Zkušenosti s pracenadoma.net

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenkamala
24.4.13 09:43

Já jsme také na mateřské a pro Rusianu pracuju. Výdělek nečiní žádné sta tisíce ale něco málo si člověk přivydělá. Poplatek, který za práci chtěly, mi vrátili po tom, když jsem práci udělala.

• Citovat
  • Upravit
19793
24.4.13 09:57
@Lenkamala píše:
Poplatek, který za práci chtěly, mi vrátili po tom, když jsem práci udělala.

Poplatek za práci? 8o 8o 8o Jaký poplatek za práci? Co je to poplatek za práci? Poplatek za práci je mzda a mzdu platí ten, pro koho je práce vykonávána tomu, kdo ji vykonává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cukr76
3.6.13 19:14

rusiana

A mohu se optat co pro firmu Rusiana děláte?

• Citovat
  • Upravit
práce na doma
17.7.13 23:57

Naletěl jsem.

Nabídku této firmy jsem objevil na internetové stránce úřadu práce Nový Jičín.
Naivně jsem si myslel, že podvodník se na tuto stránku nedostane. Objednal jsem montáž kuličkový per. Zaplatil požadovaných 400kč. a plánoval jak přivydělám si k důchodu. Po urgenci zaslali mně katalog jiné firmy, s nabídkou té samé práce po zaplacení dalších 400kč..Drzost tohoto rádoby podnikatele je neuvěřitelná.

• Citovat
  • Upravit
Lesliiee
17.10.13 16:01

sezenemepraci.cz

http://sezenemepraci.cz/ ahoj co si myslíte o tomhle?

• Citovat
  • Upravit
19793
17.10.13 17:18
@Lesliiee píše:
http://sezenemepraci.cz/ ahoj co si myslíte o tomhle?
Že pan Petr Korn asi nutně potřebuje peníze.

https://www.emimino.cz/…osti-163447/

https://www.emimino.cz/…irma-164264/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.10.13 15:39

prace na doma

Máte někdo zkušenosti s portálem seženemepraci. cz? Samozřejmě patřím k lidem, kteří shání nejlépe práci na doma, protože pracuji na směny, tak je to pro mě nejvýhodnější. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanik
22.10.13 19:12

sezenemepraci.cz

Dobrý den. Dostal jsem mejlem nabídku na zprostředkování domácí práce v ČR i SR od firmy PM(Personal Management)se sídlem v Zittau a také chtějí dopředu zaplatit administrační poplatek 500Kč. Máte někdo s touto firmou zkušenost. Děkuji za odpověď :think:

• Citovat
  • Upravit
schutinka
23.10.13 11:40

domácí práce

Prosila bych bilžší informace kde jste sehnala tu práci. Již delší dobu scháním také domácí práci vždy je to jen samý podvod. Děkuji moc za odpově´d. Schutová

• Citovat
  • Upravit
8
23.10.13 11:54

práce doma

Nabídka mi došla na mail. Chtějí, ale 500Kč s tím, že je to vratné pokud Vám práci neseženou jedná se o práce z Německa a Rakouska, proto jsem se obrátila sem jestli o tom to portálu někdo něco neví nebo nemá zkušenosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 22:58

sezenemepraci.cz

Taky by mě to moc zajímalo, ale mám obavu, že je to stejný podvod jako prácenadoma u nás, jen je to podvodník přes ZITAU? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
24.10.13 08:14
@Dolphina píše:
Nabídka mi došla na mail. Chtějí, ale 500Kč s tím, že je to vratné pokud Vám práci neseženou jedná se o práce z Německa a Rakouska, proto jsem se obrátila sem jestli o tom to portálu někdo něco neví nebo nemá zkušenosti :roll:

No… a když seženou, ale podmínky té pracovní smlouvy budou pro vás nepřijatelné, tak vratná není, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 12:09

podvod

Včera večer jsem prostudovala co se dalo a je to opravdu podvod jak víno. Pán který tuto společnost vlastní dělá tyhle věci neustále, jen mění názvy společnosti. Vybere peníze, zruší firmu a jede dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
24.10.13 20:00

@jitakrupice V ČR neexistuje legální doména nebo pracovní agentura, která by si za nabídky práce nechala platit od potenciálních zaměstnanců. Ale klidně se každý může ptát na každou zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 21:02

začátečník

No závislačko, Já a asi nejen já jsme v téhle branži začátečníci a proto se ptáme. Ty jsi nikdy nezkoušela hledat domácí práci? Nebo máš nějaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat