Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@noiretblanc ne na mobilu nemám filtry ani bych je neuměla použít. Za oblečení se omlouvám nic moc no
@Anonymní píše:
@noiretblanc ne na mobilu nemám filtry ani bych je neuměla použít. Za oblečení se omlouvám nic moc no
No a vysvetleni k tomu, ze to nejsou dnesni fotky a proc zakladas porad stejne diskuze?
@Anonymní píše:
Tak to ti bude tak 55+. ![]()
@Anonymní píše:
Holky hodně lidí se diví mému věku tipují mi nohem méně…zajímalo by mě na kolik tedy vypadám, foceno dnes ráno nejsem nalíčená...Vaše tipy? Děkuji
Proč lžeš? Tyhle fotky tu kolují už dlouho
Je ti, myslím, 43 a podle mě na to vypadáš.
Ta fotka před zrcadlem v šatech tě prozradila, ta je spíš nepovedená.
U těch dalších 2 by mě zajímalo, jak staré jsou. ![]()
@Anonymní píše:
Ty fungují automaticky, když uděláš fotku. K oblečení jsem žádný komentář neměla.
@Anonymní píše:
U vetsiny fotaku je dnes automaticka uprava. Na te druhe fotce vypadas opravdu velice mlade, ale otazkou je, jak je stara (byla i v te diskuzi cca mesic zpet). Na treti bych rekla kolem ctyriceti s tim, ze mas moc peknou plet, pekne upravene prirodni oboci, ale treba u vicek je trochu videt pokles. Takze klidne plus minus pet let k tomu orientacnimu veku. Ale obecne bych rekla, ze i vypadat na petatricet je pohoda, ne
?
Mobil bez nějakého zapnutého filtru dnes vlastně ani nefotí. Problém nastane, pokud filtry chcete vypnout. Pak zjistíte, že to vlastně ani nelze.
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan píše:
Proč lžeš? Tyhle fotky tu kolují už dlouho
Je ti, myslím, 43 a podle mě na to vypadáš.
Ta fotka před zrcadlem v šatech tě prozradila, ta je spíš nepovedená.
U těch dalších 2 by mě zajímalo, jak staré jsou.
Máš pravdu, v té minule psala, že 43. Dává to schválně, aby ji všichni psali, že je jí 20. Jen myslet si, že když vezmu šaty jak pro 10letitou, tak i tak budu vypadat, je dost mimo.