Kolik kaše pro roční dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hipp mléčná na dobrou noc ovesná s jablky - píšou, že je bez přídavku cukru
Taky ji kupuju, ale teda nechutnala jsem ji, ty kaše s UM mi nechutnají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 a. To se dela z iz normalniho mlika nebo z UM?
@Tereza1986 Ta posledni veta je zrala na zaramovani k
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak děláte ty kaše Nominal? To se taky jen zaleje vodou/mlíkem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 jasně, když to není jistý, jestli fakt nemá hlad, tak bych to taky nehrotila. Ale u nás to bylo jasný, malá se pořádně napila až ráno, jinak si podudlala a nazdar a já jsem pak půl noci čuměla do blba
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pupyk Jj ale kdyz juknes na slozeni tak v mnozstvi sacharidy - z toho cukry je vyrazne vic nez v te bez prichute ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 jo.. Nicméně jsou z nich hodně cítit ty obiloviny. Malá je nechce, ale já začínala instantníma, takže je zmlsaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 nominal kaše do vody. A buď přidám nějakou tu odměrku UM, nebo trochu nějaké mléčné ochucené kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kucerat já jsem domácí kaše dělala od roka a ty už teda normálně z kravského mléka ale neměla je každý den, většinou 2× do týdne, jinak jsem dávala instantní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi jo, ale to může být i z toho ovoce… samotný UM je sladký jak cecek…
@kucerat píše:
@pupyk Jj ale kdyz juknes na slozeni tak v mnozstvi sacharidy - z toho cukry je vyrazne vic nez v te bez prichute
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě ve 14M sní rýžovou neochucenou kaši ze 150 ml mlíka a ještě se dorazí 100g přesnídávkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš 8.měsíční prcek jí kaši ze 180ml vody cca od 6.měsíce..Je jedlík od narození..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím obnovit diskuzi… Mám roční dítě. Zaujali mě ty kaše Nominal. Chtěla bych je dělat s UM, ale nevím, jak na to. Poradíte mi prosím? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit