Kombinované studium na ZČU - ekonomická fakulta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
RomanRoman
21.6.12 12:15

No, všechno je to divné. V původních dokumentech bylo, že přijímají 60 lidí, udělal jsem SCIO, řekl si, že je to dobré. Co může stejně dát člověk ve čtyřiceti. VŠ chtějí v práci, kombinovanou, aspoň Bc. Má smysl odvolání? Stejně nevím, kolik je ještě lidí nade mnou. Asi budu muset na placenou CECEV.

• Citovat
  • Upravit
4200
21.6.12 12:22
@RomanRoman píše:
No, všechno je to divné. V původních dokumentech bylo, že přijímají 60 lidí, udělal jsem SCIO, řekl si, že je to dobré. Co může stejně dát člověk ve čtyřiceti. VŠ chtějí v práci, kombinovanou, aspoň Bc. Má smysl odvolání? Stejně nevím, kolik je ještě lidí nade mnou. Asi budu muset na placenou CECEV.

On děkan zavádí už pár let nové praktiky a teď se to odrazilo i v počtu přijatých. Určitě se zkus odvolat. Na doručení maturitního vysvědčení je málo času a ne každý to stihne. Za zkoušku rozhodně nic nedáš a na CECEV můžeš vždycky. Já ti místo neuvolním, ale to by ti bylo asi stejně houby platný, protože jsem na seznamu první, ale vím o dvou, co se dostali a nepůjdou, takže to fakt zkus. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RomanRoman
21.6.12 12:51

Odvolat asi ano, ale na základě čeho? Že stanovili limit 700, přičemž loni stačilo 400? :D Snad jedině doufat, že nejsem moc pod hranicí, a že můžou jít s hranicí dolů. Mimochodem, slyšel jsem něco o tom, že berou jen 20, aby obor běžel a ostatní naberou přes CECEV další rok. Ale je to jedna paní povídala, ty máš asi lepší informace, ten seznam přijatých někde je? Chápu, že jen pořadí a počet dosažených bodů.

• Citovat
  • Upravit
supisek
21.6.12 13:22

Ahoj diky za odpoved…no mam obor podnikovkku…a chci jit od zari(od druhaku) dalkove…na studijnim (jestli me dobre pochopila) rekla, ze muzu studovat i v plznii dalkove zadarmo…takze asi budu v plzni:)

• Citovat
  • Upravit
4200
21.6.12 15:43
@RomanRoman píše:
Odvolat asi ano, ale na základě čeho? Že stanovili limit 700, přičemž loni stačilo 400? :D Snad jedině doufat, že nejsem moc pod hranicí, a že můžou jít s hranicí dolů. Mimochodem, slyšel jsem něco o tom, že berou jen 20, aby obor běžel a ostatní naberou přes CECEV další rok. Ale je to jedna paní povídala, ty máš asi lepší informace, ten seznam přijatých někde je? Chápu, že jen pořadí a počet dosažených bodů.

Já mluvila přímo se studijní referentkou, proto to vím. Řešila jsem právě ty termíny, protože jsem se bála, aby mi něco neuteklo, když jsem ležela v nemocnici s rizikovým těhotenstvím a pak už se synem. Já bych se vůbec nedivila, kdyby to chtěli pak řešit přes CECEV - ono je to pro ně jistě výhodnější. Být tebou, tak si tam zavolám a promluvím si rovnou na studijním, tam ti určitě poradí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Víťas II
21.6.12 20:33
@Ivcinka píše:
72 percentil bude v pohodě, to se určitě dostaneš. Držím palečky :palec:.

tak mi opravdu stačil… díky bohu :)

• Citovat
  • Upravit
supisek
1.8.12 16:57

zmena na kombinovane studium

Ahojky chtěla bych poradit…chci si dát kombinovanou formu studia a prodekanka mi rekla, ze ji nestaci duvod tiziva financni situace, ale potrebuje potvrzeni o davkach v tizive situaci…ja nic takovyho samozrejme nemam…nemate nekdo zkusenost s prestupem na dalkovy…potrebuju poradit nejaky duvod…dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
4200
1.8.12 17:11

No on to musí schválit děkan, takže jemu jen tak něco nestačí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
supisek
14.8.12 18:05

kombinovane studium

Ahojky no já vím, ale tak co si mohli vymyslet jiní aby se dostali na dálkový? to jako každej musí pobírat dávky nemít trvalej pobyt nebo byt na matersky? to ja nemam narok? hlavne ze se tim vsude vytahujou ze je moznost kdyz mi to pak nechteji povolit..ja sem v koncich…potrebuju duvod..:( diik

• Citovat
  • Upravit
4200
14.8.12 18:32

Hele já vím, že se takhle dostaly na kombinovaný dvě kamarádky. Jedna umluvila doktorku, aby jí napsala, že prodělala menigitýdu, či jak se to píše, a má dlouhodobě klidový režim a druhá přinesla pracovní smlouvu v oboru studia, kdy se práce neslučovala s denním studiem. Ale pokud si správně pamatuju, tak to musela jít děkanovi vysvětlit osobně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.12 16:42

Pekný deň,

som Slovák, žijúci v Plzni. Pracujem tu a chcel by som sa prihlásit na Ekonomickú fakultu ZCU.

Hladám niekoho, kto tam ide tiež, možno by bolo lepšie, keby sa je koho niečo spýtat, možno poradit a tak.

Je tu niekto taký, čo plánuje ist na buduci rok?

Teším sa na odpoved.

Ahoj

email : **@windowslive.com

FB : Patrik Tkáč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
16.2.13 21:07

@Oter Ahoj, chtěla jsem poprosit o radu, jak je to se studiem na příští rok. Koukala jsem na stránky a jsem z toho nějaká divoká. Vůbec jsem nepochopila, co je tedy v Plzni a co v Chebu. CHtěla bych zkusit dálkové Podnikání a management. Můžeš mi, prosím, poradit? Nebo napsat i o studiu víc? Jak se to dá zvládnout s mimčem a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.2.13 22:44

@katap Ahoj, taky se chystám, tak bych brala nějaké informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.2.13 07:46

Pokud je to furt stejný, tak na bakaláře je kombinovaná forma studia pouze v Chebu a na magistra v Chebu i v Plzni. Pokud neuděláte přijímačky/nebo nechcete dělat přijímačky, tak máte možnost si přijímačky „zaplatit“. Tzn. budete první ročník studovat kombinovaně přes Centrum celoživotního vzdělávání „CECEV“ (stálo to kolem 18 tis. - jednorázově - víc se neplatí). Až splníte všechny předměty prvního ročníku, pak si podáte znovu přihlášku a budete přijati ke studiu bez přijímaček a budou Vám uznány předměty z prvního roku, takže vlastně nastoupíte do druháku již se statutem „STUDENT“. Tato placená forma je možná i v Plzni i v Chebu.

PS: magisterské studium na ekonomické fakultě nedoporučují. V září nás začínalo cca 250 a do letního semestru jde cca 25 lidí. úmrtnost plus mínus 80%. Ale bakalář byl v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
17.2.13 09:17

@ixule Ahoj, koukám na metřík, tak bys šla taky asi na kombinované, co?
To by bylo super mít „spojence“ ;)

@Třešnička1 Tak to jsi mi moc nepotěšíla.

Máte někdo zkušenosti s tím studiem v Chebu, jak často je třeba tam jezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze