Komu došel Příspěvek na Péči?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tentokrát to podle mě bude později, když 14,15,16,17. prevody nebudou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taborka mě chodí cca 13-15, záleží jestli je víknd pokud nedojdou zítra tak až v úterý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer…mám dotaz ohledně příspěvku na péči
nevíte prosím jak to chodí když mi 27.4.2017 přišel dopis o pokračování řízení a schválení II. stupně pro syna tak už mi teď v květnu přijdou peníze? děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toddler no mě přišlo at se k tomu přijdu vyjádřit a pokud už to přišlo tak další měsíc přišly peníze. I za ty měsíce zpětně od podání žádosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markéta80 moc děkuji za info
že to přijde zpětně to vím jen jsem si nebyla jistá od kdy to začnou vyplácet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toddler vím že to pak přišlo celkem rychle, počkala bych např do poloviny měsíce a pak jim zavolala kdy budou posílat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markéta80: myslela jsem, že to chodí ve stejný den jako rodičák a příspěvek na bydlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já vás pobavím, od loňského ledna, kdy končila platnost našeho příspěvku na péči se řeší výše příspěvku. Na dceru jsem měla 3. stupeň, po 10ti měsících přišlo od posudkářů doporučení snížit na 1. stupeň. Podala jsem námitku - po dalších 3 měsících zamítnuto. Od února je v pokračování mé odvolání k MPSV. Jak fakt hustý. Autismus, Turnerův syndrom a dcera je úplně zdravá, až na to, že se neorientuje v přirozením prostředí, čase, neumí si ani odemknout dveře, nezvládá si sama píchat růsťák. Já musím pracovat na zkrácený úvazek, protože jako 13ti letá nemá nárok na družinu (ani ve speciální škole) a dojíždět sama to je naprosté sci-fi. Ale tak zase chodí příspěvek včas
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit