Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zatím nemám moc času na to číst diskuse, ale snažím se
času zatím máme dost
Ale bude to ještě fuška sehnat to pravé. Ty máš concord wanderer viď? Na ten jsem koukala, a je pěknej, jen mimo náš rozpočet..
@MiiMii Ja sehnala 3kombinaci za 14 a slo by to mozna i levneji
za ty penize stoji to mi ver
A to máš nový nebo z bazaru?…já asi blbě koukala, viděla jsem na netu cenu okolo 20000,– ![]()
@MiiMii mam ho od jedne pani a pouzivani na sportaku a konstrukci nebylo prakticky znat. Korbicku a autosedacku uz mela pani taky kupovanou pouzitou, tak jsem si dokoupila jerte novejsi korbicku ale uz taky z druhe ruky takze kocarek vypada jak novy. To je ta vyhoda ze na Jane a concord jdou sehnat pouzity korbicky co vypadaj jak novy za par penez.
Ahaa… je moc pěknej. Když mě to dokupování dílů na kočár přijde moc složitý…aby to pak všechno pasovalo a tak. I když to bude asi tím, že v tom zatím nemám moc velký přehled ![]()
@MiiMii Hele od roku 2007 jsou vsechny kocarky Jane a Concopd kompatibilni a bezadapterovy. To znamena je vse lze jednoduse nacvaknout na podvozek a vycvaknout to jde jen pomoci cudliku. Takze vetsina maminek si kupuje sportak wanderer a dokupuje korbicku z bazaru proton protoze je vetsi. Dam ti sem odkaz na youtube abys mela predstavu co znamena to nacvakavani na kocarek.
@MiiMii to se ti zda ja mam 168 cm a pritel 185 a oba s nim jezdime v pohode
Tak to asi jen zkresluje foto…tak děkuju za info musím to nastudovat
![]()
@MiiMii Kdybys ho fakt chtela tak ted jedna holcina na fcb uvazuje o prodeji cele trojkombinace