Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Pokud je to treba jedna pujcka u jedne tve banky a druha take u nejake druhe banky a jedna se o nizkou castku, povolit by to mohli i prestoze nemas prijem. jakoze treba kdybys mela 15tis u sporitelny a 10 u GE, je mozne ze by sporka vzala i tu ge a navysila ten dluh co uz tam mas. zalezi dost na tom jakou mas u banky bonitu. pokud se ti tam drive tocilo dost penez a nebyl nikdy problem se splatkama, budou povolnejsi
ale pokud je to bud vysoka castka nebo u nebankovniho sektoru tak to nemusis ani zkouset, to ti nedaji na 100%..
Jsou to vysoke castky prave u banky kde mam pujcky mi to nepovolily tak jestli by to slo u jinne
@Anonymní píše:
Jsou to vysoke castky prave u banky kde mam pujcky mi to nepovolily tak jestli by to slo u jinne
jedině u nebankovky ale z toho bych měla strach. a co bejvalej? pokud s tím má něco společnýho tak at platí i on
Nemam mu jak dokazat ze jsme to utratily spolu takze on se vyhyba placeni jak jen to jde
@Anonymní píše:
Nemam mu jak dokazat ze jsme to utratily spolu takze on se vyhyba placeni jak jen to jde
takže je to psaný na tebe! aha tak jedině se zkusit s ním domluvit. a v té bance se nedá nějak s něma domluvit? třeba na nižších splátkách? a co rodiče? nešly by s tbou do té spoluručit.?obávám se že ti fakt nikdo nic nedá, já jem taky sháněla
Já mám taky rodičák a mám 2 půjčky u Ge Money bank a tam mi vyhověli nesmíš mít ale dluh u nich na splátkách a půjčky musíš mít déle než 8 měsíců. Šla jsem do banky a řekla, že nemohu už platit 5 tis, že jsem sama a nemám to z čeho platit tak mi vyhověli, že mi ty půjčky spojily dohromady a platím 2.5 tis.
Mam pujcky a ocitla jsem se jako samozivitelka chtela bych je sloucit chci se zeptat jestli mi nejaka banka vyhovi kdyz mam jen rodicovsky prispevek a nemam prijem