Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Myslím, že zde je problém často v pojmu „konspirační teorie“. V poslední době totiž jsou totiž za konspirační teorie účelově označovány i prostě jiné/odlišné názory (odlišné od tzv mainstreamu), či zmiňování informací, či skutečností, které se „nehodí do krámu“. Místo argumentů tak nastupuje nálepka „konspirátora“. To je špatně.
@Heinich píše:
Myslím, že zde je problém často v pojmu „konspirační teorie“. V poslední době totiž jsou totiž za konspirační teorie účelově označovány i prostě jiné/odlišné názory (odlišné od tzv mainstreamu), či zmiňování informací, či skutečností, které se „nehodí do krámu“. Místo argumentů tak nastupuje nálepka „konspirátora“. To je špatně.
Je to špatně. Ale je to rychlé, snadné a velmi účelné. Bohužel.
@Prodaná nevěsta píše:
@Mialina2No, jsem sice bezdětná, ale když už vy maminy od dětí prozříváte, co tohle celé je zač, tak situace už určitě není dobrá.
Taky jsem bezdetna. A prozriva bohužel málo lidí, ale přece bych řekla, že čím dál víc lidí začíná cítit, že je něco špatně. Včetně doktorů, jen jim nikdo nedává prostor a když, tak jen, aby je označil za dezinformatory, popírače a kdesi cosi. Jestli tě zajímá něco jiného, než co píšou na idnesu nebo co slyšíš na všech kanálech v televizi, doporučuji: https://otevrisvoumysl.cz/, https://www.facebook.com/…ohatstvi.cz/, https://www. svedomi-naroda. cz/; z odborníků si poslechni rozhovory/přečti články od: imunolog Jiří Šinkora, virolog Jaroslav Turánek, molekularni biolozka Soňa Pekova, virolozka Hana Zelená, epidemiolog Jiří Beran. Na fb sleduju stránku prolibertate.cz, kde skupina právníků poskytuje právní pomoc lidem uzurpovanym covidismem.
Uprimne. Covid mam uz nekde. Ten jen odvraci pohled od uplne jinych a mnohem vaznejsich problemu. Jako treba energie, green deals, potraviny, voda, imigrace. Mam pocit, ze Evropa pacha sebevrazdu. Covid je proti tomu nic (se vsi uctou k zemrelym a tem s dozivotnimi nasledky). ![]()
@cecetka píše:
Uprimne. Covid mam uz nekde. Ten jen odvraci pohled od uplne jinych a mnohem vaznejsich problemu. Jako treba energie, green deals, potraviny, voda, imigrace. Mam pocit, ze Evropa pacha sebevrazdu. Covid je proti tomu nic (se vsi uctou k zemrelym a tem s dozivotnimi nasledky).
Zrovna předevčírem jsem si říkala, že tu pozornost ke covidu nějak moc křečovitě udržují při životě.
@cecetka píše:
Uprimne. Covid mam uz nekde. Ten jen odvraci pohled od uplne jinych a mnohem vaznejsich problemu. Jako treba energie, green deals, potraviny, voda, imigrace. Mam pocit, ze Evropa pacha sebevrazdu. Covid je proti tomu nic (se vsi uctou k zemrelym a tem s dozivotnimi nasledky).
Holky, já opravdu nevím kde je pravda
Naštěstí nikoho z okolí neznám s následky ani po jednom.
@Akinee píše:
Zrovna předevčírem jsem si říkala, že tu pozornost ke covidu nějak moc křečovitě udržují při životě.
Jj, až to opadne, jestli, tak budeme jen zírat… Někteří teda víc.
@cecetka píše:
Přesně tak.