Kolik vydělají muži?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co to má co společného z hrdinstvím, tady se pokud já vím jednalo o výuční list, a když je někdo šikovnej a umí tak si vydělá at je kde je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano, souhlasím… jsou vysokoškolsky vzdělaní lidé, kteří nosí domů peníze asistenta, protože neví jak na to.. a jsou i středoškoláci, kteří mají slušné peníze, protože se nebojí a jsou bojovníci
Anonymní píše:
manžel vydělává 150000 a někdy i víc . Nemáme už žádný dluhy. Máme super bydlení a asi i luxus. Čekáme třetí mimnko a my teda na dovču jezdíme pravidelně. Jako zásnubní prsten jsem dostala diamant za 11000 dolarů takže fakt nádhera. Manžel hraje golf , potápí se a prostě si ten život užíváme naplno.Je fakt že za vybyvičku jsem dala asi 80-90000 nevim přesně. Nemyslím že je to o vzdělání ale o takové té životní chytrosti postarat se.
- Citovat
- Upravit
Holky, ten můj donese kolem 100000,– podle mně peněz jak sr......ale štěstí nepřinesly, věnoval se té práci natolik, že naše manželství je v troskách… Nebyl věčně doma..časté služebky, několikaměsíční stáž v zahraničí.....Byla jsem na plno věcí sama…no nic nebudu si stěžovat. Tím chci říct, že prachy fakt nejsou všechno.
A ještě musím říct…a nechci, aby to znělo jako fráze, že hlavní je zdraví, naše i našich dětí.
- Citovat
- Upravit
houby
Víte co je nejhorší. ty chlapi co dělaj ty sto tisíce a pak příjde něco a už nemůžou tolik vydělávat se vám akorát picnou do hlavy.no a některé které máme muže furt v práci tak jim pěkně zahýbáme s jiným. o čem je vlastně ten život. peníze jsou nucené zlo. a my ženy si na ně zvykáme. a pak když je ten náš nevydělává v takovém množství jako dřív tak mu ze života děláme peklo nebo utečem. zdar buchty
- Citovat
- Upravit
@funto píše:
Víte co je nejhorší. ty chlapi co dělaj ty sto tisíce a pak příjde něco a už nemůžou tolik vydělávat se vám akorát picnou do hlavy.no a některé které máme muže furt v práci tak jim pěkně zahýbáme s jiným. o čem je vlastně ten život. peníze jsou nucené zlo. a my ženy si na ně zvykáme. a pak když je ten náš nevydělává v takovém množství jako dřív tak mu ze života děláme peklo nebo utečem. zdar buchty
to si nemyslim, ze by zeny automaticky delaly peklo muzum, kdyz maji malo penez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak ten můj má 25tis. čistého a od srpna o 2 tis. bude bohatší
ale má teda maturitu.. a ted si bude dělat dálkově vejšku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlapa nemám, ale dospělý syn „vydělává“ jako rozpočtář ve stavební firmě 11,5 čistého. A to do práce dojíždí a za cestu dá cca 2 tisíce…Olomoucký kraj ![]()
Umí anglicky, německy, ovládá programování. Shání něco jiného už asi 2 roky, ale zatím NIC.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako lekarka v „okresni“ nemocnici, s dvema atestacema, mam 30 tis cisteho. Tak nevim, asi jsem neschopna
Nemame sluzby, takze proste jen zakladni plat, obcas odmeny, ovsem smesne.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem lékařka se dvema atestacema ve velkoměstě a mám 26 tis. čistého..
občas si říkám, že na brigádách během VŠ, kdy jsem měla tisku na den jsem se vlastně měla lépe:-)
- Citovat
- Upravit
Manžel instruktor v autoškole, plat 80Kč čistého na hodinu. Tak si to spočtěte
Na to, že je jednou nohou v kriminále a druhou v hrobě je to sakra málo, ale práce ho baví a jinou by dělat nechtěl
jsme z Ostravy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Taky jsem lékařka se dvema atestacema ve velkoměstě a mám 26 tis. čistého..
občas si říkám, že na brigádách během VŠ, kdy jsem měla tisku na den jsem se vlastně měla lépe:-)
ja se mam vlastne dobre ![]()
- Citovat
- Upravit
Můj manžel je policista a vydělá si měsíčně tak 25 000 čistého. Dvakrát ročně dostávají ošatné,5000 a občas nějakou odměnu, ale to je spíše vyjímečně. Vysoké má dvě. Jak to tady tak čtu, vybral si špatný obor.
K.
- Citovat
- Upravit