Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já na ty drahé ceny taky koukám jako blázen, já před rokem platila za odvrtání starého vyplnění (práce předchozí zubařky, zanítilo se mi to pod tím), vyčištění a vyplnění kanálku (horní špičák), dle jejích slov nějakej lepší matroš, dělala to pod rentgenem myslím, plus dostavba uštípnuté třetiny zubu a nechávala sem tam celkem 900.
@muffinka89 no po přečtení této diskuze taky myslím
, jinak by mě to asi zaskočilo, i když peníze jsem sebou, pro jistotu, měla hned na první návštěvě.
Já měl u 7 vlevo nahoře dokonce 4 kanálky. Platil jsem 5320 Kč (číštění,4 výplně, nástavbaa a čep). dělala to 2 hodiny v kuse. Za 3 týdny jdu na zabrošení zubu a otisk pro korunku. Po dalších cca. 14 dnech bude korunka hotoá, tak tam jdu zase a zub by měl být zkompletován. Korunka od 3-5 tisíc podle materiálu. To je peněz za jeden zub nahoře vzadu…hrůza. 6 návštěv ohledně jednoho zubu (poprvé „jen“ vrtání kazu pod bílou plombou až ke kořenovým kanálkům, pak trhání nervů,2× znovučištění kvůli zanícení po vydrolení dočasné plomby. Počtvrté dnes na výplně a a pak ten otisk a nakonec korunka.
@TereziaSK píše:
Tuna je péča na vysokej úrovni, cez štátnú pečovatelskú poisťovnickú službu, a ako to je inde. S údivom čítám, že za kanálik sa platí dvacatdvatisic, že implantátik nie hradzený, že sa tu licituje mostik azda pár eur. Cešská mentalita nenapodobitelná.
tak si uzivej kvalitnu pecu za eur ceny a muzes se i nadale bavit nad nenapodobitelnou ceskou mentalitou k pobliti…mne je zase na
z nekterych komentaru tady… ![]()