Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem vás poprosit o radu. Před týdnem a půl jsem byla na revizi dělohy v Podolí - zamlklé těhotenství v 10tt. Dnes mi na kontrole řekla doktorka, že tam vidí ještě nějaké zbytky, ale že by se to mělo menstruací vyčistit. Máte s tím někdo zkušenost? Bojím se trochu abych nemusela na revizi znovu
. Už tak jsem z toho docela špatná, protože to bylo první těhotenství a bojím se toho dalšího…
Ahoj, ja byla taky na revizi a taky mi tam neco nechali, odeslo to s menstruaci, niceho se neboj. Telo si poradi a vycisti se samo
na revizi jsem byla v zari a ted jsem zase tehu, telo si potrebuje odpocnout, je to zasah.
To mě mrzí:(, ale ničeho se neboj - během dne to budeš mít za sebou, a vzhledem k tomu, že to je v narkóze tak ani nic necítíš.
Děkuji za podporu, zítra se dozvím ortel. Minulý týden dr neviděl ![]()
(to jsem byla 8+5, zítra budu 9+5)
Tak dnes po kontrole utz mi doktor potvrdil, že není a nebude. Přestalo se i vyvíjet. Zítra revize. ![]()
To mě moc mrzí
, já to měla taky tak - nejdřív, že ok, i když je plod menší než by měl být, pak že je náznak srdeční funkce a nakonec že se plod nevyvíjí a musím na revizi:(. Byla jsem na začátku března v Podolí.
Zítra ráno nástup. Od půlnoci bez jídla. A doufejme, že mne pustí ještě odpoledne. Budou plod posílat na pitvu? Nevím jak to mám říct. ![]()
Nevím kam jdeš, ale já byla v Podolí - nastoupila jsem v 7:30, na sál jsem šla až v 11 (prý se tyto malé zákroky dělají mezi velkými operacemi tak sami neví kdy se nastoupí) a pak ve 4 domů. Plod se pak posílá na histologii a prý jsou do 3 týdnů výsledky. Mě doktorka ubezpečila že to je úplně normální a stává se to celkem často, tak nevím, každopádně se fakt bojím aby se to nestalo znovu:(.
@LucciaM ja jdu do nemocnice ve Frýdku Místku. Musím si pichnout 12h před zákrokem Fraxiparin, kvůli krve. A řekli mi že si to mám píchnout dnes ve 20h. Tak to půjdu taky cca dopoledne.
Taky doufám, že se to příště nebude opakovat. A Tobě taky ne ![]()
Holky, kolik kontrol a jaká vyšetření jste podstoupily po revizi? Já jsem byla na kontrole po revizi jen jednou, a to 10 dnů po zákroku. Lékař mě jen zběžně „prohlamal“ a řekl mi, že už na další kontrolu chodit nemám. Neproběhl žádný ultrazvuk ani vyšetření moči, výsledky z histologie mi taky neřekl. Teď jsem nervózní, zda není něco špatně. První MS po revizi jsem dostala po 28dnech, ale druhou jsem ani po 36dnech nedostala. Máte některá podobnou zkušenost?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.