Kontrakce - snesitelne bolesti?

32
10.2.20 04:10

Kontrakce - snesitelne bolesti?

Ahojky, od vcera dopoledne mam nepravidelne bolesti po 6-8 minutach, 2× jsem byla ve vane a po vane se mi to vzdy zkratilo a jakoby zhorsilo treba na 4 minuty. Ale po pul hodine zase 6-8minut napr. Od 3hod se to ale zacalo zkracovat - viz. foto. Co si o tom myslite? Ptam se, protoze ty bolesti mi neprijdou nejak obrovsky-jde mi to do krize a podbrisku, da se to ale rozdychat zatim. Hlenova zatka mi od vcera postupne odchazi. Asi vzbudim pritele a pojedeme, co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
10.2.20 04:34

@Ema93 já bych si dala další vanu a možná bych i jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.2.20 04:49

Asi bych pro jistotu jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.2.20 05:05

Já měla až do vytlaceni kontrakce po 3 minutách :palec: a měla jsem snesitelny bolesti… Ale mě porod trval jen 6 hodiny, po 4 hodinách jsem psala ségře jestli už mám jako jet do porodnice, a za 2 hodinky byls holka venku… :lol: tak radši jet..

• Citovat
  • Upravit
PHV
1319
10.2.20 06:30

Já u první měla šílený bolesti že jsem myslela že mi upadne prd*el :lol: a u druhého žádný křížový, úplně v pohodě snesitelný. Takže to je pokaždé jiné. Jela bych, hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
10.2.20 06:32

S takovym casama jsem jela, rozdil casu na parkovacim listku a cas narozeni ditete je 13 minut :mrgreen: uz ve vytahu v nemocnici jsem myslela ze vyleze 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
10.2.20 06:48
@M-A píše:
S takovym casama jsem jela, rozdil casu na parkovacim listku a cas narozeni ditete je 13 minut :mrgreen: uz ve vytahu v nemocnici jsem myslela ze vyleze 8o
:mrgreen: :mrgreen: :pankac: My máme hodinu a půl a to jsem si říkala, jak to šlo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.20 09:10

Tak jsem prijela do porodnice a kontrakce se uplne zastavily v podstate, jen 3 takovy slaby. Takze mi nabidli zustat tam a nebo domu a vana, pani doktorka mi to nechtela nicim zrychlovat. Mam byt nalozena ve vane a prijet az budou jeste pravidelnejsi.. co jsme prijeli tak mam strasny krizovy bolesti. Jdu si napustit tu vanu. Uz mi to moc snesitelny neprijde :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.20 09:11

V leze jsou ty bolesti hrozny, kdyz chodim tak je to o neco lepsi. Jaky jsou ulevovy polohy pro krizovy bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
10.2.20 11:19

@Ema93 na čtyři na gauč..nohy nechat nahoře na okraji gauče, o ruce se opřít na zemi a dělat jemné kočičí hřbety. Spíš jako vyhrbit a do rovna, neprohýbat. Pak na gymnastickem balonu dělat různě pánví osmičky nebo ze strany na stranu..a nebo se opřít o zeď, dát si za bedra míček a masírovat. Každému vyhovuje něco jiného, musíš vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí