Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dvě děti, 3 a 1 rok, peru pračku denně. Možná i víc. Mám malou pračku, ale i tak, když peru zvlášť a nosíme pořád to samé dokola, tak by mi asi větší nepomohla. A to nechám děti chodit doma i dost špinavé, aby toho nebyly tuny. Děti a sport nadělají neuvěřitelné množství prádla.
@Anonymní píše:
Tak me strelte do hlavy proc jen u nas se ze to hadame
My se zase hádali kvuli myčce, jestli tě to uteší ![]()
Já peru třikrát týdně a to 2 až 3 pračky a to jen oblečení, ručníky. Když je ložní prádlo tak jsou to tak tři pračky navrch. Jak jsou děti tak je toho prádla hromada a kontrolovat mě chlap a buzerovat za to, že má čisté děti a svoje oblečení je fakt na palici ![]()
@Anonymní píše:
tak ho nech až pár dní pere on a brzo pochopí ![]()
Vyložene se tesim, az si koupim susicku, u nas je hader a hader a hader a dalo by se prat furt, jen nemam tolik susaku. D
@Cuddy Tak u nás třeba převažuje barevné prádlo. A stejně peru deně. Vysloveně černé a bílé- to čekám až se mi víc nahromadí. Ale bílého doma nemáme moc a černého dostatek, jako barevného ![]()
Máme dvě deti třiletáka a roční. Peru průměrne 2× tydne tři pračky (světle, barevne a tmave) plus samozdrejme jedou za čas ručniky, ložní atd… řekla bych že to vyjde na pračku denně ale Já peru narazove. Když už tak aspoň 2-3 pračky ![]()
Jsme 4 a peru určite minimalně jednu pračku denně ale spíš víc. Když prevlíkám postele, tak klidně i 4 pračky za den.
@Gorlami píše:
Kontrolovat mi chlap, co peru a kdy peru, tak se neudrzim a hodim po nem jeho spinavy trencle
Kontrolovat mi chlap co a kdy peru, tak od té chvíle jeho prádlo ignoruju a ať si chodí v čem chce ![]()
EDIT: i když on spíš prská, že už zase nemá čisté kalhoty (jo, když je nedá k pračce
)
Tři děti (nejmladší na latkovkach), pračka na 7 kg. Peru 7-8× týdně.
@j.a.n.i1 píše:
Kontrolovat mi chlap co a kdy peru, tak od té chvíle jeho prádlo ignoruju a ať si chodí v čem chce
Jo, to by nasledovalo hned pote, kdyz by ho jeho spinavy trenky na jeho obliceji neprobraly ![]()
@Anonymní píše:
Zkus se domluvit s muzem, ze si vezme na starost treba veseni pradla na par dni. Aby sam videl kolik toho je.
Ten muj nerad tridi spinave pradlo, pustit pracku neumi (je to jen Ing
). Uz mi rikal, ze mame vysokou spotrebu vody, tak jsem mu jednu dobu rikala, kazdy den, ze jsem prala a kolik tam toho jeste je. Aby mel take prehled. Mycka to same. No a ted uz na vodu nic nerika. Ono mu podle mne nedochazelo, ze pradla i nadobi je dost.
Ted je jeste porad prekvapeny, ze po jedne navsteve hriste musim dcerku prevlect (jeste nechodi, tak je hned jako prasatko
.
Ja to neberu tak, ze bych se mu zpovidala, jen chci, aby mel prehled ![]()
Snad vam to pomuze od hadek ![]()
Ps: peru vetsino jednu pracku denne, podle toho jam mi stihne uschnout pradlo. Jsme dva + 14 - ti mesicni prte.
Ne, ať si veme na dva týdny do parády prádlo. A uvidíte, jak si poradí. ![]()