Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, objednavam pro babi vanocni cukrovi, je to pro dva lidi a zraveho psa, ktery rad smlsne
.Kolik mam prosim vzit, aby meli i na Novy rok?4 kg, 5 kg? Beru mix vice druhu.Dik P. S.Prominte, ze pisi z mobilu bez diakritiky
@sabrinafromprague píše:
Ahoj, objednavam pro babi vanocni cukrovi, je to pro dva lidi a zraveho psa, ktery rad smlsne.Kolik mam prosim vzit, aby meli i na Novy rok?4 kg, 5 kg? Beru mix vice druhu.Dik
Jestli babi futruje psa „lidským“ cukrovím s čokoládou, nedělá dobře. Myslím, že dvě kila je ažaž. Pokud jim nechodí hodně návštěv…
@Russet Nehodnotim jak krmi psa, ale ptam se na mnozstvi. Navstevy chodi a deda je jedlik…
@sabrinafromprague U mě si lidi, co jsou dva objednávají ty 2kg ![]()
Bereme dvě kila a je toho velká krabice
pokud mají hodně návštěv, vzala bych cca tři az čtyři kila
2kg beru pro celou familiji, je nas 6. Sice jeste neco pripejkam, ale 2 kg je velka krabice ![]()
Edit. Vyzivu psa nehodnotim…ale pri dnesni cene masla si myslim, ze bude kilo o dost drazsi nez loni…a cpat to psovi ![]()
Příspěvek upraven 28.11.16 v 18:56
Psovi cukroví?
to snad ne ![]()
A záleží na vás jak jste nenažraní
někomu stačí kilo, jinému nestačí pět…
Ale rvát cukroví do psa? ![]()
@Šmoulice píše:
Psovi cukroví?![]()
to snad ne
![]()
Ale rvát cukroví do psa?někomu stačí kilo, jinému nestačí pět…
Nepruď ![]()
@Šmoulice píše:
Psovi cukroví?![]()
to snad ne
![]()
Ale rvát cukroví do psa?někomu stačí kilo, jinému nestačí pět…
ty by jsi pejskovi nic nedopřála
![]()
@Markéta80 píše:
ty by jsi pejskovi nic nedopřála![]()
Já mám svého psa ráda
nebudu ho zabíjet cukrovím ![]()
@Markéta80 píše:
ty by jsi pejskovi nic nedopřála![]()
Náš pes si kdysi „dopřál“ sám a bylo mu zle. Jeden kousek ho nezabije, ale myslet na něj při objednávání? ![]()
Při normání ceně 300 - 350 za kilo si raději napeču sama. Aspoň vím, co do toho dám.
@Šmoulice no někdo psa láskou zabije
. nechápu objednávat cukroví- mouka tuk a cukr a započítat do toho psa
@Russet já bud svoje cukroví nebo raději nic, kupované ani náhodou ![]()
@Markéta80 píše:
@Šmoulice no někdo psa láskou zabije. nechápu objednávat cukroví- mouka tuk a cukr a započítat do toho psa
@Russet já bud svoje cukroví nebo raději nic, kupované ani náhodou
Tak třeba od kamarádky bych se i nebála, má to krásný. Ale beru to jako rituál před Vánoci a peču jen cca ty dvě kila. Je nás 2,5 a návštěvy to pokreje.