:27

A co rosmann babydream? Nejsou podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
23.9.12 23:33

Plínky z Rossmanna jsou téměř stejné jako ty z DMka. Jen jsou takové jemnější na omak (tedy mě připadají).
Používám skoro všechny plínky - podle toho, jaké jsou v akci, malýmu nedělají žádné problémy, neosypává se.
Ale zatím největší spokojenost je s těma z Rossmanna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.9.12 23:36

Efulka: a jsou to ty tlustci? Nebo zas tenky jako vsechny od pampers a ted uz i babylove:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
23.9.12 23:40

Také jsou tenké - jsou vesměs srovnatelné s těma z DMka, jen jsou jemnější. Nejtlusčí, co jsem kdy měla, tak byly Tesco - zelené a nebo Tesco Gaga. Už i Huggies dělají tenčí :nevim: Joo, ještě Happy plínky jsou tlusté (měla jsem jen 2, pak jsem je už nepoužívala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.9.12 23:45

Jo happy byli fajn jen 1 ale 2 uz naprd. Ale zelene babylove byli tlustci taky jeste minuly pytel byl a ten sem koupaila pred tydnem a dnes uz jsou tenke:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí