Kolikrát týdně perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15430
1.6.15 16:17
@j.a.n.i1 píše:
Kontrolovat mi chlap co a kdy peru, tak od té chvíle jeho prádlo ignoruju a ať si chodí v čem chce :mrgreen:EDIT: i když on spíš prská, že už zase nemá čisté kalhoty (jo, když je nedá k pračce :lol: )

U nás kontrola ze strany manžela vážně nehrozí. Podezírám ho, že ani neví, kde pračku máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.15 16:18
@Eny.x píše:
My se zase hádali kvuli myčce, jestli tě to uteší :lol:

Neutesi kdyz u nas to jde od tchyne. Ta rekne chlapovy ze je moc vody a ten jde na me… Ale diky :)

• Citovat
  • Upravit
1482
1.6.15 16:19

Ahoj, je to úplně normální, mám chlapečka 6m a neustále je všechno počurané, pokakané, poblinkané - jeho oblečení, moje oblečení, povlečení, bryndáčky atd., já pořád tahám nějaké tašky a kočárek a jsem furt zpocená, pračka jede hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
1.6.15 16:19

2 dospělí, 2 děti (2 a 4 roky). Dětem peru zvlášť v senzitivu asi 2 pračky týdně. Nám dospělým peru jednou za 2 týdny, ale to peru 5-6 praček během jednoho dne. Manžel má jedny montérky na týden, já toho taky moc nezašpiním, takže prát častěji by pro nás bylo neekonomické.
A spotřebu vody máme taky šílenou, ale u nás je to dáno spíš průtokovým ohřívačem, než pračkou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
1.6.15 16:20

Obvykle 6 dnů v týdnu peru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
1.6.15 16:21
@Anonymní píše:
Neutesi kdyz u nas to jde od tchyne. Ta rekne chlapovy ze je moc vody a ten jde na me… Ale diky :)

jo, tchyně poradí :mrgreen:, moje tchyně řešila, že používám moc drahý čisticí prostředek (cif) a měla bych si koupit levnější :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.6.15 16:23
@Anonymní píše:
Neutesi kdyz u nas to jde od tchyne. Ta rekne chlapovy ze je moc vody a ten jde na me… Ale diky :)

Vyper jen sobě a dětem a manžel ať chodí ve špinavém :pankac: Taky mu ho může vyprat maminka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
1.6.15 16:24
@Anonymní píše:

Tak to by mě vytočilo ještě nesrovnatelně víc, než kdyby to bylo jen z jeho hlavy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.6.15 16:25

Trochu mě těší, že prát takřka denně je celkem standard! Mám 2 děti, 3 roky a 6 měsíců. A mám pocit, že peru pořád - tmavé, bílé, miminčí, pracovní od manžela, barevné…a tak furt dokola. Takže za mě je to teda úplně normální, chlapovi bych to asi dala na pár dní na ozkoušení, ať ví, o čem je řeč…no teda kecám, nedala, protože moc dobře vím, jak by to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
1.6.15 16:28

Anonymní tak u nás se v průměru pere 2-3× denně, ale to odmítám. Máme pračku na 7kg prádla a peru asi 3× týdně, ale to jede pračka od rána do večera. Ale nás je doma dohromady 6, takže množství prádla bych řekla odpovídá.
A manžel to nijak nekomentuje a tyhle věci nechává čistě na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
1.6.15 16:29

Pleny dvojčatům ob den, hadry dvojčatům ob 3 dny, a naše asi jednou týdně… takže tak a ještě někdy ručníky a ložní prádlo. Takže v průměru každej den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.6.15 16:30

My pereme až se nakupí, jednou za 3 dny asi 3 pračky. Kdyby manžel remcal, to by viděl :) To fakt nechápu. Asi to prádlo nešpiníš schválně, ne?
Máme rádi čisté děti i sebe. Spíš mě polituje že toho mám moc a občas prádlo vezme do sušičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.15 16:31
@Cuddy píše:
@terinka4444 Neperu ob den, peru o vikendu vse naraz. Prave ze musim cekat, az se mne sejde dost pradla stejneho druhu, ja produkuji bile, partner cerne, pracku mame na 8 kg. Me zarazilo to necekani, ale asi jsem to spatne pochopila. Prislo mne, ze zakladatelka pere vse ten den, kdy se to uspini.

no já mám tři koše, na bílé, světlé a tmavé, rodina je naučená třídit tak, jak to patří do košů, takže naplní se koš, šoupnu to do pračky.
Myslela jsem, že tři pračky týdně ti vyjdou jako ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.15 16:32
@Anonymní píše:
Tak me strelte do hlavy proc jen u nas se ze to hadame :zed:

tak to nech na něm, řekni mu, že když ty špatně hospodaříš s prádlem, je to na něm, ať se předvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.6.15 16:35

Peru tak ob den 2 pračky…jsme 2 dospelí a 5ti letý syn…přítelovi je to uplně jedno, jak často peru, hlavě že má co na sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný