Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Samamama píše:
Všechny měřáky oddělit, to by mělo zabrat. A klidně bych se zrubala tím opilým hráškem, ať manžel vidí, jak jsi zoufalá…K tomu žehlení, já ho nesnáším, od pořízení sušičky žehlím opravdu minimum věcí, ale přesto bych si netroufla tvrdit, že nevyžehlené může někdy vypadat jako vyžehlené. To asi záleží na náročnosti jedince, pro mě ani sebedokonale narovnané a poskládané např. běžné bavlněné triko prostě nikdy jako vyžehlené není (což neznamená, že jeho stav není pro daný účel dostačující). Nehledě na to, že bez sušičky je nežehlené prádlo pro mě jakoby tvrdé (i při použití aviváže). Sušička to prádlo i pěkně zjemní, změkčí (bez aviváže), ale člověka namlsá, když občas usuším v létě venku, tak se hrozím.
Já bych sušičku chtěla strašně moc..Chlap už je nalomený, tak snad to vyjde
![]()
My jsme zatím jen 2 a peru asi 3× do týdne, nárazově i víckrát, ale to většinou, jen když u nás někdo spí a já pak peru ložní a ručníky, co používali. Co se žehlení týká, tuto činnost jsem vypustila, asi jediná domácí práce, ke které se opravdu nedokopu kdyby co bylo ![]()
@Silwinka87 píše:
Já bych sušičku chtěla strašně moc..Chlap už je nalomený, tak snad to vyjde![]()
Dolom ho, fakt to stojí za to, já se do ní okamžitě zamilovala. Nalákej ho na měkké ručníky… nebo nevím, těžko na něco chlapa lákat, když je to pomocník hlavně pro ženu
. Leda na milou a usměvavou ženu, která nemusí stát u prkna? ![]()
@Samamama jen aby ho ty pravidelné pohyby u prkna nerajcovaly ![]()
@Samamama píše:
@matkabagristya ten stříkající pot je taky rajcovní
teď jsem se rozrajcovala i já ![]()
@Samamama doufám, že nás zas někdo nenapráská, že jsme rozbily vážnou diskuzi ![]()
@matkabagristy Svedu to na tebe, to je prý tvoje parketa, jak jsem někde četla.
Ale zatím jsme pořád u žehlení, což od praní není takový odklon, takže by to mělo být v pohodě.
@Samamama píše:
@matkabagristy Svedu to na tebe, to je prý tvoje parketa, jak jsem někde četla.Ale zatím jsme pořád u žehlení, což od praní není takový odklon, takže by to mělo být v pohodě.
jo, při žehlení se daj dělat věci ![]()
@matkabagristy píše:
jo, při žehlení se daj dělat věci
Ale kuš
ja lamala chlapa kvuli mycce. Porad jsem o tom jen tak mmchd mluvila
no mam ji. ![]()
@Anna766 já jsem technický antitalent, u nás tyhle novinky do domácnosti zavádí chlap
No, ale zvykla jsem si rychle ![]()
@matkabagristy to verim.Ja na myčku nedâm dopustit.Na chlapa taky ne
i když nekdy mu to trvá než na to přijde
jako že potřebujeme
myčku atd.
@Silwinka87 tak to třeba jo, ale když máš najednou dvě pračky, tak všechno nedáš na ramínko.. Prostě to pověsím na šňuru a když to jdu poskládat, tak to nei extra zmačkané dá se to rukou jakoby vyhladit, ale stejně třeba je tam ten otisk šňůru- na některých tenkých věcech..
Sušičku nemám, jde to i bez ní..Když věším doma, tak kolíčky nepoužívám, takže tam otisky nejsou..Nežehlím vůbec nic..například košile ještě mokré pověsím na ramínko a pokrčené nejsou, ještě se mi nestalo, že bych něco měla úplně pokrčené