Kolikrát týdně perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.6.15 15:51

kolikrat tydne perete

Ahoj mam problem s pradlem. Mame dva syny 3,5 roku a 5 mesicu. Starsi se klidne dvakrat tydne pocura do postele, je vecne pobryndany nebo upatlany z venku a mladsi ublinkava a prokakava a procurava se prakticky porad. My s muzem se taky denne prevlekame. No proste klidne pracku i dve denne naplnim. Je to normalni nebo ne? Manzel nechape ze porad peru a me dochazi argumenty, doslo to tak daleko ze mi kontroluje jestli neperu jeden rucnik a tak. Jsem zoufala chapu spotrebu ale mam nas nechat zasypat smradlavim pradlem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
1.6.15 15:54

Ahoj. Mám syny 4 roky a 2 roky. Dvouleťák věčně slintá, po jídle je špinavý. Čtyřleťák přijde špinavý ze školky. Když to jde, nechám ho v tom do večera, někdy je nutné ho převléct.
Průměrně peru jednu pračku denně. A nepopírám, že mě to štve, přijde mi to dost. Samozřejmě se mi stane, že dva/tři dny pračku nezapnu, ale o víkendu pak peru třeba tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
1.6.15 15:54

Já peru každý den jednu až dvě pračky a máme skoro dvouletého syna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
1.6.15 15:56

A to musis vse prat hned? Navic peres bile s tmavym a s barevnym dohromady, ze necekas, az se ti nakupi stejneho druhu pradla a barvy vic? Jsme zatim dva dospeli, peru maximalne 3 pracky za tyden dle barev (bila, barevna, tmava).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.15 15:56

Fakt ti manžel diktuje a kontroluje, jak často pereš nebo můžeš prát? 8o no ty kráso, tak já už mám děti větší, 3 a 8 let, takže já peru zhruba obden. Ale mám pračku na 7-8kg prádla. Někdy třeba peru i denně, záleží, jak se mi prostě nahromadí prádlo.
Kdyby mi snad manžel chtěl vyčítat nebo držkovat, že peru, to bych ho hnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
1.6.15 15:57

Ja peru i 3-4× denne. Jeste, ze mam susicku ;) deti zhruba stejne stare, mladsi na latkovych plenkach a oba s muzem sportujem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.6.15 15:58

2 dospělý, jeden puberťák, 2 malé děti a pereme 1-2 pračky denně, kontrolovat mi chlap kolik praček peru, tak ať se toho i se zehlenim ujme sám, bránit mu rozhodně nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.15 15:59
@Cuddy píše:
A to musis vse prat hned? Navic peres bile s tmavym a s barevnym dohromady, ze necekas, az se ti nakupi stejneho druhu pradla a barvy vic? Jsme zatim dva dospeli, peru maximalne 3 pracky za tyden dle barev (bila, barevna, tmava).

jste dva dospělí a pereš obden, takže si představ dvě další prasácký osoby navíc, dvojnásobek prádla, a to i s ložním a plenama, takovýma těma cintacíma, a jseš na pračce denně, jen to fikne.
A já tedy peru hned, počůrané polvlečení rovnou, zbytek jakmile prostě naplním koše, ono to tak vyjde, i když se pere podle barev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.6.15 16:00
@Anonymní píše:
Ahoj mam problem s pradlem. Mame dva syny 3,5 roku a 5 mesicu. Starsi se klidne dvakrat tydne pocura do postele, je vecne pobryndany nebo upatlany z venku a mladsi ublinkava a prokakava a procurava se prakticky porad. My s muzem se taky denne prevlekame. No proste klidne pracku i dve denne naplnim. Je to normalni nebo ne? Manzel nechape ze porad peru a me dochazi argumenty, doslo to tak daleko ze mi kontroluje jestli neperu jeden rucnik a tak. Jsem zoufala chapu spotrebu ale mam nas nechat zasypat smradlavim pradlem?

ja peru dva dny v tydnu asi 6 pracek dohromady:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.6.15 16:02

Chlapa bych hnala, tak snad vidí, kolik máte špinavého prádla, kolik ho věsíš atd. ne?
Já tedy tolik neperu, hlavně proto, že tolik prádla prostě nemám kam pověsit, na sušák dám max. 2 pračky a když je doma hnusně a suším to doma, tak to prostě schne 2 dny. Většinou peru tak 5 praček týdně, přítelovo pracovní oblečení, tmavé, bílé, světlé barevné, tmavé barevné. Jednou za 10 dní pak ještě ručníky a osušky, u těch čekám až jich bude víc a povlečení, prostěradla atd. Jsme 2 dospělí a 3leté dítě. Malá se taky často ušpiní, denně převlékám, někdy i víckrát ale neperu všechno hned, čekám až se mi pračka trochu naplní, máme pračku na 7kg prádla, tak to není hned a prát poloprázdnou pračku, to by mi vadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144

Mám jedno dítě a my dva s manželem jsme v domácnosti a taky většinou denne pracku vyperu. ;) to mám pračku na 15 - 20 kg prádla :lol:

Příspěvek upraven 01.06.15 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124

My jsme 3 a peru tak obden 2 pračky, většinou máme tak 7 praček týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
1.6.15 16:03

@terinka4444 Neperu ob den, peru o vikendu vse naraz. Prave ze musim cekat, az se mne sejde dost pradla stejneho druhu, ja produkuji bile, partner cerne, pracku mame na 8 kg. Me zarazilo to necekani, ale asi jsem to spatne pochopila. Prislo mne, ze zakladatelka pere vse ten den, kdy se to uspini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681

Ja peru v prumeru tak kazdy 2.-3. den, proste az se nakupi bily/ tmavy/ rucniky… Kontrolovat mi chlap, co peru a kdy peru, tak se neudrzim a hodim po nem jeho spinavy trencle :D
Edit: jsme 3 s cistotnym 1,5 ditetem :)

Příspěvek upraven 01.06.15 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@ka2ka píše:
Já peru každý den jednu až dvě pračky a máme skoro dvouletého syna :think:

Tak me strelte do hlavy proc jen u nas se ze to hadame :zed:

• Citovat
  • Upravit