Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Tady tyhle repelenty by mohly být menší s. rajda https://www. wereco. store/repelenty
Jinak nechápu, že se tu někdo diví, že je někdo víc poštípaný. Já jsem taky magnet na komáry. Kolikrát mám já milion štípanců a okolí nic, prostě jim „voním“ ![]()
@hani28 píše: Více
Stačilo by potvrzení, že holčička mívá takovéto reakce na komáří štípnutí. Samozřejmě by se pro potvrzení nechodilo po každém poštípání. A i informace dalším rodičům, že učitelka viděla potvrzení o bezinfekčnosti, se některým diskutujícím zdá přes čáru.
@Janča6 tak zalezi, jestli doktor neco takoveho vubec napise. Na miste zakladatelky by mi asi nevadilo, kdyby na dotazy rodicu ucitelka rekla ‚ne, nejsou to nestovice, mame potvrzeni od lekare‘. Ale ukazovani, nebo vykladani detailu co to je, uz by pres caru bylo.
@hani28 píše: Více
Ano, o tom se tady diskutovalo, ze doktor to vůbec napsat nemusí. A samozřejmě by bylo přes čáru, kdyby učitelka říkala dalším rodičům, nejen že to nejsou neštovice, ale i co to je.
A je zajímavé, že na jakoukoliv akci školka i škola striktně vyžadují potvrzení o bezinfekcnosti - podepsané pouze rodiči. To se jim najednou věří.
@ugluk píše: Více
To je povinné ze zákona. Ale kdyby přinesli potvrzení o bezinfekčnosti a k tomu přivedli opupínkované dítě, tak to by se asi školce nelíbilo.
Jsi zbytečně vztahovačná, čili kdo ví, jak to v té školce vlastně bylo.
@Šmoulice píše: Více
ale učitelka má právo dítě, které vypadá jako infekční poslat domů - takže?
@Kelsey1 píše: Více
přesně, také máme všude sítě a jestli jsme za celé léto měli doma jednoho komára, tak je to moc
My taky máme všude sítě, ale jak se chodí ven, otevírají se dveře, tak něco občas proletí. Nejvíc mě štvou návštěvy, že dítě běží a nechá pootevřené dveře, to pochopím a naše děti s tím furt prudím, ale proč není schopný za sebou zavřít dveře do chodby dospělák, když musí slyšet, že se mu nad hlavou prohání hejno turbomasařek? ![]()
@stín katedrál píše: Více
jo, také nám spíš proletí dveřmi masařka, než komár
promin, taky žijeme na vesnici, ale díky sítím jsme měli snad jednoho komára
tak jsem zapla do zásuvky ten Biolit na komáry a byl pryč
je celkem překvapivé, že máš dítko s alergickou reakcí a až tak to neřešíš, když máte doma komáry
sama z toho musí být chudinka dost neštastná ![]()
@Janča6 píše: Více
Spíš mi jde o to, že na té bezinfekčnosti stači podepsat - moje dítě nikoho nepotkalo, nejeví příznaky - a věří se mu. Dítě přijde postipane, rodič tvrdí - je to reakce na komára - a najednou se mu věřit nemůže.
@stinga píše: Více
Od kdy je komáří štípnutí infekční?
![]()
Nebuď směšná prosímtě.
Dřív se s tebou dalo docela mluvit, ale poslední dobou … ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.