Kolikrát týdně perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.8.21 10:14
@Nickjmeno píše:
Je to normální a když ten týden nejsme doma nebo přijíždíme až pozdě večer a už nic neděláme, tak stejný počet pak dohánim v jeden den, proto si nedokážu představit, jak to chtěj zredukovat na 1 týdně,… navíc by ani nemohli nic třídit, já bych si ke svýmu oblečení třeba ručníky fakt nedala

Právě že ano… taky peru většinou o víkendu, abych na to měla čas. Hlavně si nedokážu představit dát všechno prádlo dohromady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.21 10:14
@arinecka píše:
Vždycky jsme měli peníze dohromady. Peru zhruba každý druhý den 2 -3 pračky. Přijde mi to tak nějak normální :nevim:

My je máme odděleně zatím, ale časem bych chtěla společné finance.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.21 10:15
@Nickjmeno píše:
Blbej kdo nabízí, blbější kdo nebere :nevim: :lol:
:D
  • Citovat
  • Upravit
16186
5.8.21 10:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak jste vyřešila tuhle situaci? S partnerem jsme se nastěhovali do nového bytu a „tchýně“ už nám radí jak vyprat jednu pračku týdně… abychom ušetřili na vodě.. reálně to nejde jinak udělat než ty 2-3 pračky týdně ale příteli to přijde hodně a ptá se mě, jak to zredukovat atd… jen kvůli jeho mamce a taťkovi (dá hodně na jejich názor)

to opravdu jeho rodiče vědí kolik praček perete??? 8o 8o 8o co je to za prima rodinu, že je tohle zajímá? Počítají vám i metry toaleťáku, které spotřebujete, zda to není náhodou moc??? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 10:22
@neila píše:
to opravdu jeho rodiče vědí kolik praček perete??? 8o 8o 8o co je to za prima rodinu, že je tohle zajímá? Počítají vám i metry toaleťáku, které spotřebujete, zda to není náhodou moc??? :pocitac:

Já jsem uklízela a jen jsem se partnerovi zmínila o tom, kolik praček jsem vyprala. Měla jsem radost, že jsem to všechno stihla a ještě k tomu uvařila. Většinou peru když není doma ale pak o víkendu je to lepší :D Tak jim to podle mě hned řekl… protože mu přišly 4 pračky týdně hodně (prala jsem tmavé, barevné, bílé a ručníky)

• Citovat
  • Upravit
33844
5.8.21 10:22
@Anonymní píše:
My je máme odděleně zatím, ale časem bych chtěla společné finance.

Tak hlavně za včasu zarazit budoucí tchyni, aby se vám do ničeho nemontovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 10:24
@arinecka píše:
Tak hlavně za včasu zarazit budoucí tchyni, aby se vám do ničeho nemontovala :mrgreen:

To ona se bude montovat i když ji to řeknu… hlavně oni nic neříkají mě… přítel to musí pak tlumočit (jsou na mě dost hodní, ale nedokážou říct nic narovinu)

• Citovat
  • Upravit
33844
5.8.21 10:25
@Anonymní píše:
Já jsem uklízela a jen jsem se partnerovi zmínila o tom, kolik praček jsem vyprala. Měla jsem radost, že jsem to všechno stihla a ještě k tomu uvařila. Většinou peru když není doma ale pak o víkendu je to lepší :D Tak jim to podle mě hned řekl… protože mu přišly 4 pračky týdně hodně (prala jsem tmavé, barevné, bílé a ručníky)

Ajaj, to hned běžel mamince slepičit, kolik si vyprala praček? Jak se patrner podílí na chodu domácnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
5.8.21 10:27
@Anonymní píše:
To ona se bude montovat i když ji to řeknu… hlavně oni nic neříkají mě… přítel to musí pak tlumočit (jsou na mě dost hodní, ale nedokážou říct nic narovinu)

Tak jí musíš vždycky utnout, jinak to nepůjde. Ona atˇsi dělá věci jak chce ona, a to samé dělej ty. Jinak se z toho časem zblázníš a budete se jen hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.8.21 10:29

Já peru cca 1× týdně. Jsme dvě, já a kojenec. Prostě čekám, až bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.8.21 10:30

Jsme 3 a peru obden většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 10:33
@arinecka píše:
Ajaj, to hned běžel mamince slepičit, kolik si vyprala praček? Jak se patrner podílí na chodu domácnosti?

Nejspíš ano, protože u nich spal. 4 pračky mi nepřijdou hodně - je to u nás asi maximum ale není to tak hrozné. Předtím jsem mu to ani neříkala a prala když byl v práci. Teď pořád pracoval, ale snaží se zapojit - říkám mu to totiž aby něco dělal. Zaúkoluju a něco udělá :D ne vše, je to chlap - ale snaží se.

• Citovat
  • Upravit
16186
5.8.21 10:34
@Anonymní píše:

tohle rázně utni, protože vás to rozloží… To nikdy nedělá dobrotu. Myslím, když partner řeší věci s rodiči a ne s tebou. Co je doma, je doma. Tchyni do toho nic není, ať se stará o svoji domácnost. Obávám se, že tě čeká rázná domluva, možná i hádka a vlažné vztahy. Ale aspoň uvidíš, zda je partner schopen samostatné existence. Myslím opravdu samostatné = žít si svůj život bez rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 10:34
@arinecka píše:
Tak jí musíš vždycky utnout, jinak to nepůjde. Ona atˇsi dělá věci jak chce ona, a to samé dělej ty. Jinak se z toho časem zblázníš a budete se jen hádat.

Já ji říkám jak je to lepší - ale přítel pořád říká, jak si nenechám poradit atd,.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.21 10:36
@neila píše:
tohle rázně utni, protože vás to rozloží… To nikdy nedělá dobrotu. Myslím, když partner řeší věci s rodiči a ne s tebou. Co je doma, je doma. Tchyni do toho nic není, ať se stará o svoji domácnost. Obávám se, že tě čeká rázná domluva, možná i hádka a vlažné vztahy. Ale aspoň uvidíš, zda je partner schopen samostatné existence. Myslím opravdu samostatné = žít si svůj život bez rodičů.

Tak to jsem zvědavá… zatím máme harmonický vztah ale hádky vždy byly jen kvůli jeho rodičům

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný