Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto šamponem? Slyšela jsem na něj samou chválu, prý jsou po něm hustší a lesklejší vlasy, ségry kamarádka ho prý používá asi 4 měsíce a vlasy jí prý po něm hodně vyrostly a zhoustly. Myslíte že je to možné? Máte někdo zkušenost? Díky ![]()
http://www.aurashop.cz/…l-10333.html
@SarkaNovo Tak to jsem hrozně zvědavá na zkušenosti. Já tedy herky šamponovala pravidelně, ale že by mě někdy napadlo, si dát na hlavu to samé, tak to ne ![]()
@Manonka píše:
@SarkaNovo Tak to jsem hrozně zvědavá na zkušenosti. Já tedy herky šamponovala pravidelně, ale že by mě někdy napadlo, si dát na hlavu to samé, tak to ne
@SarkaNovo Ale je pravda, že mi jedna známá, co dělala v nejmenované firmě s vet. doplňky pro zvířata, dala jednou nějaké pastilky. Že jsou potom prý krásné nehty i vlasy
Stejně se to pro lidi prý dávalo je do jiných krabiček ![]()
Příspěvek upraven 17.09.14 v 14:22
Ahoj, ja zkusenost nemam, ale pry si s konskym samponem myje vlasy S. J. Parker, a jineho hollywoodske hvezdy ![]()
@Anemary píše:
Ahoj, ja zkusenost nemam, ale pry si s konskym samponem myje vlasy S. J. Parker, a jineho hollywoodske hvezdy
Fakt???Až tak???
![]()
Kamoska si s nim parkrat umyla vlasy, kdyz jsme byli nekde a zapomnela svuj sampon. Mam ho doma taky, hm asi vyzkousim. Ale zazraky bych moc necekala. Pak mem doma jeste jeden belici, coz je na kone prasatka vyborny. Staci parkrat prejet kartacem a veskera spina je pryc. Mozna by zesvetloval i normalni vlasy. Ale to bude asi pekna chemie ![]()
@ZuziZlin píše:
Má s tímto šamponem někdo zkušenosti? předem děkuji
Ahoj, já jsem si ho nakonec objednala a žádný extra zázrak to tedy není. Už jsem si ho potom nikdy neobjednala.
@SarkaNovo děkuji za příspěvěk, všude totiž čtu jak je úžasný a jak ho používají hollywoodské celebrity. Jsem asi jediný blázen, který dává víc za šampony a kosmetiku na vlasy než za oblečení
tak jsem chtěla jen vědět, zda ušetřit další peníze. Děkuji ![]()
@ZuziZlin píše:
@SarkaNovo děkuji za příspěvěk, všude totiž čtu jak je úžasný a jak ho používají hollywoodské celebrity. Jsem asi jediný blázen, který dává víc za šampony a kosmetiku na vlasy než za oblečenítak jsem chtěla jen vědět, zda ušetřit další peníze. Děkuji
Jako není špatný, ale podle mně je to úplně obyčejný šampon. Žádný zázrak. A to mám hodně jemné a zničené vlasy, takže pokud by byl opravdu tak úžasný, tak bych to poznala
A to jsem měla šampon i kondicionér.
@SarkaNovo Děkuji za radu
o Aussie jsem slyšela, někdo chválí, někdo nadává. Každý má jiný typ vlasů a strukturu, takže to chápu. Furt zkouším něco nového, zatím vyhrávají šampony z lékarny na růst vlasů a vypadávání a objem. už jsem vyhodila 2.500 za šampony Hair jazz na růst vlasů. mám už druhé balení a jako dobrý, ale rostou všude možně jen né tolik do délky ![]()
@ZuziZlin píše:
@SarkaNovo Děkuji za raduo Aussie jsem slyšela, někdo chválí, někdo nadává. Každý má jiný typ vlasů a strukturu, takže to chápu. Furt zkouším něco nového, zatím vyhrávají šampony z lékarny na růst vlasů a vypadávání a objem. už jsem vyhodila 2.500 za šampony Hair jazz na růst vlasů. mám už druhé balení a jako dobrý, ale rostou všude možně jen né tolik do délky
Já taky právě furt zkouším nové a nové a zatím mi nejvíc vyhovuje Aussie. Nádherně voní a hlavně nemám po umytí tak „rozježené“ vlasy ![]()
Nevim, jestli se tu muze delat reklama, ale doporucila bych zkusit j. f. lazartigue, jestli by vam nesedl… ![]()