Kolik UM pilo vaše miminko při růstovém spurtu?

Anonymní
1.4.23 19:37

Kolik UM pilo vaše miminko při růstovém spurtu?

Hezký večer :mavam:
Chtěla bych se zeptat, malŕmu jsou 3 měsíce, váha 5,5 kilo (před 14 dny u dr.) uspávání u nás probíhá každý večer 5-10 minut, bez problémů, pohoupu položim. Dneska byl hrooooozně unavený, ale hodinu v kuse brečel. V 18;00 mi vypil norm. 150ml, ale u toho breku si papal ruce, jel o sto šest, tak jsem usoudila že má asi hlad (spurt) vypil dalších 60ml, ale nepřestal, po dalších 30ti spal hned. Takže 240 ml 8o Mně to příjde hrozně moc 8o nebo je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4501
1.4.23 20:45

Tak pokud to bylo jednou a není to opakovaně, tak měl prostě hodně velký hlad.
Tuhle jsem viděla miminko, kterýmu maminka nachystala v restauraci UM a říkala jsem si, že to by ne vypila ani moje dcera, co má rok a půl. :lol:
Kdyby se to opakovalo častěji, řešila bych s pediatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77136
1.4.23 20:57
@Anonymní píše:
Hezký večer :mavam:
Chtěla bych se zeptat, malŕmu jsou 3 měsíce, váha 5,5 kilo (před 14 dny u dr.) uspávání u nás probíhá každý večer 5-10 minut, bez problémů, pohoupu položim. Dneska byl hrooooozně unavený, ale hodinu v kuse brečel. V 18;00 mi vypil norm. 150ml, ale u toho breku si papal ruce, jel o sto šest, tak jsem usoudila že má asi hlad (spurt) vypil dalších 60ml, ale nepřestal, po dalších 30ti spal hned. Takže 240 ml 8o Mně to příjde hrozně moc 8o nebo je to normální?

dítě není stroj, který potřebuje neustále stejné množství paliva,
my dospělí také každý den přece nejíme stejné množství potravy, někdy by člověk „sežral“ slona, jindy nemáš na nic chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
1.4.23 21:11

Celkově za den přibližně stejné množství jako obvykle ale rozložila si to do více menších dávek během dne takže normálně jedla pravidelně po 3h třeba 120ml a při tom spurtu (nevím jistě zda to byl spurt ale nic jiného mě nenapadá) vypila třeba jen 100 za hodinu se přihlásila znova dala si třeba 50..pak za 2h a zase 70ml atd..mezitím dost často neklid, pláč…málo spánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
1.4.23 21:14

Nikdy jsme žádnej spurt neměli, ale fakt je zbytečný dělat nějaký závěry a zakládat diskuze kvůli jednomu dnešními večeru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure