Zkušenosti s pracenadoma.net
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenosti s (www.pracenadoma.net
Ahojky.Akutně sháním nějakou domácí práci a zajímalo by mě jestli jste někdo sháněl domácku přes stránky www. pracenadoma .net.
Nevypadá to špatně, ale je mi divné, že chtějí sms v ceně 99kč. ![]()
Případně nevíte někdo o nějake domací práci, ale ne pyramidy či cokoli přes prodej po internetu. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenost nemám, ale jakékoli nabídky, kde chtějí zaplatit předem jsou PODVOD!!! Tak se toho drž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lumpárna
To,že chtějí 99 kč předem je podvod.Práci nenabízejí ale jen informují o nabídkách.Je to pračka na pníze s požehnání naší vlády.Já odeslal SMS na nezmyslné číslo 903 33 99,stálo mě to uvedených 99 kaček a výsledek jo 0!Pozor tedy na uvedenou"firmu".
- Citovat
- Upravit
pracenadoma.net PODVOD
Zdar lidičky,
musím s Vámi bohužel souhlasit ale i tato stránka je pouze o tom, že přijdete o svých 99Kč za SMS nic z toho. Dále mám již také své zkušenosti s Agenturou FOX na Slovensku a to je ta samá básnička
Obdržítě pouze seznam za poplatek 400Kč firem z USA, kde buďto již stránky nefungují, nebo není možné zakoupit ani zkušební sadu anebo prostě s Evropou údajně nespolupracují.
Byl bych rád, kdy mě někdo kontaktoval s opravdu fungující společností zabývající se montáží na doma!
Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Domácí práce
Protože jsme oba invalidní důchodci a ten důchod není horentní, tak již přes rok hledáme nějakou kompletaci-práci z domova, fy.RUSIANA si nechala poslat 400,–Kč a poslala smlouvu na sepisování pojištění, tzn chození po klientech. Když jsme požadovali vrácení peněz, že tato práce nám nevyhovuje, tak nám odpověděli, že nám nic vracet nebudou. A to není jediná společnost, stále hledáme a všude chtějí peníze a nebo nadepsanou obálku a pak pošlou seznam, a tam zase plať a zase plať
Vím o tom, že je v dnešní době práce nedostatek, ale copak postižený nebo důchodce či maminka na MD nemá v dnešní době možnost si přividělat vlastní prací_? ![]()
- Citovat
- Upravit
Já už musím reagovat,všude píšou a říkají,že se nemá nikomu NIC platit předem a u práce to platí dvojnásob…Já nechápu,že se neustále nechávají lidi napálit.Vždyt je to jasnej podvod,seženeme práci pošlete např.400kč
jasnej podvod,nebo si tam napíšou něco jiného,ale podstata je stejná.Nebo poslat sms za 99kč
co to je jako???Jen nechápu,že na to pořád skáčete......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamikaa píše:
Já už musím reagovat,všude píšou a říkají,že se nemá nikomu NIC platit předem a u práce to platí dvojnásob…Já nechápu,že se neustále nechávají lidi napálit.Vždyt je to jasnej podvod,seženeme práci pošlete např.400kč![]()
![]()
jasnej podvod,nebo si tam napíšou něco jiného,ale podstata je stejná.Nebo poslat sms za 99kč
co to je jako???Jen nechápu,že na to pořád skáčete......
Naprostý souhlas!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím taky reagovat,jako Kamikaa.naprostý souhlas,práce na doma podle mě neexistuje.Nedávno jsem se zaregistrovala na prodej nové kosmetiky,klasický MLM,ale nic nechtěli.Proč to nezkusit,jenže sem si nějak neuvědomila,že dneska lidi nemaj peníze tak jako dřív.koupí so kosmetiku v obchodě,mají ji hned.Podle mě kupují své ověřené značky,nechce se jim do nějakých novinek.Takže jsem zaregistrovaná a stejně z toho nic není.Můj závěr?Dělat se musí buď rukama a kdo chce dělat doma na PC,bude muset jít do akcií nebo něčeho podobného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a taky mě iritují ty americký ankety a vkládání inzerátů.Nejdřív vás nalákaj,2 měsíce zkoušíte a pak platíte 10USD každý měsíc.Co je tohle za práci?Já,když sem přišla do práce,taky sem nikomu neplatila za to,že tam můžu chodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamaterka píše:
Musím taky reagovat,jako Kamikaa.naprostý souhlas,práce na doma podle mě neexistuje.Nedávno jsem se zaregistrovala na prodej nové kosmetiky,klasický MLM,ale nic nechtěli.Proč to nezkusit,jenže sem si nějak neuvědomila,že dneska lidi nemaj peníze tak jako dřív.koupí so kosmetiku v obchodě,mají ji hned.Podle mě kupují své ověřené značky,nechce se jim do nějakých novinek.Takže jsem zaregistrovaná a stejně z toho nic není.Můj závěr?Dělat se musí buď rukama a kdo chce dělat doma na PC,bude muset jít do akcií nebo něčeho podobného.
No, není to tak úplně pravda, že práce na doma neexistuje. Já pracuju z domu už 10 let. Na normální pracovní smlouvu s platovým výměrem. Pracoviště: Moje adresa domů. Ale musí na to být kvalifikace. Ajťáci běžně pracují z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Jsem na MD a hledám práci na doma. Mohla byste mě napsat nějaké podrobnosti? Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domácí práce
Dobrý den, píšete že pracujete 10let doma ráda bych věděla jak jste k ní přišla, narážím jen na podvodníky nebo pojišťovnictví ty se ozývají a velice rychle.Je mi 52let a v mém regionu nemám šanci jsem pro ně stará. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alala píše:
Dobrý den, píšete že pracujete 10let doma ráda bych věděla jak jste k ní přišla, narážím jen na podvodníky nebo pojišťovnictví ty se ozývají a velice rychle.Je mi 52let a v mém regionu nemám šanci jsem pro ně stará. Děkuji
Inzerát v rádiu, softwarehouse (uvedli název firmy, jméno sekretářky ředitele a telefon) hledá programátora programujícího v… (uvedli programovací jazyk). Tak jsem se ozval a byl jsem přijat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
reakce na eumedon
Původně jsem na tuto stránku přišel kvůli recenzi na jednu webovou stránku zprostředkující práci na doma nebo přes PC. Ale chtěl bych reagovat na příspěvek EUMEDONa. Většina lidí, která hledá práci na doma, popř. přes PC tak hledají spíše přivýdělek na pár hodin týdně. Takže psat, že programátoři pracují běžně doma je úplně nesmyslné, zejména kvůli tomu, že programátora může dělat tak 1% lidí z těch, kteří hledají přivýdělek a také kvůli tomu, že programování není z hlediska ztráveného času jako přivýdělek ( vlastní zkušenost ). Takže Vaše reakce je naprosto irelevantní. Kdyby někdo napsal, že si práci přes internet na doma našel a pracuje 2-3hodiny denně a chodí mu spolehlivě peníze je naprosto správná, ale to co píšete vy je naprostý nesmysl.
- Citovat
- Upravit