Kolik stojí výplň kanálků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
14.12.12 00:22

Já na ty drahé ceny taky koukám jako blázen, já před rokem platila za odvrtání starého vyplnění (práce předchozí zubařky, zanítilo se mi to pod tím), vyčištění a vyplnění kanálku (horní špičák), dle jejích slov nějakej lepší matroš, dělala to pod rentgenem myslím, plus dostavba uštípnuté třetiny zubu a nechávala sem tam celkem 900.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.12.12 15:20

@muffinka89 no po přečtení této diskuze taky myslím :mrgreen:, jinak by mě to asi zaskočilo, i když peníze jsem sebou, pro jistotu, měla hned na první návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hradečák
13.11.13 12:16

Je to palba !

Já měl u 7 vlevo nahoře dokonce 4 kanálky. Platil jsem 5320 Kč (číštění,4 výplně, nástavbaa a čep). dělala to 2 hodiny v kuse. Za 3 týdny jdu na zabrošení zubu a otisk pro korunku. Po dalších cca. 14 dnech bude korunka hotoá, tak tam jdu zase a zub by měl být zkompletován. Korunka od 3-5 tisíc podle materiálu. To je peněz za jeden zub nahoře vzadu…hrůza. 6 návštěv ohledně jednoho zubu (poprvé „jen“ vrtání kazu pod bílou plombou až ke kořenovým kanálkům, pak trhání nervů,2× znovučištění kvůli zanícení po vydrolení dočasné plomby. Počtvrté dnes na výplně a a pak ten otisk a nakonec korunka.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
14.11.13 09:28
@TereziaSK píše:
Tuna je péča na vysokej úrovni, cez štátnú pečovatelskú poisťovnickú službu, a ako to je inde. S údivom čítám, že za kanálik sa platí dvacatdvatisic, že implantátik nie hradzený, že sa tu licituje mostik azda pár eur. Cešská mentalita nenapodobitelná. :poblion:

tak si uzivej kvalitnu pecu za eur ceny a muzes se i nadale bavit nad nenapodobitelnou ceskou mentalitou k pobliti…mne je zase na :poblion: z nekterych komentaru tady… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.