Komáří štípnutí ve školce - problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
13.9.25 09:47
@Anonymní píše: Více

Tady tyhle repelenty by mohly být menší s. rajda https://www. wereco. store/repelenty

Jinak nechápu, že se tu někdo diví, že je někdo víc poštípaný. Já jsem taky magnet na komáry. Kolikrát mám já milion štípanců a okolí nic, prostě jim „voním“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
13.9.25 09:47
@hani28 píše: Více

Stačilo by potvrzení, že holčička mívá takovéto reakce na komáří štípnutí. Samozřejmě by se pro potvrzení nechodilo po každém poštípání. A i informace dalším rodičům, že učitelka viděla potvrzení o bezinfekčnosti, se některým diskutujícím zdá přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
13.9.25 09:54

@Janča6 tak zalezi, jestli doktor neco takoveho vubec napise. Na miste zakladatelky by mi asi nevadilo, kdyby na dotazy rodicu ucitelka rekla ‚ne, nejsou to nestovice, mame potvrzeni od lekare‘. Ale ukazovani, nebo vykladani detailu co to je, uz by pres caru bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
13.9.25 09:56
@Janča6 píše: Více

No, to vůbec stačit nemusí.

• Citovat
  • Upravit
14719
13.9.25 10:02
@hani28 píše: Více

Ano, o tom se tady diskutovalo, ze doktor to vůbec napsat nemusí. A samozřejmě by bylo přes čáru, kdyby učitelka říkala dalším rodičům, nejen že to nejsou neštovice, ale i co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
13.9.25 11:46

A je zajímavé, že na jakoukoliv akci školka i škola striktně vyžadují potvrzení o bezinfekcnosti - podepsané pouze rodiči. To se jim najednou věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
13.9.25 12:06
@ugluk píše: Více

To je povinné ze zákona. Ale kdyby přinesli potvrzení o bezinfekčnosti a k tomu přivedli opupínkované dítě, tak to by se asi školce nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24666
13.9.25 12:10

Jsi zbytečně vztahovačná, čili kdo ví, jak to v té školce vlastně bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
13.9.25 12:41
@Šmoulice píše: Více

ale učitelka má právo dítě, které vypadá jako infekční poslat domů - takže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
13.9.25 12:52
@Kelsey1 píše: Více

přesně, také máme všude sítě a jestli jsme za celé léto měli doma jednoho komára, tak je to moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4645
13.9.25 13:18

My taky máme všude sítě, ale jak se chodí ven, otevírají se dveře, tak něco občas proletí. Nejvíc mě štvou návštěvy, že dítě běží a nechá pootevřené dveře, to pochopím a naše děti s tím furt prudím, ale proč není schopný za sebou zavřít dveře do chodby dospělák, když musí slyšet, že se mu nad hlavou prohání hejno turbomasařek? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
13.9.25 13:24
@stín katedrál píše: Více

jo, také nám spíš proletí dveřmi masařka, než komár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41177
13.9.25 13:32

promin, taky žijeme na vesnici, ale díky sítím jsme měli snad jednoho komára :think: tak jsem zapla do zásuvky ten Biolit na komáry a byl pryč :think: je celkem překvapivé, že máš dítko s alergickou reakcí a až tak to neřešíš, když máte doma komáry :think: sama z toho musí být chudinka dost neštastná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
13.9.25 14:52
@Janča6 píše: Více

Spíš mi jde o to, že na té bezinfekčnosti stači podepsat - moje dítě nikoho nepotkalo, nejeví příznaky - a věří se mu. Dítě přijde postipane, rodič tvrdí - je to reakce na komára - a najednou se mu věřit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15502
13.9.25 16:38
@stinga píše: Více

Od kdy je komáří štípnutí infekční? :mrgreen: :mrgreen:

Nebuď směšná prosímtě. :roll: Dřív se s tebou dalo docela mluvit, ale poslední dobou … 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin