Konec RD - výpověď v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, tak pokud se krámek stěhuje do jiného místa, než máš v pracovní smlouvě, tak je na zaměstnavateli aby ti dal výpověď, tj. 2 měsíce výpovědní lhůta a odstupné 1-3 platy, podle toho jak si tam dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, tak pokud se krámek stěhuje do jiného místa, než máš v pracovní smlouvě, tak je na zaměstnavateli aby ti dal výpověď, tj. 2 měsíce výpovědní lhůta a odstupné 1-3 platy, podle toho jak si tam dlouho.
- Citovat
- Upravit
Děkuji, jiná možnost není? já myslela, že by mě mohla uvolnit z důvodu péče o dítě hned…jinak tam pracuji od září
na odstupné nemá tak proto mě nutí k dojíždění já, ale nemohu ráno odjet a večer přijet mě jde hlavně o to, aby mě pustila hned
- Citovat
- Upravit
Do jiného města tě nemůže nutit jezdit, pokud má v pracovní smlouvě to, kde je krámek teď.
Od září, tak to je odstupné 1 plat.
Jinak to samozřejmě můžete ukončit dohodou hned, ale to je na tobě, jak chceš být vstřícná, plus záleží kdy se to má stěhovat,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou mám dvě děti do 15let(8let,3.5let)
tam, kde pracuji krámeček končí - neprosperuje a stěhuje se jinám
vedoucí mě seznámila se situjací a požaduje, že budu dojíždět
obě děti, hlavně malá často je nemocná ani provoz školky není takový, abyvch si mohla dovolit dojiždět (manžel pracuje mimi čr)tam kam bude krámeček fungovat je velice špatné spojení jen ráno a večer zpět
požaduje směnost a to už vůbec
ví někdo jak pokračovat? raději bych poměr ukončila a hledala si něco v místě bydliště než malá odroste, vedoucí mě chce dát 2měsíce výp. lhůtu lenča