Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MommyEK píše:
@JancaS84
Bohužel, matriku se mi s ním asi nepovede zařídit, protože mi nevěří že je prcek jeho, že se to prý říkalo.
Takže chtěl testy otcovství a až po porodu a určení otcovství se nechat zapsat do RL.
I tohle je pro mě bohužel náročné.
Vůbec nevím, jak s tím vším naložit🤷🏼♀️
Určitě nechtěj příjmení po něm. Fakt nechceš, aby tě všude oslovovali jeho příjmením!
No fuj to je nechutný vul. Možná buď ráda že je pryc. Prý že o není jeho jeho dítě protože se to říkalo…Co na to rict?
Je to složité..
Vše bylo v pořádku, neměli jsme žádný problém, žádný konflikt..
Dle jeho slov, byl SPOKOJENÝ.
Rozešel se se mnou se slovy že mi nevěří, ale není to moje vina a také, prý se chovám jako moje máma a už toho na něj bylo moc.. No, je to těžké s bude to ještě těžší.. Mám strach, že mu bude vše jedno a k normálnímu jednání ho nepřijmu ![]()
@MommyEK píše:
Je to složité..
Rozešel se se mnou se slovy že mi nevěří, ale není to moje vina a také, prý se chovám jako moje máma a už toho na něj bylo moc.. No, je to těžké s bude to ještě těžší.. Mám strach, že mu bude vše jedno a k normálnímu jednání ho nepřijmu
Vše svalil na tebe, ubožáček. Po porodu najdi právníka a podej žalobu o určení otcovství. Nebo s ním utni kontakt a už se s ním nebav.
@MommyEK píše:
Je to složité..
Rozešel se se mnou se slovy že mi nevěří, ale není to moje vina a také, prý se chovám jako moje máma a už toho na něj bylo moc.. No, je to těžké s bude to ještě těžší.. Mám strach, že mu bude vše jedno a k normálnímu jednání ho nepřijmu
Je to bezcharakterní ubožák. Jeho řeči jsou jen kecy. Jako otce ho určitě uveď, ale příjmení at má miminko po tobě. Vím, že to máš strašně těžké, ale než tohohle ubožáka, tak je lepší být sama. Podrazy by dělal celý život.
@MommyEK zablokuj ho na soc.siti a přestaň sledovat. Zbytečně se trápíš. Jestli nechce uznat otcovství, promysli, zda do toho půjdeš přes soud a v rodném listě ho chceš uvést. Pak komunikuj jen přes právníka ![]()
@MommyEK a co jeho rodina? těm je jedno že se takhle vys.al na tebe a dítě? Všechno řeš přes soudy, chce se vykroutit z placení a hlavně dítěti nedávej jeho příjmení. brzo by tě to hodně štvalo
je to pěkné ubožák ![]()
Asi bych zmenila nadpis, takto to vypada, ze si prisla o miminko a ne o partnera. Bohuzel asi budes muset pockat az po porodu na testy otcovstvi a pak resit zapis do RL, pokud se nedomluvite jinak. ![]()
Posílám spoustu síly.
![]()
Toto je bezpáteřní s.vi.ně. Opustit těhotnou ženu.
Pořádně se do něj obuj, pokud, a jestli přijde.
Poptej se i na OSPOD (sociálka), co je dobré po porodu udělat. Rádi Ti poradí a možná i potom pošlou na soud, aby pořádně platil.
Nejdříve by to bylo s tím testem paternity. A potom aby cáloval každý měsíc pořádnou sumičku, že Tě opustil, když jsi byla těhotná, potom na miminko a samozřejmě i na Tebe.
Zahoj se na něm pořádně. A zeptej se na to, jak by to mohlo být, kdyby nebyl napsaný v RL.
Takový ubožák, který říká takovéhle plky, no opravdu k
.
Jak píšeš, že u psychologa (psychiatra) jsi byla 2×., to je opravdu málo.
V těhotenství jsem měla psychické problémy, chodila jsem k psychiatričce, ale aspoň 10×. A i to bylo na mě málo, ještě jsem si tam potom došla se synkem.
Snaž se myslet jen na skvělé věci, on Ti za trápení nestojí. Vymazat ze života, z přátel. Nazdar, bazar.
![]()
No, měli jsme klidný rozchod.
Bohužel jsem se s rozchodem svěřila jeho prarodičům 25.12, ikdyž mi prý psal že jim to oznámí sám.
Tím jsem mu prý vrazila kudlu do zad, což nečekal a od té doby jsou se vším jen problémy.
Nechce nic řešit, promluvit si taky nechce..
Jeho rodina mi pomáhá, ale samozřejmě ani jeho máma ani jeho sestra se k němu “nemohou otočit zády”..
Opravdu ráda bych se s ním sešla a promluvila o všem, hlavně o tom jak to bude ohledně prcka..
Ale mám strach, že ta možnost tam do porodu nebude ![]()
Já ti poradím něco, co asi nechceš slyšet. Ja mám dítě s totálním dezolátem. Malý má 2 roky, otec ho od rozchodu videl parkrat, ale bohužel v rodném listě je a vydírá mě, dela si na malého nároky, pak ho 4 měsíce nevidi, pak jednou dojde je to tatinek roku a takové. Podváděl mě, je psychicky labilní, je to kriminálník atd. Cely pribeh by byl na dlouho, nicméně vztah to byl toxicky od začátku a rozchod pro mě těžký. Ale jsem za to nejvíc šťastná. A ty buď taky, podle toho co to udělal je ten tvůj taky peknej matroš. Když malému bylo necelý rok, našla jsem si partnera který malého miluje jak svého a nikdy by od nás neodešel, stará se o nás jak fotr nikdy. Prece nechceš chlapa co te opustil těhotnou? Co to je za vzor pro to dítě.. a proč ho nutit když nema zájem? Buď ráda, do RL ho hlavně neuváděj! A co nevidět si určitě najdeš chlapa a stokrát lepšího tatu pro malého 😊
S tím rodným listem- ano nebudeš mít nárok na alimenty, ale nebude ti dělat problémy, nový budouci partner si malého bude moct osvojit, budeš mu moct změnit příjmení až se vdáš, otec se nezjeví po x měsících, letech a nebude si malého moct nárokovat a tak dále a tak dále…
@deni2912 píše:
S tím rodným listem- ano nebudeš mít nárok na alimenty, ale nebude ti dělat problémy, nový budouci partner si malého bude moct osvojit, budeš mu moct změnit příjmení až se vdáš, otec se nezjeví po x měsících, letech a nebude si malého moct nárokovat a tak dále a tak dále…
Ale když se náhodou po porodu otecko zblázní a podá žalobu o určení otcovství sám, otcem se stane ![]()
No to jo, ale jestli se mu teď nechce nic tak pochybuju, že by toto dotáhl do konce a i kdyby tak by to zabralo nějaký čas.