Koňský šampon Mane ‘n Tail

3701
17.9.14 14:00

Koňský šampon Mane ‘n Tail

Ahoj holky, prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto šamponem? Slyšela jsem na něj samou chválu, prý jsou po něm hustší a lesklejší vlasy, ségry kamarádka ho prý používá asi 4 měsíce a vlasy jí prý po něm hodně vyrostly a zhoustly. Myslíte že je to možné? Máte někdo zkušenost? Díky :mavam:
 http://www.aurashop.cz/…l-10333.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1253
17.9.14 14:11

@SarkaNovo Tak to jsem hrozně zvědavá na zkušenosti. Já tedy herky šamponovala pravidelně, ale že by mě někdy napadlo, si dát na hlavu to samé, tak to ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
17.9.14 14:15
@Manonka píše:
@SarkaNovo Tak to jsem hrozně zvědavá na zkušenosti. Já tedy herky šamponovala pravidelně, ale že by mě někdy napadlo, si dát na hlavu to samé, tak to ne :)
:D
No on je tenhle šampon už udělaný i pro lidi, že ho mohou používat. No tak já ho asi zkusím a dám vědět
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
17.9.14 14:22

@SarkaNovo Ale je pravda, že mi jedna známá, co dělala v nejmenované firmě s vet. doplňky pro zvířata, dala jednou nějaké pastilky. Že jsou potom prý krásné nehty i vlasy :-) Stejně se to pro lidi prý dávalo je do jiných krabiček :)

Příspěvek upraven 17.09.14 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
17.9.14 14:22

Ahoj, ja zkusenost nemam, ale pry si s konskym samponem myje vlasy S. J. Parker, a jineho hollywoodske hvezdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
17.9.14 14:34
@Anemary píše:
Ahoj, ja zkusenost nemam, ale pry si s konskym samponem myje vlasy S. J. Parker, a jineho hollywoodske hvezdy :mrgreen:

Fakt???Až tak??? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.9.14 14:41

Kamoska si s nim parkrat umyla vlasy, kdyz jsme byli nekde a zapomnela svuj sampon. Mam ho doma taky, hm asi vyzkousim. Ale zazraky bych moc necekala. Pak mem doma jeste jeden belici, coz je na kone prasatka vyborny. Staci parkrat prejet kartacem a veskera spina je pryc. Mozna by zesvetloval i normalni vlasy. Ale to bude asi pekna chemie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.1.17 12:59

Má s tímto šamponem někdo zkušenosti? předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.1.17 11:53
@ZuziZlin píše:
Má s tímto šamponem někdo zkušenosti? předem děkuji :)

Ahoj, já jsem si ho nakonec objednala a žádný extra zázrak to tedy není. Už jsem si ho potom nikdy neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.1.17 13:48

@SarkaNovo děkuji za příspěvěk, všude totiž čtu jak je úžasný a jak ho používají hollywoodské celebrity. Jsem asi jediný blázen, který dává víc za šampony a kosmetiku na vlasy než za oblečení :D tak jsem chtěla jen vědět, zda ušetřit další peníze. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.1.17 14:06
@ZuziZlin píše:
@SarkaNovo děkuji za příspěvěk, všude totiž čtu jak je úžasný a jak ho používají hollywoodské celebrity. Jsem asi jediný blázen, který dává víc za šampony a kosmetiku na vlasy než za oblečení :D tak jsem chtěla jen vědět, zda ušetřit další peníze. Děkuji :)

Jako není špatný, ale podle mně je to úplně obyčejný šampon. Žádný zázrak. A to mám hodně jemné a zničené vlasy, takže pokud by byl opravdu tak úžasný, tak bych to poznala ;) A to jsem měla šampon i kondicionér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.1.17 14:19

Za mně vede Aussie :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.1.17 14:30

@SarkaNovo Děkuji za radu :) o Aussie jsem slyšela, někdo chválí, někdo nadává. Každý má jiný typ vlasů a strukturu, takže to chápu. Furt zkouším něco nového, zatím vyhrávají šampony z lékarny na růst vlasů a vypadávání a objem. už jsem vyhodila 2.500 za šampony Hair jazz na růst vlasů. mám už druhé balení a jako dobrý, ale rostou všude možně jen né tolik do délky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.1.17 14:31
@ZuziZlin píše:
@SarkaNovo Děkuji za radu :) o Aussie jsem slyšela, někdo chválí, někdo nadává. Každý má jiný typ vlasů a strukturu, takže to chápu. Furt zkouším něco nového, zatím vyhrávají šampony z lékarny na růst vlasů a vypadávání a objem. už jsem vyhodila 2.500 za šampony Hair jazz na růst vlasů. mám už druhé balení a jako dobrý, ale rostou všude možně jen né tolik do délky :zed:

Já taky právě furt zkouším nové a nové a zatím mi nejvíc vyhovuje Aussie. Nádherně voní a hlavně nemám po umytí tak „rozježené“ vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.1.17 17:35

Nevim, jestli se tu muze delat reklama, ale doporucila bych zkusit j. f. lazartigue, jestli by vam nesedl… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí