Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj, před půl hodinou jsme s manželem blbli a uklouzla jsem a spadla jsem zády na konferenční stolek, bouchla jsem se vzadu na hlavě. Bolí mě to šíleně, mám mžitky před očima, i napsat tento příspěvek mi dělá problém. Ale nekrvácela jsem a nezvracela. Nechci plašit už tak je manželovi hrozně… tak snad poradíte vy. Díky
Určitě jeď ihned do nemocnice.
Az se rano probudi a ty budes tuha, bude mu asi jeste hur. Ne, kvuli moznemu krvaceni do mozku bych jela, uz kvuli mzitkum pred ocima. A radeji bych se nezminovala, ze jsem jela az po porade na emiminu, prece jen psychiatrie je kolikrat dost blizko pohotovosti ![]()
Spadla jsi z koně a rozbila si hlavu o noční stolek. Mazej do špitálu, hodně štěstí.
![]()
Usekla jsem si prst, mám jet do nemocnice?
![]()
Tyhle příspěvky fakt nechápu… ![]()
Nikdo vám do hlavy přece nevidí… (Když máte mžitky…já bych jela.)
@hanka.br. z koně
, promin to mě pobavilo, sorry za OT
jinak samozřejmě mazej do nemocnice,
nechápu tyhle dotazy, než se člověk odváží někam jet, tak se zeptá na emiminu, panebože, to už nemumíme použít ani tu hlavu??
![]()
Tak pokud se po úderu do hlavy necítím dobře a mám mžitky, tak bych místo psaní příspěvku byla už dávno na cestě do nemocnice
![]()
Volala jsem tam a řekli mi že pokud jsem nezvracela tak ať nejezdím, tak nevím, nechcu tam nikoho tak večer otravovat, už je mi lépe akorát to pořád dost bolí.. díky všem
Z úderu do týla jsem měla otřes mozku a to to asi ani nebyla taková šlupka (lehla jsem si na dvojpostel napříč, a ona měla uprostřed dřevěný rantl). Ani mě to nějak moc nebolelo, až postupem času jsem začala být malátná a ztratila vědomí (bylo to tak 1,5 hodiny potom). Zvracela jsem až pak v sanitce…
Jela bych.
Příspěvek upraven 20.04.17 v 20:14
@Anonymní píše:
Volala jsem tam a řekli mi že pokud jsem nezvracela tak ať nejezdím, tak nevím, nechcu tam nikoho tak večer otravovat, už je mi lépe akorát to pořád dost bolí.. díky všem
Helet kasli na to co ti rekli,
Pokud se ty necitis dobre, tak jed. Otravovani to neni, od toho tam snad jsou ne? Stala se ti nehoda, mas zraneni, tak jakypak otravovani. Pro klid duse bych jela. Za to nedas nic.
@tumpach píše:
@hanka.br. z koně![]()
, promin to mě pobavilo, sorry za OT
jinak samozřejmě mazej do nemocnice,
nechápu tyhle dotazy, než se člověk odváží někam jet, tak se zeptá na emiminu, panebože, to už nemumíme použít ani tu hlavu??![]()
![]()
ona ji ma prave poskozenou. ![]()
Bez do nemocnice, opravdu nechapu proc kazdej nejdriv pise na emimino a pak teprv resi vlastni zdravi (nebo este lip zdravi deti) ![]()
Ahoj, před půl hodinou jsme s manželem blbli a uklouzla jsem a spadla jsem zády na konferenční stolek, bouchla jsem se vzadu na hlavě. Bolí mě to šíleně, mám mžitky před očima, i napsat tento příspěvek mi dělá problém. Ale nekrvácela jsem a nezvracela. Nechci plašit už tak je manželovi hrozně… tak snad poradíte vy. Díky