Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co na to říct.. můžeš si za to sama.. proč mu dobrovolně děláš poskoka?.. nechápu tě fakt..tohle bych v životě nedělala, takovýho blba chlapovi.. ![]()
No tak už víš, proč ho maminka vyhodila
Hele jste jen sami dva v malým bytě, jestli si teď myslíš, že máš hodně práce, hodně úklidu a nestíháš, co budeš dělat, až přijde třeba jednou mimino a nastěhujete se do většího, nedej bože do domu? Pokud si teď nenastavíte pravidla společné péče o společnou domácnost, tak už ho k tomu později nedonutíš.
Proc asi dosla jeho matce trpelivost a vyhodila flinka a lenocha z domu, ze.
Jak mohou byt podobne mlade baby tak blbe a sebeprznitelky, a to jeste dela vs, fakt nepochopim. ![]()
@Vytočená ženská bez svačin hlady neumře, bez masa taky ne - ať jí, co máš ty nebo ať se zařídí. Proč bys ho měla prosit? Tak to prostě je, přestaň to dělat a neřeš to ![]()
Na úklid si zajistěte placenou výpomoc, jestli se ani jednomu nechce nebo nemáte čas.
Panáček jen využívá, co mu dovolíš. To je stejné všude - ve vztazich, v práci, při výchově dětí…
Jeden hodně špatný příklad, fakt s tím něco dělej.
Přesně takhle to má moje mamka s taťkou. Je to jejich věc, ale proste tátu vyhodili, ze je líný a hned ho mamka vzala k sobě. No a 30 let mu děla otroka. Ano, když je cely den v praci nebo na noční, tak chápu, ze udělá vše ona. Ale i když má třeba týden dovolenou, tak hází ponožky na zem, neodnese ani talířek a je to samé: podej, prines, uklid. A vychovala tak i nás. Dvě děti, ze je tu vždy pro nás. Já už tak od 5 let pochopila, že tohle nechci, ale sestra ve 14 neumí jít ani nakoupit, ohřát si jídlo v mikrovlnce a v životě v pokoji neuklidila. Snazim se ji domluvit, ale proste nejsem její máma. Tak se mamce snazim co nejvíce pomoc a furt ji říkám, ať sestru pošle na nákup, ze nemusí jít ona… jenže sestra se boji jít zaplatit
. Prosím nesuďte, těžko s tím něco udělám. Uz to tak proste funguje dlouhá léta. Ale oni proste nevidí, že ta skvělá žena, která se o ne stará zhubla za rok 10 Kg a začaly ji padat vlasy(okamžitě jsem ji poslala k doktorovi, nejspíš je to tím stresem). Když jsem poznala přítele a videla jsem, že myje nádobí, vysava, jak se všichni podílejí na chodu domácnosti, byl to pro mě zázrak. Tím víc jsem pochopila, že musím sestru naučit alespoň odnést talirek a utrit prach, ale co z ní vyroste ![]()
On by tvoje veganské blafy nejedl? To by měl hoch teda smůlu. Buď by byl o hladu a nebo by si musel uvařit sám. To tak, dospělýmu chlapovi dělat maminku a služku.
Je to těžký. Někde je stále zakořeněné vědomí, že žena pečuje o domácnost a o muže. To, že se doba změnila a žena taky chodí do práce. Ty teda do školy.
Je to tak ve spoustě rodinách. Známé manžel nevynese odpadkový koš. To je ženská práce. On dělá mužské práce. Bydlí v paneláku, takže tam tolik mužských prací opravdu není. On se věnuje jen svým koníčkům, jezdí jen na dovolené, kde se on realizuje.
Svačiny bych mu nedělala. Jasně si domluvila co kdo bude dělat. Dvě jídla bych též nevařila.
Jaký si to uděláš, takový to máš. ![]()