Kolik vydělají muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
10.1.12 21:46
sieta.m píše:
careynka píše:
Anonymní píše:
můj přítel měsíčně vydělá okolo 250 tisíc. Začal s podnikáním od 18, takže ještě neměl ani maturitu. Je to o štěstí, o příležitostech, ale hlavně o pracovitosti, píli… Bohužel pro práci musí objetovat hodně, nemáme ani víkendy, ani nejezdíme na dovolenou. Když už vyrazíme aspoň na výlet nebo na víkend na chatu, přítel má stejně celou dobu telefon na uchu :nevim:
250 tisic? a to je trzba nebo z toho jeste plati naklady? To se mate pekne, ale asi pekne syslite, kdyz ani nikam nejezdite, ne? Neni to skoda? A pri takovym vydelku by se dalo i nekdy vypustit ventily a uzivat zivota ne?
Teď zrovna na to čumím, asi šetří na vyrovnání schodku ČR :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
10.1.12 21:47

Mě by taky zajímalo, na co vydělává tolik, když mu to vlastně k ničemu není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 21:47
peggy.sl píše:
20 tisic i s privydelkem a jeste o vikendu je dle meho sakra malo… :D

Nechci aby se nám někdo posmíval,manžel se snaží,myslím,že někdo má i mín.

• Citovat
  • Upravit
19494
10.1.12 21:50
lulushka píše:
Mě by taky zajímalo, na co vydělává tolik, když mu to vlastně k ničemu není :lol:

by nas mohl podelit, vid Lulu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.1.12 21:51
Anonymní píše:
peggy.sl píše:

Ja se tomu v zadnem pripade neposmivam.Ale makat cely tyden za tak malo..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 21:51

Kolem 80. tisíc čistého, ale má VŠ. Pracuje dost o víkendech a večerech, takže se nevídáme tak často, jako třeba někdo, kdo končí každý den ve čtyři. Ono je to vždy něco za něco.

• Citovat
  • Upravit
10178
10.1.12 21:53
careynka píše:
lulushka píše:
Mě by taky zajímalo, na co vydělává tolik, když mu to vlastně k ničemu není :lol:
tak něco by bodlo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.1.12 21:54
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Ja se tomu v zadnem pripade neposmivam.Ale makat cely tyden za tak malo..... :think:

je to hrozny, sice 20 neni malo, ale za to, jak pracuje … fuuu, to by se mi nechtelo. Ale kdyz neni jina moznost. Chlap odesel od policie a zacinal od piky a dva roky trvalo, nez se to poradne rozjelo, ted uz je na tom mnohem lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.1.12 21:54
lulushka píše:
careynka píše:
lulushka píše:
tak něco by bodlo :lol:

bodnout te muzu jestli o to stojis, to je to nejmensi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 21:56

Kolem 35tis čistého, oba k tomu máme zcela zdarma provoz mobilů a služební auto máme i k osobním účelům, takže benzín neplatíme (a to se to pak panečku jezdí :mrgreen: ) Jinak má vyšší, vejšku ne, ale stejně dělá něco úplně jinýho- díky známosti a to je jedno, i kdyby měl výučák :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35954
10.1.12 21:59
Anonymní píše:
Kolem 80. tisíc čistého, ale má VŠ. Pracuje dost o víkendech a večerech, takže se nevídáme tak často, jako třeba někdo, kdo končí každý den ve čtyři. Ono je to vždy něco za něco.

Hele, asi to bude k nasrani, ale můj má podobně a pracuje od deseti do šesti, a práci si nikdy nenosí domu..
A navíc se tam prý zrovna nepredre, víkendy volné.
Ale já se fakt nechci chlubit, jen konstatuju.
250 tis a nemít doma chlapa bych nechtěla, ME to vyhovuje jak to mam já.
A klidně neanonymne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 22:05
pikola píše:
Anonymní píše:
Kolem 80. tisíc čistého, ale má VŠ. Pracuje dost o víkendech a večerech, takže se nevídáme tak často, jako třeba někdo, kdo končí každý den ve čtyři. Ono je to vždy něco za něco.
Hele, asi to bude k nasrani, ale můj má podobně a pracuje od deseti do šesti, a práci si nikdy nenosí domu..
A klidně neanonymne.

Tak to si vybral idealní práci. Každýmu, jak mu to vyhovuje, pokud si teda může vybrat. Manžu ta práce zase hrozně baví, neměnil by.
Pro zajímavost - to asi přítel/manžel pracuje ve státní sféře, že ano?

• Citovat
  • Upravit
19494
10.1.12 22:07
Anonymní píše:
pikola píše:
Anonymní píše:
A klidně neanonymne.
Tak to si vybral idealní práci. Každýmu, jak mu to vyhovuje, pokud si teda může vybrat. Manžu ta práce zase hrozně baví, neměnil by.
Pro zajímavost - to asi přítel/manžel pracuje ve státní sféře, že ano?

ja taky pracuju ve statni sfere a zrovna ted jsem se smala, kdyz me prijimali tak jsem dostala 19800,– a ted po 4 letech a dvou povysenich mam 16 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 22:11

Tak u nás se manžel pohybuje průměrně kolem 25 000, ale taky je věčně pryč, má jen cca 5 volných dní v měsíci, takže zakladatelku chápu, já mám s brigádkou 30 tis, ale za chvíli bude hůř…naštěstí zůstane brigádka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
661
10.1.12 22:12

Manžel je ekonom, ale dělá mistra ve fabrice .Bere 25 čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat