Komáří štípnutí ve školce - problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9017
13.9.25 08:28

To už si vymyslíš, že tohle dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
13.9.25 08:30
@Anonymní píše: Více

To máte v sítích díry? Nebo jak můžete mít komáry i doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 08:30

Prosím??? Vy musíte opravdu nějaký problém.
Ano jsem dobrá matka, na tohle jsem vážně hrdá.
Kdybych nemusela dítě dát na poslední rok do školky tak jej nedám :lol: Ale klidně jsem ji tam mohla odložit, i když bych byla doma (prosím nevztahovat na pracující), ale neudělala jsem to, ale koukám, že pro někoho je toto lepší. :lol:
Sorry vy máte dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 08:31
@lucad77 píše: Více
Ano máme sem tam komára i doma, prostě máme, ne díry nemáme. Miluju urýpance :lol:
Jinak nevím kde žijete vy, třeba uprostřed města v paneláku, my na vesnici, řešíme mouchy, komáry, štvě mě to, léto co léto, navíc soused má spoustu hospodářských zvířat, píšu v uvodním příspěvku, čili si úplně stačí spojit jedna a jedna. A ne, nedá se tomu vyhnout ani se sítěmi. Buďte ráda, že to tak nemáte.

Příspěvek upraven 13.09.25 v 08:40

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 08:33
@Kelsey1 píše: Více

Jj to mě to napadlo jako dobrý nápad si něco takového vymyslet :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 08:36
@Zuzulezabka píše: Více

Ano, třeba má kamarádka dává dítě do školky, které má záchvaty kašle, vzali jej, pak ji stejně volali a ona stejně pro něj nemohla přijít, protože byla v práci. Jiná kamarádka se ji hned zastala co má dělat, prostě musí dát nemocné dítě do školky, musí do práce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24692
13.9.25 08:36

Zeptala jsem se slušně a ty hned útočíš. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 08:41
@lucad77 píše: Více

Jestli máme v sítích díry??? Takhle bych se nikdy nikoho slušne nezeptala na přítomnost komárů v domě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 08:44
@Yasmen píše: Více

Kecá, kecá :lol: Mám starší děti a NIKDY jsem je nedala ani se sebemenší rýmou do školky, takže se mi to vážně kecá, protože to mám takto nastavené :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
13.9.25 08:45

Ne, nevypadá to jako neštovice. Typický štípanec buď u citlivějšího jedince, nebo pokud se komár setkal s nějakým fujtajblem.
Naše děti měly na obličeji několikrát takovou krásu, až to vypadalo, že jim někdo dal párkrát pěstí.

• Citovat
  • Upravit
68984
13.9.25 08:45

Jo, největší radost je cokoliv řešit s hrdinnými anonymy, kteří jsou schopni z pár vět analyzovat něčí povahu, v téže větě odsoudit a sdělit světu, jak to bude v budoucnu, a rozhodnout, kdo je či není dobrá matka :mrgreen: Klobouk dolů, paní samozvaná psycholožko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9017
13.9.25 08:47

Co je na tom dotazu neslušného? Jaký je v něm problém, čím pohoršil? Máme v každém klasickém okně, v hs portálu i ve střešních oknech síťky. Komáry doma nemáme. Světe div se. Na terase týden nebo dva po dešti jsou. Protože žijeme u lesa, kde stojí voda. Super líheň pro komáry. Na mladší dceru jdou taky. Taky má větší reakci po štípnutí. Takže známe červené brmbolce a dlouho od komára.

Příspěvek upraven 13.09.25 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746

Ano, kdyz jsi x let doma, zjevne vic nez dekádu, tak se ti to kecá. Ale jsou i lidi, co maji i zivot mimo děcka :*

Příspěvek upraven 13.09.25 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá

A do školky chodit nemusí.

• Citovat
  • Upravit
14719
13.9.25 08:50

Vždyť ti nikdo nepíše, že si máš jít s dětmi sednout do čekárny. To bych neudělala ani s dítětem s chřipkou. Píšeme, že máš doktorce poslat fotky a poprosit ji o potvrzení, že dcera mívá výrazně reakce na komáří štípnutí. Ano, doktorka to napsat nemusí.

Ale vidím, že s tebou musí být těžká debata. Točíš se na svojí dezinterpretaci, i když ti opakovaně píšeme, že tak to nemyslíme. Teď mám na mysli to, že bys měla jít s dětmi do čekárny a taky to, že bys tohle potvrzení měla shánět při každém dalším poštípání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin