Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
To máte v sítích díry? Nebo jak můžete mít komáry i doma?
Prosím??? Vy musíte opravdu nějaký problém.
Ano jsem dobrá matka, na tohle jsem vážně hrdá.
Kdybych nemusela dítě dát na poslední rok do školky tak jej nedám
Ale klidně jsem ji tam mohla odložit, i když bych byla doma (prosím nevztahovat na pracující), ale neudělala jsem to, ale koukám, že pro někoho je toto lepší. ![]()
Sorry vy máte dost.
@lucad77 píše: VíceAno máme sem tam komára i doma, prostě máme, ne díry nemáme. Miluju urýpance
Příspěvek upraven 13.09.25 v 08:40
@Kelsey1 píše: Více
Jj to mě to napadlo jako dobrý nápad si něco takového vymyslet ![]()
@Zuzulezabka píše: Více
Ano, třeba má kamarádka dává dítě do školky, které má záchvaty kašle, vzali jej, pak ji stejně volali a ona stejně pro něj nemohla přijít, protože byla v práci. Jiná kamarádka se ji hned zastala co má dělat, prostě musí dát nemocné dítě do školky, musí do práce ![]()
Zeptala jsem se slušně a ty hned útočíš. Proč?
@lucad77 píše: Více
Jestli máme v sítích díry??? Takhle bych se nikdy nikoho slušne nezeptala na přítomnost komárů v domě ![]()
@Yasmen píše: Více
Kecá, kecá
Mám starší děti a NIKDY jsem je nedala ani se sebemenší rýmou do školky, takže se mi to vážně kecá, protože to mám takto nastavené ![]()
Ne, nevypadá to jako neštovice. Typický štípanec buď u citlivějšího jedince, nebo pokud se komár setkal s nějakým fujtajblem.
Naše děti měly na obličeji několikrát takovou krásu, až to vypadalo, že jim někdo dal párkrát pěstí.
Jo, největší radost je cokoliv řešit s hrdinnými anonymy, kteří jsou schopni z pár vět analyzovat něčí povahu, v téže větě odsoudit a sdělit světu, jak to bude v budoucnu, a rozhodnout, kdo je či není dobrá matka
Klobouk dolů, paní samozvaná psycholožko.
Co je na tom dotazu neslušného? Jaký je v něm problém, čím pohoršil? Máme v každém klasickém okně, v hs portálu i ve střešních oknech síťky. Komáry doma nemáme. Světe div se. Na terase týden nebo dva po dešti jsou. Protože žijeme u lesa, kde stojí voda. Super líheň pro komáry. Na mladší dceru jdou taky. Taky má větší reakci po štípnutí. Takže známe červené brmbolce a dlouho od komára.
Příspěvek upraven 13.09.25 v 08:47
Ano, kdyz jsi x let doma, zjevne vic nez dekádu, tak se ti to kecá. Ale jsou i lidi, co maji i zivot mimo děcka ![]()
Příspěvek upraven 13.09.25 v 08:48
Vždyť ti nikdo nepíše, že si máš jít s dětmi sednout do čekárny. To bych neudělala ani s dítětem s chřipkou. Píšeme, že máš doktorce poslat fotky a poprosit ji o potvrzení, že dcera mívá výrazně reakce na komáří štípnutí. Ano, doktorka to napsat nemusí.
Ale vidím, že s tebou musí být těžká debata. Točíš se na svojí dezinterpretaci, i když ti opakovaně píšeme, že tak to nemyslíme. Teď mám na mysli to, že bys měla jít s dětmi do čekárny a taky to, že bys tohle potvrzení měla shánět při každém dalším poštípání.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.