Studium přes internet - zkušenosti, doporučte:-)

536
15.2.12 07:58

studium přes internet-zkušenosti,doporučte:-)

Ahoj :mavam: ,
jsem momentálně na MD a zajímalo by mě,zda je možné,se nějakým způsobem vzdělávat pomocí internetu tak,aby mi to pak bylo k něčemu užitečné. Tím myslím,že by pak člověk složil nějaké zkoušky a dostal doklad o ukončení školy,rekvalifikace,kurzu…
Máte s tím některá zkušenost?? Je vůbec něco takového? Nemohu nic nalézt…
Děkuji za reakce :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
15.2.12 08:03

Ahoj,tak nic konkretniho nevim,ale rekla bych,ze pokud by bylo nejake studium pres net,tak by bylo urcite za penize :)a ne male ;)
Ja jsem si pres net delala par zdravotnickych seminaru,ale ze by se dalo primo neco konkretniho studovat,to netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.2.12 08:08

pokud chceš nějaký doklad, certifikát, tak to bude muset být nějaký e-learningový kurz a jak píše Pajule nade mnou, nebude levný.

já si teď dělám kurz business english, jen tak pro sebe, nepotřebuju certifikáty, stačí mi, když se naučím něco nového

• Citovat
  • Upravit
9044
15.2.12 08:08

Tak jsem ted narazila na toto- studium
takze mozne to asi bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 08:09

ahoj, není to přímo to, na co se ptáš, ale já studuju dálkově VŠ pomocí e-learningu. Je to výuka typu, že do školy jdeš 3× za semestr (nemusíš), slouží to k tomu, aby ses tam zeptala na to, čemu nerozumíš a jinak studuješ sama doma. Zápočty a zkoušky jsou některé přes internet, na některé musíš dorazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
15.2.12 08:16

koukni na tuto: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… diskuzi, treba te to zaujme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.2.12 08:16

Ahoj Igraček :mavam: ,
můžeš prosím napsat,co je to za školu? Vypadá to celkem zajímavě,sem tam by dojíždění nevadilo…ale co jsem koukala na večerní studia,tak 2× týdně je pro mě moc… :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 08:18
dinulka píše:
můžeš prosím napsat,co je to za školu? Vypadá to celkem zajímavě,sem tam by dojíždění nevadilo…ale co jsem koukala na večerní studia,tak 2× týdně je pro mě moc… :cert: .

je to Karvinská univerzita, obchodně-podnikatelská… jezdí tam na e-learning i lidi ze Zlína :) jinak je to spíš takový v uvozovkách rychlokurz, opravdu toho po nás moc nechtěji. CHodím tam i s manželem a on se ještě ani jednou neučil a zvládl státnicouvou zkoušku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 08:19

koukám,že bydlíš trošičku dál :mrgreen: no zkus se mrknout tam u vás, třeba tam taky něco takového bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.2.12 08:38
igracek píše:
dinulka píše:
můžeš prosím napsat,co je to za školu? Vypadá to celkem zajímavě,sem tam by dojíždění nevadilo…ale co jsem koukala na večerní studia,tak 2× týdně je pro mě moc… :cert: .
je to Karvinská univerzita, obchodně-podnikatelská… jezdí tam na e-learning i lidi ze Zlína :) jinak je to spíš takový v uvozovkách rychlokurz, opravdu toho po nás moc nechtěji. CHodím tam i s manželem a on se ještě ani jednou neučil a zvládl státnicouvou zkoušku :mrgreen:

To mě docela zaujalo :palec: Jsem z Ostravy, tak bych to měla blízko a už na to koukám na netu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 08:43

doporučuju, pokud ti nevadí, že budeš tzv. rychlokvaška :D fakt nechcou po nás skoro nic, přijímačky jsou každý rok stejné, takže se to naučíš rychle :) my se ani neučili a vzali nás :) akorát na škole je špatná komunikace, první tutoriál máš v pátek a v sobotu ti ukážou jaxe dostat do systému :D a tak jsme taky teď se administrativní chybou dostali na zkoušku z matiky k denním studentům a bylo to poznat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 08:43

https://www.emimino.cz/…rvina-93653/
přidej se do diskuze jestli budeš chtít něco vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.2.12 08:47
igracek píše:
https://www.emimino.cz/…rvina-93653/
přidej se do diskuze jestli budeš chtít něco vědět ;)

Já bych právě taky potřebovala někoho k sobě, kdo by do toho šel se mnou. Jinak mi chybí motivace :-/ Jdu si pročíst tu diskuzi, díkes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 08:53

tak mi motivace skončí, manžel to vzdává :D teď budu bojovat sama a neboj se, tam někoho poznáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
15.2.12 09:00

Muzu se zeptat kolik ta VS pres ten net stoji?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze