Kolik strávíte času při dělání fotoknihy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101950
26.6.15 19:22
@chipsa píše:
Prohlížím knihy druhých ve fotolabu a hodně mě oslovila tato.http://www.cewe-community.com/…h/book/19336#…

Mě se tedy nelíbí… pro mě je pořád favoritem ta od @benulik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.6.15 19:30
@Sára 1 píše:
Je krásný, když to má někdo i s textem. Já se vždy bojím, že tam udělám chybu. Teď jsem zrovna četla ten jeden text a obsahově hezký, ale myslím 2 hrubky. To pak zkazí celou fotoknihu. :(

Ježíš, já jsem blbá, ty hrubky jsi našla asi u mě, viď. No tak vidíš, a hlavně, že se tu dušuju, jak jsem na češtinu pes. Ani mi radši neříkej, kde jsi je našla, jinak taky budu mít po náladě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.6.15 19:33

@j.a.n.i1 Moc děkuju. Hrozně potěší, když se to někomu líbí. :hug: Pamatuju si, když jsme se chtěli s první knihou pochlubit přítelovo rodině, no to jsme si naběhli. Nepochopili právě ztrátu času a investovaných peněz. A tak si to potichoučku, polehoučku syslíme doma jenom pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
26.6.15 21:43
@benulik píše:
@Sára 1 tak na pravopis jsem taky pes, ale nikdo není neomylný - taky se mi daří perličky. Ale my ty knihy začali dělat hlavně kvůli psaní. Když jsme ještě neznali fotoknihy, tak jsem fotky dávali do klasických alb a pak jsem k tomu koupila velký album na fotorůžky a psala v podstatě takový cestopis, kam jsem vlepovala vstupenky, leporela a musím říct, že tam taky mám chyby. Jen tak pro představu přikládám jak to vypadalo. Mohla jsem se upsat k smrti :mrgreen: Ale teď když dělám fotoknihu, tak už jsem si zvykla psát si vše do Wordu, kde mě to na případně chyby upozorní a pak už to jen překopíruju. Píši si i pro malýho takovou kroniku - píšu mu tam vše - kdy co poprvé, různé perličky, kdo ho co naučil, občas mu taťka vymyslí nějakou rýmovačku, tak ji hned taky zapíšu. Pak už snad jen najít ten čas udělat z toho tu knihu. No pro mne by asi nejlepším povoláním byl kronikář :D To bych byla ve svém živlu :P

Máš to fakt krásný. Já to taky měla v plánu. I jsem začala. Nějaká alba mám. Jenže pak nebyl čas… a když to neudělám hned, tak se mi k tomu špatně vrací. :( Jak si o tom tady tak píšeme. Mě by to bavilo - mít na to čas. Zase se opakuju. Ale teď vím, že když nelítám kolem dětí, tak tady na mě pořád číhá nějaká práce. Taky jsem chtěla všechno psát - pro děti a pak z toho je několik měsíců, kdy nic nemám - naivně si vždycky myslím, že si to budu pamatovat. A když je čas to napsat, tak mám okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
26.6.15 21:44
@benulik píše:
Ježíš, já jsem blbá, ty hrubky jsi našla asi u mě, viď. No tak vidíš, a hlavně, že se tu dušuju, jak jsem na češtinu pes. Ani mi radši neříkej, kde jsi je našla, jinak taky budu mít po náladě. :oops:

Ne - u tebe jsem je nenašla! Dívala jsem se na Fotolabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
26.6.15 21:45

@benulik To pak zamrzí. No někdo pro to pochopení nemá. Stojí to dost, ale fotky kdysi stávaly ještě víc - a ještě se platil film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.6.15 22:02
@Sára 1 píše:
Máš to fakt krásný. Já to taky měla v plánu. I jsem začala. Nějaká alba mám. Jenže pak nebyl čas… a když to neudělám hned, tak se mi k tomu špatně vrací. :( Jak si o tom tady tak píšeme. Mě by to bavilo - mít na to čas. Zase se opakuju. Ale teď vím, že když nelítám kolem dětí, tak tady na mě pořád číhá nějaká práce. Taky jsem chtěla všechno psát - pro děti a pak z toho je několik měsíců, kdy nic nemám - naivně si vždycky myslím, že si to budu pamatovat. A když je čas to napsat, tak mám okno.

Neboj mám to stejně jako ty. navíc já jsem hrozný lempl, pořád si říkám- být jenom důsledná - a ušetřím si spoustu času i zbytečné práce, když se pak snažím něco dohledat a stejně jako ty, vždycky si říkám - jo tohle si musím zapsat - jenže už za 2 hoďky nevím co to bylo. Takže se snažím co nejvíce zapisovat po papírkách a pak jednou za týden to přepisuju vše do PC. Jsem chaotik a na to pak doplácím. A to mám jen jedno dítko, mít víc dětí, jako většina z vás tady, tak se z toho asi picnu :mrgreen: Ale u mě je to prostě tím, že si neumím uspořádat čas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
26.6.15 23:12
@benulik píše:
Neboj mám to stejně jako ty. navíc já jsem hrozný lempl, pořád si říkám- být jenom důsledná - a ušetřím si spoustu času i zbytečné práce, když se pak snažím něco dohledat a stejně jako ty, vždycky si říkám - jo tohle si musím zapsat - jenže už za 2 hoďky nevím co to bylo. Takže se snažím co nejvíce zapisovat po papírkách a pak jednou za týden to přepisuju vše do PC. Jsem chaotik a na to pak doplácím. A to mám jen jedno dítko, mít víc dětí, jako většina z vás tady, tak se z toho asi picnu :mrgreen: Ale u mě je to prostě tím, že si neumím uspořádat čas :zed:

