Kolik máte ručníků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
17.7.15 19:33
@Litta píše:
Mě teda dneska nejvíc děsí ty mouchy.

to jsi na tom ještě dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.7.15 19:34
@Berousik píše:
No :mrgreen: me dostalo to "dostala jsem se do situace " :mrgreen: :mrgreen:

Jj,… :lol: to je fakt problém 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681

Ja bych rozhodne jeste prikoupila! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
@Berousik píše:
No :mrgreen: me dostalo to "dostala jsem se do situace " :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: neee, jak se jen tohle může stát? Koupí dřezu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.7.15 19:40
@vyrovnaná žena píše:
to jsi na tom ještě dobře :D

Já se ráno „dostala do situace“, kdy mi vlítla do ložnice obří masařka a nechtěla zpátky ven. Představa, že bych měla každý den obsypané okno a nevěděla, kde se mi líhnou, no fuj. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.7.15 19:42

Mám toho plnou skřín v koupelně a ještě mám další do zásoby v komodě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
17.7.15 19:42
@Litta píše:
Já se ráno „dostala do situace“, kdy mi vlítla do ložnice obří masařka a nechtěla zpátky ven. Představa, že bych měla každý den obsypané okno a nevěděla, kde se mi líhnou, no fuj. :jazyk:

Obsypané okno? Pak by bylo potřeba vzít všechny utěrky a začít to všechno mlátit hlava nehlava. Pak to završíš studeným ručníkem na čelo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.7.15 19:43

Ručníků máme asi 60, utěrek asi 100 a jsme 3 :mrgreen: Nene magoři nejsme, ale mamka s babičkou mi asi 10 let skladovaly na půdě výbavu, ty utěrky jsou ještě z výbavy po mamce, a jak jsme se přestěhovali, tak mi to tu navezli. Ale jsem mooc ráda, protože mám konečně kupu utěrek, které SAJOU!!! :dance: No používáme samozřejmě asi pětinu z toho množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.7.15 19:44

@Akivasha tak ty savé utěrky závidím. Taky jich máme hromadu, ale sají asi tak tři z nich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.7.15 19:44
@Litta píše:
Já se ráno „dostala do situace“, kdy mi vlítla do ložnice obří masařka a nechtěla zpátky ven. Představa, že bych měla každý den obsypané okno a nevěděla, kde se mi líhnou, no fuj. :jazyk:

fuj, já vždy zavřu dveře, otevřu okna a čekám až ten hnus vyletí. Někdy čekám dost dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.7.15 19:46
@Maty1989 píše:
Obsypané okno? Pak by bylo potřeba vzít všechny utěrky a začít to všechno mlátit hlava nehlava. Pak to završíš studeným ručníkem na čelo :dance:
:mrgreen: :mrgreen: nehlásila počet ručníků a utěrek :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.7.15 19:48
@Maty1989 píše:
Obsypané okno? Pak by bylo potřeba vzít všechny utěrky a začít to všechno mlátit hlava nehlava. Pak to završíš studeným ručníkem na čelo :dance:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takze zakladatelko ne, nemas dost :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
17.7.15 19:48
@vyrovnaná žena píše: :mrgreen: :mrgreen: nehlásila počet ručníků a utěrek :think:

Aha, tak to možná ani žádný nemá. Ale viděla bych to asi spíše tak, že @Litta je vlastně špindíra, co se ani nemyje - nepotřebuje tedy nic utírat a obsypání okna mouchama by tomu odpovídalo :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.7.15 19:52
@alenka84 píše:
@Akivasha tak ty savé utěrky závidím. Taky jich máme hromadu, ale sají asi tak tři z nich :zed:

Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje??? :think:
Mám pocit, že cokoliv jiného saje líp, než kuchyňská utěrka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
17.7.15 19:53
@Klementyna píše:
Je to odbočka od tématu, ale když už jsme u toho, může mi někdo vysvětlit, PROČ se proboha vyrábějí ty utěrky z látky, no látky, nebojím se skoro říct umělé hmoty, nebo je to povoskované, nebo co to je, zkrátka, proč se to proboha vyrábí z něčeho, co absolutně nesaje??? :think:
Mám pocit, že cokoliv jiného saje líp, než kuchyňská utěrka :roll:

Pač je to levný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný