Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj
![]()
Ježíšek dones super dárek a já pořádně nevím, co s ním…
Něco už jsem na něm vyrobila, jen maso zatím, ale vím (teoreticky), že využití může být daleko širší..
Nechce se mi hledat na netu.
Zajímají mě vaše oblíbené recepty, vychytávky a tak, prostě to, co na tomto grilu děláte vy ![]()
Předem děkuji za příspěvky a už se těším, že mi při čtení potečou sliny… ![]()
No my vyhodili toustovac a pecem v nem i tousty
jinak klasika:maso, spizy, zelenina, vinny klobasy, kukurice…
My děláme - klasiku plátky masa, grilovanou zeleninu, plněné tortili (zapčeme je v grilu), zapečené tousty, klobásu na kolečka nakrájenou… ![]()
@eliska.mb píše:
No my vyhodili toustovac a pecem v nem i toustyjinak klasika:maso, spizy, zelenina, vinny klobasy, kukurice…
Takže oblíbený recept, recepty, postupy? Nejsem kuchařka od boha, víš? V kuchyni se na mě musí jako na polointeligenta…
proto jsem založila tuhle diskuzi, že si to budu zkoušet, jak to dělaj jiný…
od toho se odpíchnu a pak už mi to půjde… ![]()
Plátky masa- kuřecí, vepřové - s kořením které máme rádi ![]()
Grilovaná zelenina - cuketa, papriky, lilek - potít olivovým olejem přidat oblíbené koření
Tortili - Na pánvičce nechám orestovat cibuli a česnek, přidám 0,5 kg mletého masa, rajský protlak, italské bylinky (můžeš z toho udělat i jinou směs např z kuřecího, nebo jen čistě zeleninovou). Potom naplním tortilovou placku a dám do grilu zapíct.
No a grilujeme tam i ty klobásy - kupované.
@fikovka píše:
@StáninaPlátky masa- kuřecí, vepřové - s kořením které máme rádi
Grilovaná zelenina - cuketa, papriky, lilek - potít olivovým olejem přidat oblíbené koření
Tortili - Na pánvičce nechám orestovat cibuli a česnek, přidám 0,5 kg mletého masa, rajský protlak, italské bylinky (můžeš z toho udělat i jinou směs např z kuřecího, nebo jen čistě zeleninovou). Potom naplním tortilovou placku a dám do grilu zapíct.
No a grilujeme tam i ty klobásy - kupované.
Dobré ráno,
děláte v kontaktním grilu i kuřecí křídla? Propečou se?
Ahoj, potřebuju poradit…
Koupili jsme kontaktní gril-takový úplně obyčejný a já teď nevím, jak dlouho se tam dělá maso. Je mi jasné, že záleží na tom, jaké je to maso (kuřecí, vepřové…).
Když tam dám třeba krkovici, takový běžný plátek, mám jí naklepat?
Nebo se klepat nemusí? A jak dlouho se asi peče z každé strany? Je to asi, jako když to dám na pánvičku?
A co ta křidýlka? Jak ta se dělají asi dlouho?
A co třeba zelenina? Té stačí asi jen chvilku…
Ještě mě napadá…dáváte tam třeba pečící papír, aby bylo míň práce s mytím?
Omlouvám se za spoustu otázek, ale ráda se poučím
![]()