Nejsi na tom jako já. Já mám čerstvě druhé dítko… Na papírky jsem si to taky psala, ale… kdo ví, kde ty papírky jsou. Nikdy jsem to nedala dohromady a už vůbec ne do počítače. Několik měsíců si nejsem schopná napsat aspoň to, na co si vzpomenu, takže nemám nic. Strašně mě to mrzí. Chtěla bych mít knížku a tam všechno zapsané, ale… ten život tak strašně letí. A v těch denodenních povinnostech si uvědomím, že jsem třeba za měsíc neudělala ani fotku - že jsem si prostě nevzpomněla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.6.15 23:29
@Sára 1 píše:
Nejsi na tom jako já. Já mám čerstvě druhé dítko… Na papírky jsem si to taky psala, ale… kdo ví, kde ty papírky jsou. Nikdy jsem to nedala dohromady a už vůbec ne do počítače. Několik měsíců si nejsem schopná napsat aspoň to, na co si vzpomenu, takže nemám nic. Strašně mě to mrzí. Chtěla bych mít knížku a tam všechno zapsané, ale… ten život tak strašně letí. A v těch denodenních povinnostech si uvědomím, že jsem třeba za měsíc neudělala ani fotku - že jsem si prostě nevzpomněla. :(
špatně jsem to napsala - nezvládám s jedním dítkem, natož kdybych měla 2 jako ty. Tvému nestíhání se nedivím. Ale myslela jsem to všeobecně s tím, že když už chci něco dělat, tak to chci udělat co nejlíp, takže nakonec raději neudělám nic. Jen ty fotky se šíleně hromadí, ale mně to prostě nedá a fotím, skoro každý den
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.15 08:49

Proč se holky trápit dlouhým psaním při nedostatku času? Na každé téma nahoru na stránku napíšu velkým písmem onu událost, aby se vědělo o co šlo. Případně jména osob na fotkách a dál tam nic nepíšu, není čas. O jaký rok se jedná, tak to si každý napíše na začátek foto knihy. Viz na mé fotce, kterou jsem sem dala na ukázku. Velký nadpis ZOO BRNO 2.1 2015 stačí. Ježíš, když bych se měla trápit přepisováním a hledáním papírků, neudělala bych nic. To si myslím že je lepší se zaměřit na ty rámečky, nebo pozadí, aby rodinná kronika pěkně vypadala. Kdo ví, třeba si ji jednou budou prohlížet naše vnoučata. Fotky se hromadí takovým tempem, že to se fakt nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.15 09:05

Třeba jak to má tady paní

http://www.cewe-community.com/…h/book/18906#…

stručně, jednoduše a myslím že jí to ani moc času nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.15 10:44

Holky, dostala jsem dobrou pracovní nabídku :lol: :lol: :lol: Kamarád se mě zeptal, zda bych mu nechtěla udělat knihu, od roku 2012 do současnosti, že by zaplatil :lol: :lol: :lol: Tak jsem mu řekla hned tůůůůůůůůůůdle - nudle! Nemám hotovo svoje a budu se párat s cizím :zed:

Příspěvek upraven 27.06.15 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
27.6.15 11:01

@chipsa Na jednu stranu lákavá nabídka. Na druhou je to nevděčný. Já párkrát dělala nějaké pozvánky a letáky a co si lidi vymýšlí, věčně se jim něco nelíbí - za to mi to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.6.15 20:25
@Sára 1 píše:
@chipsa Na jednu stranu lákavá nabídka. Na druhou je to nevděčný. Já párkrát dělala nějaké pozvánky a letáky a co si lidi vymýšlí, věčně se jim něco nelíbí - za to mi to nestojí.

No právě, o peníze tady vůbec nejde. Neumím si představit pracovat na cizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.6.15 00:04
@chipsa píše:
Holky, dostala jsem dobrou pracovní nabídku :lol: :lol: :lol: Kamarád se mě zeptal, zda bych mu nechtěla udělat knihu, od roku 2012 do současnosti, že by zaplatil :lol: :lol: :lol: Tak jsem mu řekla hned tůůůůůůůůůůdle - nudle! Nemám hotovo svoje a budu se párat s cizím :zed:Příspěvek upraven 27.06.15 v 20:27

Téda,dobrá nabídka, ale také bych se bála, že bych se dotyčnému netrefila do noty. Ale zase předpokládám, že tvé knihy viděl a líbily se mu, tak by v tom problém být neměl. :roll: také by mi bránila časová tíseň :lol:

@chipsa píše:
Proč se holky trápit dlouhým psaním při nedostatku času? Na každé téma nahoru na stránku napíšu velkým písmem onu událost, aby se vědělo o co šlo. Případně jména osob na fotkách a dál tam nic nepíšu, není čas. O jaký rok se jedná, tak to si každý napíše na začátek foto knihy. Viz na mé fotce, kterou jsem sem dala na ukázku. Velký nadpis ZOO BRNO 2.1 2015 stačí. Ježíš, když bych se měla trápit přepisováním a hledáním papírků, neudělala bych nic. To si myslím že je lepší se zaměřit na ty rámečky, nebo pozadí, aby rodinná kronika pěkně vypadala. Kdo ví, třeba si ji jednou budou prohlížet naše vnoučata. Fotky se hromadí takovým tempem, že to se fakt nedá.

Na tomhle se asi neshodneme :lol: U nás jsou ty knihy hlavně o tom, že tam můžeme psát. Každé se prostě líbí něco jiného a tak to asi má být. Bez toho psaní by mne ta kniha prostě nebavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný