Kolik vydělají muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
11.1.12 22:17

co to má co společného z hrdinstvím, tady se pokud já vím jednalo o výuční list, a když je někdo šikovnej a umí tak si vydělá at je kde je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
13.1.12 09:26

ano, souhlasím… jsou vysokoškolsky vzdělaní lidé, kteří nosí domů peníze asistenta, protože neví jak na to.. a jsou i středoškoláci, kteří mají slušné peníze, protože se nebojí a jsou bojovníci

Anonymní píše:
manžel vydělává 150000 a někdy i víc . Nemáme už žádný dluhy. Máme super bydlení a asi i luxus. Čekáme třetí mimnko a my teda na dovču jezdíme pravidelně. Jako zásnubní prsten jsem dostala diamant za 11000 dolarů takže fakt nádhera. Manžel hraje golf , potápí se a prostě si ten život užíváme naplno.Je fakt že za vybyvičku jsem dala asi 80-90000 nevim přesně. Nemyslím že je to o vzdělání ale o takové té životní chytrosti postarat se.
  • Citovat
  • Upravit
nepřihl eliss
13.1.12 18:25

Holky, ten můj donese kolem 100000,– podle mně peněz jak sr......ale štěstí nepřinesly, věnoval se té práci natolik, že naše manželství je v troskách… Nebyl věčně doma..časté služebky, několikaměsíční stáž v zahraničí.....Byla jsem na plno věcí sama…no nic nebudu si stěžovat. Tím chci říct, že prachy fakt nejsou všechno.
A ještě musím říct…a nechci, aby to znělo jako fráze, že hlavní je zdraví, naše i našich dětí.

• Citovat
  • Upravit
funto
10.6.13 19:55

houby

Víte co je nejhorší. ty chlapi co dělaj ty sto tisíce a pak příjde něco a už nemůžou tolik vydělávat se vám akorát picnou do hlavy.no a některé které máme muže furt v práci tak jim pěkně zahýbáme s jiným. o čem je vlastně ten život. peníze jsou nucené zlo. a my ženy si na ně zvykáme. a pak když je ten náš nevydělává v takovém množství jako dřív tak mu ze života děláme peklo nebo utečem. zdar buchty

• Citovat
  • Upravit
378
10.6.13 20:01
@funto píše:
Víte co je nejhorší. ty chlapi co dělaj ty sto tisíce a pak příjde něco a už nemůžou tolik vydělávat se vám akorát picnou do hlavy.no a některé které máme muže furt v práci tak jim pěkně zahýbáme s jiným. o čem je vlastně ten život. peníze jsou nucené zlo. a my ženy si na ně zvykáme. a pak když je ten náš nevydělává v takovém množství jako dřív tak mu ze života děláme peklo nebo utečem. zdar buchty

to si nemyslim, ze by zeny automaticky delaly peklo muzum, kdyz maji malo penez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
10.6.13 20:02

No tak ten můj má 25tis. čistého a od srpna o 2 tis. bude bohatší :D ale má teda maturitu.. a ted si bude dělat dálkově vejšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
10.6.13 20:04

Chlapa nemám, ale dospělý syn „vydělává“ jako rozpočtář ve stavební firmě 11,5 čistého. A to do práce dojíždí a za cestu dá cca 2 tisíce…Olomoucký kraj :twisted:
Umí anglicky, německy, ovládá programování. Shání něco jiného už asi 2 roky, ale zatím NIC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
10.6.13 20:09

@laducha jedině at jde k vojákum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.13 20:12

Jako lekarka v „okresni“ nemocnici, s dvema atestacema, mam 30 tis cisteho. Tak nevim, asi jsem neschopna :mrgreen: Nemame sluzby, takze proste jen zakladni plat, obcas odmeny, ovsem smesne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.13 20:20

Taky jsem lékařka se dvema atestacema ve velkoměstě a mám 26 tis. čistého..
občas si říkám, že na brigádách během VŠ, kdy jsem měla tisku na den jsem se vlastně měla lépe:-)

• Citovat
  • Upravit
3234
10.6.13 20:23

Manžel instruktor v autoškole, plat 80Kč čistého na hodinu. Tak si to spočtěte :mrgreen: Na to, že je jednou nohou v kriminále a druhou v hrobě je to sakra málo, ale práce ho baví a jinou by dělat nechtěl :nevim: jsme z Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.13 21:39
@Anonymní píše:
Taky jsem lékařka se dvema atestacema ve velkoměstě a mám 26 tis. čistého..
občas si říkám, že na brigádách během VŠ, kdy jsem měla tisku na den jsem se vlastně měla lépe:-)

ja se mam vlastne dobre :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5
3.2.14 15:28

M

Příspěvek upraven 09.02.14 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 19:17

Můj manžel je policista a vydělá si měsíčně tak 25 000 čistého. Dvakrát ročně dostávají ošatné,5000 a občas nějakou odměnu, ale to je spíše vyjímečně. Vysoké má dvě. Jak to tady tak čtu, vybral si špatný obor. :think: K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat