Kolik času denně máte pro sebe s batoletem? :-)

7323
26.9.15 20:05

Kolik času denně máte pro sebe s batoletem? :-)

Tak po dnešním dni, kdy si dítě vzala babička na odpolední procházku a já měla pro sebe neuvěřitelnou 1,5 hodinu, mě napadla tahle otázka :-) Jak je to u vás? Pro sebe myšleno kdy nemáte u sebe dítě a můžete ať už uklízet nebo hodit nohy na stůl a nic nedělat nebo si prostě jen tak nalakovat nehty atd. :-)
U mě jsou to přibližně 2 hodiny večer, když usne (i když k ní občas běhám, protože se budí s pláčem). Někdy jsou to i 3 hodiny, ale to už jdu spát mezi 23 a půlnocí :-)

Příspěvek upraven 26.09.15 v 20:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
26.9.15 20:09

Mámě dvě děti. volno mám tak od cca 20 do 23 než jdu spát. V noci občas vstávám a pak 1× za 14 dní víkend kdy jsou děti u táty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
26.9.15 20:10

Večer cca 3h přes den 0 až 2h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
26.9.15 20:11

Kdyz usne tak 3 hodiny a jinak max hodinu pres den kdyz dorazi manzel.ale vikendy u nasich to je hawai prvni vnouce tak se muzou pretrhnout je to neuveritelny relax tam mam oro sebe i 6 hodin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
26.9.15 20:11

Večer tak 2h a přes den nic… teď teda nastoupil do školky takže dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
26.9.15 20:13

Pres den pet minut na zuby a namalovani se:)) a vecer tri hodky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.15 20:14

Vidím, že to máte hodně podobný. Já bych totiž za takový chvíle přes den někdy vraždila :-D Nevěřila bych, jak mi bude takovýhle volno jednou vzácný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.9.15 20:16

No jako musím říct, že ty víkendy u táty jsou skvělý. To je na rozvodu dobrá věc. Předtím si je takhle nikdy nebral :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.9.15 20:16

Čas pro sebe? Co to je? :lol: Né, tak teď vážně. :mrgreen: Mám dvě děti, jedno 4-leté a školkové, druhé je 2-leté batole. Denně mám pro sebe pár hodin večer, co zalehnou do postelí, takže zhruba od 20h. do doby, než jdu spát. A pak téměř celou sobotu, protože jezdívám do školy a jsem tudíž bez dětí. Ale dělat si co chci, to nemůžu, takže v tomto případě je „čas pro sebe“ opravdu s "".. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.9.15 20:18

@Pomka Já mám tento víkend děti pryč. I manžela. Jsem doma sama. :mrgreen: Paráda. Strašně si to užívám. To neskutečný ticho a klid, to, že po mně nikdo nic nechce. Už jsem manželovi říkala, že to budeme praktikovat častěji. V sobotu se vrátím ze školy a budu se až do neděle válet a nic nedělat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.15 20:19
@paola white píše:
No jako musím říct, že ty víkendy u táty jsou skvělý. To je na rozvodu dobrá věc. Předtím si je takhle nikdy nebral :lol: :lol: :lol:

Víkendy u táty - záchytné body týdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.15 20:20

@Fima na to se taky těším, až malá povyroste a vydrží s někým jiným. Že vyrazí někam na výlet a já vypnu :)

Jinak musím říct, že mám hodné dítě, nezlobí nebo něco takového, nic. Ale psychicky vypnout… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.9.15 20:21
@paola white píše:
No jako musím říct, že ty víkendy u táty jsou skvělý. To je na rozvodu dobrá věc. Předtím si je takhle nikdy nebral :lol: :lol: :lol:

jee, zlato :-( A ja jsem myslela, ze se ty tricatiny tak povedly, ze sem nechodis, protoze mate hned druhe libanky. Ted nevim, jestli mam s tebou citit nebo blahoprat. Znis pozitivne, asi to nejhorsi je za tebou, co?
@Pomka promin, ze tu resim neco „mimo“. My mame 2 deti, starsi je sova. Takze ja mivam cas vetsinou az od 21, spis 21:30. Kdyz chci udelat neco vetsiho, tak proste jdu spat az ve 4:00. Zatim si obe deti bere jen tatinek na prochajdu na max. 1,5 hod. tak 2-3× tydne. A to litam jak hadr na kosteti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Dvě děti, 23m a 4leťák nechodící do školky. Čas mám hoďku, co dorazí manžel z práce, večer dvě hodiny než jdu spát, a téměř každou neděli, kdy jezděj k babičce. A i tak je to na zbláznění, protože zbytek času je mám na krku oba já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

@paola white Dlouho jsem Tě tu neviděla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie