Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky malý 3roky kopl 6let většího do břicha vlevo pod žebry větší chvíli brečel teď po 40min tvrdí že ho to už neboli.mam jet pro jistotu na pohotovost co tam vůbec je?
@katkacaajkova píše:
Ahoj holky malý 3roky kopl 6let většího do břicha vlevo pod žebry větší chvíli brečel teď po 40min tvrdí že ho to už neboli.mam jet pro jistotu na pohotovost co tam vůbec je?
Nezakladala jsi diskuzi o tom snezenem alobalu? Moc to vse resis.. Sestriny deti (6,10) se rvou jako kone furt.. To jsou teprve bitky.
Ja bych to neresila, 3 letak nebude mit tolik sily aby mu vazne ublizil
, kdybych mela jezdit na pohotovost kuli kazdemu padu, rane do hlavy atd tak se tam muzu rovnou odstehovat…
Jojo to jsem já dneska se daří. Asi jo ale už s tím nic neudělám někdy mě to štve samotnou.
@katkacaajkova píše:
Jojo to jsem já dneska se daří. Asi jo ale už s tím nic neudělám někdy mě to štve samotnou.
ale uděláš
Jsi strašně úzkostná, sice to chápu, každá máma se o děti bojí, ale to co děláš ty by mohlo dětem škodit
Zvaž jestli bys o tom neměla promluvit se svým lékařem. Jde také o to, zda se dokážeš zcela ovládnout před dětmi, nebo zda to na ně přenášíš (což je klidně možné). Fakt se nad tím zamysli, případně to řeš, není to žádná ostuda.
Ahoj. Dceru (7 let) dnes odpoledne kolem 15. hod kopl do břicha kluk odhadem 5 let. Chvíli pobrekávala, že ji břicho bolí, pak si normálně hrála, došla z hřiště domů,
napsala úkol… Dál jsem neřešila. Teď večer než šla spát, stěžovala si zase že ji to břicho bolí. Otázka zní, jestli kopnutí do břicha mladším dítětem (měl na sobě tenisky, dcera měla tenkou bundu) může způsobit úraz, poranění nějakého orgánu V dutině břišní. Budu ji sledovat, na pohotovost hned jezdit nechci, ale jsem trochu nervózní. Máte zkušenost s podobným úrazem?
Stát se nuže vsexhno i malý 5 lety kluk má obrovskou ránu nohou plus teniska, a určitě dcera měla uvolněné břicho zkuste ji nahmatat břicho jestli ji to boli na dotek a nemá tam modřínu
@Anonymní píše:
Ahoj. Dceru (7 let) dnes odpoledne kolem 15. hod kopl do břicha kluk odhadem 5 let. Chvíli pobrekávala, že ji břicho bolí, pak si normálně hrála, došla z hřiště domů,
napsala úkol… Dál jsem neřešila. Teď večer než šla spát, stěžovala si zase že ji to břicho bolí. Otázka zní, jestli kopnutí do břicha mladším dítětem (měl na sobě tenisky, dcera měla tenkou bundu) může způsobit úraz, poranění nějakého orgánu V dutině břišní. Budu ji sledovat, na pohotovost hned jezdit nechci, ale jsem trochu nervózní. Máte zkušenost s podobným úrazem?
Je dost nepravděpodobné že by ji způsobil nějaký vážnější úraz. Má to pohmoždění a teď večer si stěžovala protože v klidu ležela tak si tu bolest uvědomila…kdyby to bylo něco vážnějšího tak by se určitě nebyla schopna kvůli bolesti soustředit na úkol… Možná ať vynechá tělocvik na pár dní…
Myslim, že bude jen nakopnuta tj. max nějaká modřina. Za pár dní to přejde, když ne, tak až pak hledat doktora