Kontrola po revizi dělohy

8
14.3.16 10:35

Kontrola po revizi dělohy

Ahoj, chtěla jsem vás poprosit o radu. Před týdnem a půl jsem byla na revizi dělohy v Podolí - zamlklé těhotenství v 10tt. Dnes mi na kontrole řekla doktorka, že tam vidí ještě nějaké zbytky, ale že by se to mělo menstruací vyčistit. Máte s tím někdo zkušenost? Bojím se trochu abych nemusela na revizi znovu :(. Už tak jsem z toho docela špatná, protože to bylo první těhotenství a bojím se toho dalšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.3.16 11:04

Ahoj, ja byla taky na revizi a taky mi tam neco nechali, odeslo to s menstruaci, niceho se neboj. Telo si poradi a vycisti se samo ;) na revizi jsem byla v zari a ted jsem zase tehu, telo si potrebuje odpocnout, je to zasah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 09:26

Holky, jak dlouho trvá pobyt v nemocnici při revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.4.16 09:35

Já šla ráno do nemocnice a odpoledne jsem už jela domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 09:38

@LucciaM to jsi měla po zamlklém těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.4.16 09:42

Jj, přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 09:42

Ptám se proto, že mne to nejspíš taky čeká :-(
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.4.16 09:44

To mě mrzí:(, ale ničeho se neboj - během dne to budeš mít za sebou, a vzhledem k tomu, že to je v narkóze tak ani nic necítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 10:16

Děkuji za podporu, zítra se dozvím ortel. Minulý týden dr neviděl :srdce:
(to jsem byla 8+5, zítra budu 9+5)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.4.16 13:37

Tak dnes po kontrole utz mi doktor potvrdil, že není a nebude. Přestalo se i vyvíjet. Zítra revize. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.4.16 13:45

To mě moc mrzí :(, já to měla taky tak - nejdřív, že ok, i když je plod menší než by měl být, pak že je náznak srdeční funkce a nakonec že se plod nevyvíjí a musím na revizi:(. Byla jsem na začátku března v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.4.16 13:50

Zítra ráno nástup. Od půlnoci bez jídla. A doufejme, že mne pustí ještě odpoledne. Budou plod posílat na pitvu? Nevím jak to mám říct. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.4.16 14:06

Nevím kam jdeš, ale já byla v Podolí - nastoupila jsem v 7:30, na sál jsem šla až v 11 (prý se tyto malé zákroky dělají mezi velkými operacemi tak sami neví kdy se nastoupí) a pak ve 4 domů. Plod se pak posílá na histologii a prý jsou do 3 týdnů výsledky. Mě doktorka ubezpečila že to je úplně normální a stává se to celkem často, tak nevím, každopádně se fakt bojím aby se to nestalo znovu:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.4.16 14:12

@LucciaM ja jdu do nemocnice ve Frýdku Místku. Musím si pichnout 12h před zákrokem Fraxiparin, kvůli krve. A řekli mi že si to mám píchnout dnes ve 20h. Tak to půjdu taky cca dopoledne.
Taky doufám, že se to příště nebude opakovat. A Tobě taky ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.5.17 08:25

Kontroly a vyšetření po revizi dělohy

Holky, kolik kontrol a jaká vyšetření jste podstoupily po revizi? Já jsem byla na kontrole po revizi jen jednou, a to 10 dnů po zákroku. Lékař mě jen zběžně „prohlamal“ a řekl mi, že už na další kontrolu chodit nemám. Neproběhl žádný ultrazvuk ani vyšetření moči, výsledky z histologie mi taky neřekl. Teď jsem nervózní, zda není něco špatně. První MS po revizi jsem dostala po 28dnech, ale druhou jsem ani po 36dnech nedostala. Máte některá podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty