Kolikrát týdně perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2889
1.6.15 16:04

Dvě děti, 3 a 1 rok, peru pračku denně. Možná i víc. Mám malou pračku, ale i tak, když peru zvlášť a nosíme pořád to samé dokola, tak by mi asi větší nepomohla. A to nechám děti chodit doma i dost špinavé, aby toho nebyly tuny. Děti a sport nadělají neuvěřitelné množství prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
1.6.15 16:04

Peru 3× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
1.6.15 16:05
@Anonymní píše:
Tak me strelte do hlavy proc jen u nas se ze to hadame :zed:

My se zase hádali kvuli myčce, jestli tě to uteší  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422

Já peru třikrát týdně a to 2 až 3 pračky a to jen oblečení, ručníky. Když je ložní prádlo tak jsou to tak tři pračky navrch. Jak jsou děti tak je toho prádla hromada a kontrolovat mě chlap a buzerovat za to, že má čisté děti a svoje oblečení je fakt na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27668
@Anonymní píše:

tak ho nech až pár dní pere on a brzo pochopí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.6.15 16:06

Vyložene se tesim, az si koupim susicku, u nas je hader a hader a hader a dalo by se prat furt, jen nemam tolik susaku. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

@Cuddy Tak u nás třeba převažuje barevné prádlo. A stejně peru deně. Vysloveně černé a bílé- to čekám až se mi víc nahromadí. Ale bílého doma nemáme moc a černého dostatek, jako barevného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245

Máme dvě deti třiletáka a roční. Peru průměrne 2× tydne tři pračky (světle, barevne a tmave) plus samozdrejme jedou za čas ručniky, ložní atd… řekla bych že to vyjde na pračku denně ale Já peru narazove. Když už tak aspoň 2-3 pračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
1.6.15 16:07

Jsme 4 a peru určite minimalně jednu pračku denně ale spíš víc. Když prevlíkám postele, tak klidně i 4 pračky za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
1.6.15 16:08
@Gorlami píše:
Kontrolovat mi chlap, co peru a kdy peru, tak se neudrzim a hodim po nem jeho spinavy trencle :D

Kontrolovat mi chlap co a kdy peru, tak od té chvíle jeho prádlo ignoruju a ať si chodí v čem chce :mrgreen:

EDIT: i když on spíš prská, že už zase nemá čisté kalhoty (jo, když je nedá k pračce :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
1.6.15 16:10

Já, manžel, dítě 2 roky, peru 2krát týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.6.15 16:10

Tři děti (nejmladší na latkovkach), pračka na 7 kg. Peru 7-8× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.6.15 16:11
@j.a.n.i1 píše:
Kontrolovat mi chlap co a kdy peru, tak od té chvíle jeho prádlo ignoruju a ať si chodí v čem chce :mrgreen:

Jo, to by nasledovalo hned pote, kdyz by ho jeho spinavy trenky na jeho obliceji neprobraly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
1.6.15 16:14
@Anonymní píše:

Zkus se domluvit s muzem, ze si vezme na starost treba veseni pradla na par dni. Aby sam videl kolik toho je.

Ten muj nerad tridi spinave pradlo, pustit pracku neumi (je to jen Ing :mrgreen:). Uz mi rikal, ze mame vysokou spotrebu vody, tak jsem mu jednu dobu rikala, kazdy den, ze jsem prala a kolik tam toho jeste je. Aby mel take prehled. Mycka to same. No a ted uz na vodu nic nerika. Ono mu podle mne nedochazelo, ze pradla i nadobi je dost.

Ted je jeste porad prekvapeny, ze po jedne navsteve hriste musim dcerku prevlect (jeste nechodi, tak je hned jako prasatko :-)).

Ja to neberu tak, ze bych se mu zpovidala, jen chci, aby mel prehled :-)
Snad vam to pomuze od hadek :kytka:

Ps: peru vetsino jednu pracku denne, podle toho jam mi stihne uschnout pradlo. Jsme dva + 14 - ti mesicni prte.

• Citovat
  • Upravit
18223
1.6.15 16:17

Ne, ať si veme na dva týdny do parády prádlo. A uvidíte, jak si poradí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat