Kontakt s rodiči ve školce

82
12.5.15 12:38

kontakt s rodiči ve školce

Ahoj, mám takové téma na odlehčení. Chodím se synem do školky, ve stejnou dobu tam chodí ještě tatínek jiného chlapečka. Moc hezky se o něj stará, je na něj milý. Na mně se taky mile usmívá. Nemám ve školce žádnou maminku, se kterou se znám. Ráda bych s ním navázala nějaký kontakt, ale nevím, jak začít. Sám asi moc komunikativní není a mně jako ženský je to hloupý. Doma je u nás všechno v pohodě, aby si někdo nemyslel, že lovím ve školce tatínky :-) Ale ráda bych se s ním aspoň trochu skamarádila :potlesk: To věčné usmívání beze slov je už na nervy. Nějaká univerzální vtipná věta pro pěkné tatínky ze školky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
12.5.15 12:40
@bamboo píše:
Ahoj, mám takové téma na odlehčení. Chodím se synem do školky, ve stejnou dobu tam chodí ještě tatínek jiného chlapečka. Moc hezky se o něj stará, je na něj milý. Na mně se taky mile usmívá. Nemám ve školce žádnou maminku, se kterou se znám. Ráda bych s ním navázala nějaký kontakt, ale nevím, jak začít. Sám asi moc komunikativní není a mně jako ženský je to hloupý. Doma je u nás všechno v pohodě,aby si někdo nemyslel, že lovím ve školce tatínky) Ale ráda bych se s ním aspoň trochu skamarádila :potlesk: To věčné usmívání beze slov je už na nervy. Nějaká univerzální vtipná větapro pěkné tatínkyze školy???

Nekecej :lol: Určitě je doma všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.5.15 12:41

@bamboo Hmmm :mrgreen:, máš nějaký důvod se s ním kamarádit? A proč by se on měl s tebou kamarádit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.15 12:42

Já znám univerzální vtipnou větu ze školy : Tak co, už jste taky chytli vši? To rozproudí konverzaci vždycky, kdo chytl, vzteká se, kdo ne, předává moudra, jak na to. Máte ve školce vši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
12.5.15 12:44

Tak se zeptej doma manžela, třeba ti poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.5.15 12:46

Ad Bartsch - Důvod kamarádit - odpuzují mně rodiče, kteří jsou na děti hnusní nebo nevšímaví. A že jich je! Dovedu si povídat spíš s rodiči, kteří se o dítě starají podobně jako my. Že je pěkný tatínek, o to hůř se mi s ním navazuje kontakt, zvlášť když mám pocit, že na mně taky kouká. Asi toho nechám, aby z toho nepřerostlo něco víc…
As terinka 4444 - vši jsou dobré téma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
12.5.15 12:47

Takhle si začal jeden z znamy ve školce povídat s jednou maminkou a je z toho rozvod :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.5.15 12:50
@JayLee píše:Takhle si začal jeden z znamy ve školce povídat s jednou maminkou a je z toho rozvod :pocitac: :zed: :zed: :lol:

Tak jo, já toho radši nechám a počkám, až tam bude nějaká sympatická maminka! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.5.15 12:51

@bamboo jsem se Ti musela mrknout na profil, odkud jsi, aby ses náhodou nezačala kamarádit s mým hezkým chlapem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.5.15 12:54
@bamboo píše:
Ad Bartsch - Důvod kamarádit - odpuzují mně rodiče, kteří jsou na děti hnusní nebo nevšímaví. A že jich je! Dovedu si povídat spíš s rodiči, kteří se o dítě starají podobně jako my. Že je pěkný tatínek, o to hůř se mi s ním navazuje kontakt, zvlášť když mám pocit, že na mně taky kouká. Asi toho nechám, aby z toho nepřerostlo něco víc…
As terinka 4444 - vši jsou dobré téma :-)

A ty si tak nutně musíš s někým ve školce povídat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.5.15 12:56

@bamboo - nebo začni do školky posílat manžela. Jistě se taky rád skamarádí s nějakou pěknou, sympatickou maminkou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
12.5.15 12:57

@bamboo Mě pobavilo toto… Nemám ve škole žádnou maminku, tak se chci začít kamarádit s tatínkem :D.

• Citovat
  • Upravit
170
12.5.15 13:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.5.15 13:02

@jjelena No, maminky se asi chovají hnusně, tak zbývá ten tatínek, který se chová tak hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.5.15 13:09
@terinka4444 píše:
Já znám univerzální vtipnou větu ze školy : Tak co, už jste taky chytli vši? To rozproudí konverzaci vždycky, kdo chytl, vzteká se, kdo ne, předává moudra, jak na to. Máte ve školce vši?

Jo, a pak si na mě budou ukazovat jako na tu, co dovlekla do školky vši, páč jsem se zeptala první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin