Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám takové téma na odlehčení. Chodím se synem do školky, ve stejnou dobu tam chodí ještě tatínek jiného chlapečka. Moc hezky se o něj stará, je na něj milý. Na mně se taky mile usmívá. Nemám ve školce žádnou maminku, se kterou se znám. Ráda bych s ním navázala nějaký kontakt, ale nevím, jak začít. Sám asi moc komunikativní není a mně jako ženský je to hloupý. Doma je u nás všechno v pohodě, aby si někdo nemyslel, že lovím ve školce tatínky
Ale ráda bych se s ním aspoň trochu skamarádila
To věčné usmívání beze slov je už na nervy. Nějaká univerzální vtipná věta pro pěkné tatínky ze školky???
@bamboo píše:
Ahoj, mám takové téma na odlehčení. Chodím se synem do školky, ve stejnou dobu tam chodí ještě tatínek jiného chlapečka. Moc hezky se o něj stará, je na něj milý. Na mně se taky mile usmívá. Nemám ve školce žádnou maminku, se kterou se znám. Ráda bych s ním navázala nějaký kontakt, ale nevím, jak začít. Sám asi moc komunikativní není a mně jako ženský je to hloupý. Doma je u nás všechno v pohodě,aby si někdo nemyslel, že lovím ve školce tatínky) Ale ráda bych se s ním aspoň trochu skamarádilaTo věčné usmívání beze slov je už na nervy. Nějaká univerzální vtipná větapro pěkné tatínkyze školy???
Nekecej
Určitě je doma všechno v pořádku?
@bamboo Hmmm
, máš nějaký důvod se s ním kamarádit? A proč by se on měl s tebou kamarádit?
Já znám univerzální vtipnou větu ze školy : Tak co, už jste taky chytli vši? To rozproudí konverzaci vždycky, kdo chytl, vzteká se, kdo ne, předává moudra, jak na to. Máte ve školce vši?
Ad Bartsch - Důvod kamarádit - odpuzují mně rodiče, kteří jsou na děti hnusní nebo nevšímaví. A že jich je! Dovedu si povídat spíš s rodiči, kteří se o dítě starají podobně jako my. Že je pěkný tatínek, o to hůř se mi s ním navazuje kontakt, zvlášť když mám pocit, že na mně taky kouká. Asi toho nechám, aby z toho nepřerostlo něco víc…
As terinka 4444 - vši jsou dobré téma ![]()
Takhle si začal jeden z znamy ve školce povídat s jednou maminkou a je z toho rozvod
![]()
@JayLee píše:Takhle si začal jeden z znamy ve školce povídat s jednou maminkou a je z toho rozvod![]()
![]()
![]()
Tak jo, já toho radši nechám a počkám, až tam bude nějaká sympatická maminka! ![]()
@bamboo jsem se Ti musela mrknout na profil, odkud jsi, aby ses náhodou nezačala kamarádit s mým hezkým chlapem ![]()
@bamboo píše:
Ad Bartsch - Důvod kamarádit - odpuzují mně rodiče, kteří jsou na děti hnusní nebo nevšímaví. A že jich je! Dovedu si povídat spíš s rodiči, kteří se o dítě starají podobně jako my. Že je pěkný tatínek, o to hůř se mi s ním navazuje kontakt, zvlášť když mám pocit, že na mně taky kouká. Asi toho nechám, aby z toho nepřerostlo něco víc…
As terinka 4444 - vši jsou dobré téma
A ty si tak nutně musíš s někým ve školce povídat? ![]()
@bamboo - nebo začni do školky posílat manžela. Jistě se taky rád skamarádí s nějakou pěknou, sympatickou maminkou. ![]()
@bamboo Mě pobavilo toto… Nemám ve škole žádnou maminku, tak se chci začít kamarádit s tatínkem
.
@jjelena No, maminky se asi chovají hnusně, tak zbývá ten tatínek, který se chová tak hezky ![]()
@terinka4444 píše:
Já znám univerzální vtipnou větu ze školy : Tak co, už jste taky chytli vši? To rozproudí konverzaci vždycky, kdo chytl, vzteká se, kdo ne, předává moudra, jak na to. Máte ve školce vši?
Jo, a pak si na mě budou ukazovat jako na tu, co dovlekla do školky vši, páč jsem se zeptala první ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.