Kolikrát týdně perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
2.6.15 11:31

@j.a.n.i1 u nás já jsem hrozná na jídlo.. to se mi směje i manžel, že jak dítě.. Prostě vařím, ochutnám a káp mezi prsana tričko :mrgreen:
Takže já určitě sebe převlékám, s pokapaným tričkem doma ne, ani ven, děti záleží na činnosti, když běhají po zahradě, tak umáznutí nevadí.. nějaké mokré, počůrané, poblité je jasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
2.6.15 11:34
@Anonymní píše:
Jsem rada ze nejsem takovy extrem. Ale u nas je to tak tchyne dela vyuctovani aby mela prehled jak se pohybuje voda a elektrina a s tim pak chodi na manzela ze je vody velka spotreba atd atd. Ten pak vleti na me jak je to mozne. Kdyz se nam mel narodit mladsi syn tak vyrukovala na manzela ze automaticky nas je vic tak uz nepojedeme s platbou na pul ale my dve tretiny oni jednu ze pry je moc vody, ok nerekla jsem nic, pritom to bylo v dobe kdy chlap se koupal v praci ja byla taky v praci syna jsme koupali ob den a mycka bezela taky max jednou denne nekdy i za dva dny. A ted na me jdou znova a ten muj je s nima protoze si mysli ze kazdy den prat neni normalni, a to mam i hromadku na zemi vedle kose protoze kluci meli zanet spojivek a dotoho nekaje pocurani, poblinkani, tempery v postely a nedari se mi tu hromadku lozniho zlikvidovat, co odeberu to tam je za chvili znova. Tchyne mi rikala ze jsem pradlena uz driv nez byly deti tak co asi muze byt ted. A to ma chlap jeste takovou libustku ze jine nez bile ponozky na hnaty nevezme.

Je mi tě upřímně líto. I můj muž se také do mě pustil kvůli nárůstu vody (kvůli praní),něco jiného přeci jenom bylo praní za svobodna a pobyt v domě jen o víkendu (přes týden na nájmu) a něco jiného trvalé bydlení v domě a takřka každodenní praní jedné i více praček. Naučila jsem se teda prát na krátké programy, tj. 60 minut a vážně to stačí. Když je něco více špinavého zaperu to žlučovým mýdlem než to hodím do pračky nebo namočím ve vanišu a už to nemáchám, prostě to tam hodím tak, jak to je. Třeba včera jsem malého musela převléknout třikrát :jazyk: Mě také nebaví pořád prát, věšet, stát u žehlícího prkna :jazyk: Takže i když jsem musela před mužem obhájit, proč taková spotřeba vody, stačilo si to říct jednou dvakrát a je klid. To víš, když do muže hučí tchýně a motivem jsou peníze, je to pekelná kombinace. Myslím, že poměr vy dvě třetiny a ona jednu je solidní návrh. Řešením jsou i samostatné měřáky, sice výdej navíc, ale naprostá spravedlnost. No a manžel by měl stát více za tebou. Nejedno manželství rozkecala tchýně. A dalším řešením je se odstěhovat, na což manžel nepřistoupí, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
2.6.15 11:34

@kvaček Tak to já jsem podobný čuně jako ty, ale já se tedy nepřevlékám, myslím doma a na zahradu, jen kdybych šla někam do „civilizace“ a i to jen v případě, že to není na otočku v mikině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.6.15 11:36

A co zpocené?? Kamarádka se divila, že mokré tričko- kluk se mi dost potí celé záda, že dávám do pračky, že to mám jenom osušit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.6.15 11:38
@kvaček píše:
A co zpocené?? Kamarádka se divila, že mokré tričko- kluk se mi dost potí celé záda, že dávám do pračky, že to mám jenom osušit :think:

Fůůůj..jako osušit a dát zase na sebe? Malý je taky věčně celý mokrý, jak se potí, já bych to na něj nedala a na sebe taky ne..

• Citovat
  • Upravit
148693
2.6.15 11:42
@kvaček
@Silwinka87 píše:
Fůůůj..jako osušit a dát zase na sebe? Malý je taky věčně celý mokrý, jak se potí, já bych to na něj nedala a na sebe taky ne..

To iz muzes rovnou osusit pocurane :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.6.15 11:49

@Silwinka87 jo, já ho třeba převlékám i 3 krát denně v létě.. Fakt má celé záda spocené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.6.15 11:50
@Anna766 píše:
@kvačekTo iz muzes rovnou osusit pocurane :poblion:

No asi tak..Vůbec si to nedokážu představit..Chlap s malým jsou upocení furt, když přijedou z kola nebo z motorek, tak z nich vyloženě teče..
Ve vedrech tričko převlékají i třikrát denně, někdy víc.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.6.15 11:51
@kvaček píše:
@Silwinka87 jo, já ho třeba převlékám i 3 krát denně v létě.. Fakt má celé záda spocené

Taky tak..

• Citovat
  • Upravit
50155
2.6.15 11:51
@Silwinka87 píše:
To je fakt děs.. :roll: :zed: Tchýně je praštěná, vždyť jí musí být jasné, že s děckama se pere pořád, ne?
Já bych to fakt viděla na vlastní vodoměr :nevim:

nebo se odstěhovat do vlastního a tak 200 km od ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.6.15 11:53
@MUFICE píše:
nebo se odstěhovat do vlastního a tak 200 km od ní :mrgreen:

Já bych s tchýní bydlet nemohla..Neumím držet papulku, když se mi něco nelíbí, to by bylo.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.15 11:54

Tak my jsme ctyri, oni dva a kazdy vikend tu maji neter ta taky chodi na zachod a pije, kdyz tu spi i se sprchuje ale to nic to je minimum si myslim. Pak je tu jeste jednou za 14 manzelova dcera s prvniho manzelstvi na vikend. To je 6-8 lidi v baraku. Tchanovci delaji cca 3 pracky tydne plus jednu po vikendu kdyz je tady ta nejstarsi. Kdyz pominu, ze veskere dohody o placeni jsou vzdy beze me jen s manzelem (synackem, prominte jizlivost ale zere me to vi a vic :pocitac: ) tak tak ja nevim kde usetrit za vodu. Budem doma na prasaka asi :pocitac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14335
2.6.15 11:56

Tak co se tchýně diví???Kdž tolik pere ona na dva lidi, vy jste 4 :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
2.6.15 11:59

@kvaček Zpocené do pračky… nebo to tedy občas uschne na nich, když si toho včas nevšimnu, to pak jde do pračky až večer. I když tedy na táboře, kde není elektřina zpocené pouze usuším, počůrané přemáchnu v potoce a po usušení vracím do oběhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.6.15 12:00
@Anonymní píše:
Tak my jsme ctyri, oni dva a kazdy vikend tu maji neter ta taky chodi na zachod a pije, kdyz tu spi i se sprchuje ale to nic to je minimum si myslim. Pak je tu jeste jednou za 14 manzelova dcera s prvniho manzelstvi na vikend. To je 6-8 lidi v baraku. Tchanovci delaji cca 3 pracky tydne plus jednu po vikendu kdyz je tady ta nejstarsi. Kdyz pominu, ze veskere dohody o placeni jsou vzdy beze me jen s manzelem (synackem, prominte jizlivost ale zere me to vi a vic :pocitac: ) tak tak ja nevim kde usetrit za vodu. Budem doma na prasaka asi :pocitac: :mrgreen:

:zed: Jak bez tebe? To by nebylo, snad tam bydlíš taky ne..?Neuvažovali jste o stěhování, já bych takto fungovat nemohla.. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný