Koloběžka pro dospěláka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
koloběžka pro dospěláka
Poprosím o radu: uvažuju o koloběžce. Má představa: chci hlavně na krátké přesuny (max. 5 km, spíš méně), po zpevněném povrchu, rychlost bude nízká, další dvě děti pojedou na odražedlech. Ideálně ne moc drahá, fakt to chci jen na přesuny, na vyjížďky mám kolo, takže investovat x tisíc se mi zdá zbytečné. Nebo ještě druhá varianta: SKLÁDACÍ KOLOBĚŽKA, ale tam se mi zdá, že je to méně stabilní, ale třeba se pletu? Jako ideální představa by byla: s většími koly, ne drahá, ale dá se složit do busu
to je asi utopie, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Skládací nemáme, ale před dvěma roky jsme kupovali koloběžky Mibo, mám já i manžel, ted chceme koupit i dceři, jsou skvělé jak na delší trasy jako děláme mi-i 25 km za den nebo i na pojezd po okolí. ![]()
- Citovat
- Upravit
@mumisek79 díky za tip, ale na to moje ježdění je to zbytečná investice, opravdu tolik za koloběžku na těch 5 km max dát nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mumisek79 píše:
@habaďúra kolobezku jedine českou od Kostky
Na Kostce jsem taky párkrát jela a mě prostě nevyhovuje
Mibo je taky česká značka. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jančakecalka píše:
Na Kostce jsem taky párkrát jela a mě prostě nevyhovujeMibo je taky česká značka.
Každému vyhovuje něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00 píše:
Každému vyhovuje něco jiného
Vždyt jsem psala, že mě nevyhovuje, nic jinýho jsem netvrdila…je jasný, že co vyhovuje jednomu druhýmu nemusí…
- Citovat
- Upravit
@Jančakecalka píše:
Vždyt jsem psala, že mě nevyhovuje, nic jinýho jsem netvrdila…je jasný, že co vyhovuje jednomu druhýmu nemusí…
no to jo, ale nemusíš přeci vyvracet Kostku ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00 píše:
no to jo, ale nemusíš přeci vyvracet Kostku ne
a kde ji vyvracim, jen jsem psala, že Mibo je taky česká značka, nic víc ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jančakecalka nevyvracíš, ale píšeš, že ti nevyhovuje, k čemu taková informace je, když jsi to již psala v úvodní odpovědi zakladatelce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančakecalka píše:
@kaja00zas musíš mít poslední slovo, jako vždycky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit