Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kriss Tina Aha, chápu no.. U nás ho umím dát manželovi jedině večer, kdy nakojím, usne a pak mu ho předám. Sice se vzbudí, ale většinou na něm zůstane spát. To je chvíle kdy si můžu něco dodělat v kuchyni anebo zacvičit. Je to náročný a z okolí žádná podpora, protože to takhle nikdo nemá ![]()
@kukushka55 píše:
@Kriss Tina Aha, chápu no.. U nás ho umím dát manželovi jedině večer, kdy nakojím, usne a pak mu ho předám. Sice se vzbudí, ale většinou na něm zůstane spát. To je chvíle kdy si můžu něco dodělat v kuchyni anebo zacvičit. Je to náročný a z okolí žádná podpora, protože to takhle nikdo nemá
Chápu, já takhle měla 2 ze 3 dětí. Výhoda pak jsou ty starší sourozenci, mezi nejstarším a nejmladší mám 7 let, takže si kluk vždycky k miminu lehnul, já pustila nějakou pohádku, aby se nenudil a leželi spolu a já si mohla mezitím aspoň uvařit a uklidit
zas jenom jedno dítě má výhodu, ze nedělá bordel a nic nepotrebuje, takže si člověk poresi nejnutnější a muze s nim půl dne sedět/ ležet ![]()
Ahoj, me spal malej u prsu treba dvakrat denne dve - tri hodiny(jinak nespal).. trvalo to az do 7 mesice😀ted spinka prez den sam v nasi velky posteli a vecer take s nami a nevadi nam to..pokusy o vlastni postylku byly, ale neuspesne😁