Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máme kolotoč od Fisher-Prince Rainforest a zjistila jsem, že nám „rachtá“ nebo cvaká ten zelený horní otáčecí díl, na kterém jsou připevněné hračky.
Kolikrát mám pocit, že je to slyšet více, než samotná hudba.
Máte také takový problém ?
Myslíte, že je to důvod k reklamaci ?
Děkuji.
Já bych to reklamovala, nám to tenhle kolotoč neudělal ani jednou za těch 6 měsíců ![]()
Možná ještě jednou zkusit rozebrat a dát zase dohromady, jestli tam není něco špatně nacvaknutého ![]()
Nám teda nerachtá, reklamovala bych ho. Ale nejdřív bych ho zkusila znova složit.
Nám je slyšet motorek, docela dost, ale nerachtá. Ale zas nám přestala fungovat dálka, tak bych potřebovala vyreklamovat, jenže malej ho miluje, tak mu ho nechci třeba na měsíc sebrat ![]()
Používáš hodně ten dálkáč? Já ho použila jen párkrát, teď si s ním spíš hraje prcek - zapne/vypne, zapne/vypne.. ![]()
Možná jsem to špatně napsala…ale asi to bude ten motorek - je slyšet…
Také přemýšlím,co s tím…také nechci být třeba měsíc bez toho. ![]()
protože ho používáme na usínání, takže malý je navyklý, že při nebo po této hudbě se jde spát…
Možná jsem to špatně napsala…ale asi to bude ten motorek - je slyšet…
Také přemýšlím,co s tím…také nechci být třeba měsíc bez toho. ![]()
protože ho používáme na usínání, takže malý je navyklý, že při nebo po této hudbě se jde spát…
Nefunguje, tak nepoužívám. Občas by se asi hodil, ale pohyb je zdravej
Navíc malej si to přepíná sám sem tam, kope do tý skříňky nohama nebo mlátí rukama, tak asi bych ho stejně často nepoužila. Spíš to chci mít funkční, kdybych ho jednou chtěla prodat.
Ahojky, tak taky jsme dostali Rainforest, ale bez baterií. Dost mě dostalo to, co všechno to žere (takový dětský Mercedes
. Jaké máte zkušenosti s bateriemi, hlavně ty velké mi přijdou jako drahý špás, na klasické mám nabíječku, to mě nebolí. Co myslíte? Jaké baterky a jak dlouho vám vydrží? Díky, vážně by mě to zajímalo.
Já mám tedy ten s medvídky, ale princip bude asi stejný. Také nám rachtá, tak to přítel vždy rozebere a upraví, prý tam překáží kus plastu..
Jinak baterky to žralo dost - i když jsme to moc nepoužívali, takže jsme to předělali na elektřinu, ale poté asi odpadá možnost reklamace.. A pokud se rozhodnete pro předělání, rozhodně doporučuji svěřit to elektrikáři.
My jsme normálně napojili do elektřiny, žádná věda to není
Baterky to žralo hrozně, nestačili jsme nabíjet.
Neříkám, že je to věda, ale třeba já sama bych to určitě nezvládla:)
@Lenka512 Dobrý den, můžu se zeptat, jak Vám to nakonec s tím kolotočem dopadlo? Reklamovali jste? My ho přinesli domů včera a dělá nám to to stejné. Ten motorek cvaká dost nahlas, třeba u té melodie z lesa mám pocit, že je to slyšet víc než ta samotná hudba… Tak nevím, jestli to zkusit rozebrat nebo raději reklamovat… ![]()