Kolikrát týdně perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.15 07:51

Tak je fakt ze nejsem 100% a s dalsima hadkama je to horsi a horsi. Za chvili me bude opravdu deptat jen vylest z postele. Protoze kazdy den mam oduvodnovani proc tohle je tak, a tamto tak.

• Citovat
  • Upravit
3200
2.6.15 07:53

Peru denně, někdy i třeba 3, 4 pračky - když převlíkám postele apod. Dvě děti, dva dospělí, spousta hadrů, látkové pleny, naštěstí sušička tu s námi taky bydlí, jinak u se dávno houpu na zahradě na té naší pěkné vysoké třešni. Velice závidím těm, které to umí v menší míře. Jo a pračku mám taky na 8 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 07:55

Já tu vidím klasický případ nesebevědomé osoby existenčně závislé na tyranovi. On prostě ví, že zakladatelka nemá kam jít, dělá si z ní kašpárka.
Anonymní, ty se tu několikrát oháníš slovem rozvod. Řeklas to i manželovi? Dovedeš si představit svůj život nezajištěné samoživitelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.6.15 08:01
@matkabagristy píše:
Já tu vidím klasický případ nesebevědomé osoby existenčně závislé na tyranovi. On prostě ví, že zakladatelka nemá kam jít, dělá si z ní kašpárka.
Anonymní, ty se tu několikrát oháníš slovem rozvod. Řeklas to i manželovi? Dovedeš si představit svůj život nezajištěné samoživitelky?

8o nespletla sis diskusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 08:04

@KatkaX si přečti příspěvky anonymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
2.6.15 08:09
@KatkaX píše:
8o nespletla sis diskusi?

Taky začínám mít pocit, že si diskuze fakt nespletla… ono to totiž není o praní, to je jen zástupný problém, ten skutečný je někde mezi bydlením u tchánovců a jejich vzájemnou komunikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.6.15 08:09
@matkabagristy píše:
@KatkaX si přečti příspěvky anonymní

Tedy musím uznat, že jako psycholožka seš výborná. Jinde se k nim chodí tolikrát a prosedí a prožvaní hodiny a ty to takhle rozsekneš po několika řádcích :palec:. Jestli bys byla tak hodná a trošku zanalyzovala i mě? Zajímalo by mě to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.6.15 08:10
@j.a.n.i1 píše:
Taky začínám mít pocit, že si diskuze fakt nespletla… ono to totiž není o praní, to je jen zástupný problém, ten skutečný je někde mezi bydlením u tchánovců a jejich vzájemnou komunikací.

Možná jde i o vedlejší diskusi, která je - můj pocit - taky od té samé zakladatelky. Nicméně takhle to rozseknout a hodit diagnosu do placu, to je prostě umění, to se musí nechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
2.6.15 08:12

@KatkaX Nevím, já tu vedlejší asi nečtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
2.6.15 08:15

2dospely, manzel denne meni kosile, casto spotreba 2-3kosile za den a k tomu 2,5lete dite. Nemam potrebu ho na hristi/zahrade krotit apod.,takze casto peru denne tak dve pracky.Ale kolikrat to vyjde, ze peru i jen dva dny v tydnu, ale pak tedy jede pracka cely den…jen rucniky, uterky, toho je.

A ted cekame mimco takze sama toho nezspinim tolik, jako kdyz chodim do prace…s dalsim tvoreckem se to stopro navisi a pocitam s dennim pranim.Pro me je jednodussi dvakrat denne pustit pracku, nez se od toho nehnout pak cele dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
2.6.15 08:19
@Anonymní píše:
Ahoj mam problem s pradlem. Mame dva syny 3,5 roku a 5 mesicu. Starsi se klidne dvakrat tydne pocura do postele, je vecne pobryndany nebo upatlany z venku a mladsi ublinkava a prokakava a procurava se prakticky porad. My s muzem se taky denne prevlekame. No proste klidne pracku i dve denne naplnim. Je to normalni nebo ne? Manzel nechape ze porad peru a me dochazi argumenty, doslo to tak daleko ze mi kontroluje jestli neperu jeden rucnik a tak. Jsem zoufala chapu spotrebu ale mam nas nechat zasypat smradlavim pradlem?

Když byl mladší stejně starý jako tvůj, tak jsem prala denně, nebo nárazově co 3 dny, to ale pak celý den. Tj. celý den (či den a půl) jsem prala tak, že jsem zaplnila 2 sušáky a pak čekala než to uschne. To v podstatě dělám do dnes. Dnes už jsou větší (4 a 2,5 roků) a nemají tak velkou spotřebu oblečení. I když mladší dítko nyní učím fungovat bez plín. Ale stejně mám pocit, že pořád buď peru, nebo skládám prádlo ze sušáku.

Ale nikdy mě manžel do toho nekecal - jak a kdy peru. Max. se mě zeptal když chtěl něco konkrétního a nemohl to najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 08:23
@KatkaX píše:
Tedy musím uznat, že jako psycholožka seš výborná. Jinde se k nim chodí tolikrát a prosedí a prožvaní hodiny a ty to takhle rozsekneš po několika řádcích :palec:. Jestli bys byla tak hodná a trošku zanalyzovala i mě? Zajímalo by mě to! :kytka:

jé, ja měla zato, že epipi je drbárna :mrgreen: Jinak otázka kolikrát perete je anketa bez přidané hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.6.15 08:28
@matkabagristy píše:
jé, ja měla zato, že epipi je drbárna :mrgreen: Jinak otázka kolikrát perete je anketa bez přidané hodnoty.

no pro mě to tedy zrovna mělo docela velkou hodnotu, minimálně půlce tady závidím, že to zvládnou v polovičním rozsahu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 08:30
@KatkaX píše:
no pro mě to tedy zrovna mělo docela velkou hodnotu, minimálně půlce tady závidím, že to zvládnou v polovičním rozsahu :evil:

tak to joo :mrgreen: já to raději ani nepočítám, manžel naštěstí taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.6.15 08:35
@matkabagristy píše:
tak to joo :mrgreen: já to raději ani nepočítám, manžel naštěstí taky ne.

Taky to nepočítám, navíc je to pokaždé jiné. Ale kvalifikovaným odhadem možného počtu jsem došla k tomu, že jsme buď extrémně čistotní a pořád pereme, nebo jsme extrémní prasata. No a asi to vidím spíš na tu druhou možnost :mrgreen:
Ale naštěstí nemám potřebu se nějak extrémně porovnávat, zvlášť co se týče množství praček za týden, čili házím za hlavu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný