Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Volala jsem tam a řekli mi že pokud jsem nezvracela tak ať nejezdím, tak nevím, nechcu tam nikoho tak večer otravovat, už je mi lépe akorát to pořád dost bolí.. díky všem
To oni se snaží odpálkovat kde koho takhle, kašli na to a jeď stejně. Manžel si udělal takhle večer něco s palcem a na pohotovosti mu na to řekli, jestli s tím nemohl vydržet do rána, a hodili na něj otrávený ksicht a poslali ho na RTG - tam zjistili, že je to zlomený a to pak už sklapli, děs tyhlety pohotovosti, hlavně že za to chtějí 90 Kč.
Dokud bych dokázala psát na emimino, nehla bych se z domu. Ale muž by musel být v pohotovosti, aby mi zavolal sanitku, až bude potřeba. I když v naší nemocnici mají wifi, tak bych možná radši jela hned, ovšem jestli bych měla srdce otravovat ty chudáky, co mají službu ![]()
Jinak doufám, že už tam zakladatelka je! Nechápu tyhle dotazy ![]()
No šupa do hlavy je zrádná a určitě bych nepsala sem a jela na pohotovost hlavně pokud je ti nevolno a máš mžitky. Zažila jsem chlapa co si rozbil hlavu o topení, krve jak při zabíjačce, na pohotovost nejel, nic mu nebylo a v pohodě, po týdnu byl na očním na běžné kontrole a zjistili že má prasklou lebku. No s tím se nic nedělá tak dostal akorát vyhubováno od doktorky.
Pak jsem zažila holku co upadla na náledí, bouchla se do hlavny, rána to byla, ale měla tlustou čepici a tak si říkala že ok, nic jí nebylo a v noci začala zvracet, volali jsme rychlou, v sanitce už byla mimo. Na CT velké krvácení. Zůstala ležet a po týdnu zemřela.
Takže tak no, nikdy nevíš, i zdánlivě malá rána může být fatální a z toho velká šupa a nic z toho není, každopádně neradno podceňovat.
Doufám že už tohle píše na cestě do nemocnice… no jasný že jo
„Žádný úraz hlavy by se neměl podceňovat.“ pravil český neurolog (
jméno mi vypadlo).
Drsný byl ten zmíněný případ pádu na ledě v tlustém kulichu a do týdnu smrt! To je nevyzpytatelné.
Kvůli mžitkům bych jela - není takhle náhodou v týle centrum zraku? Myslím, že ano - to je dost dobrý důvod ke kontrole. Ani problémy se zrakem za to nestojí.
Ahoj, díky za starost, jela jsem, jsem stále na pozorování, vůbec se jim to nelíbilo a popřeli, že by mi do telefonu říkali at nechodím, no mazec, to jsem se jich vždy zastávala!
Ale jinak docela dobrý, motá se mi hlava když vstanu a bolí mě to stále, ale možná to mám spíše od krční páteře, uvidí se
Diky, ze si se ozvala!
Drzim palce, ale hlavne, ze jsi v nemocnici
.
@Anonymní píše:
Ahoj, díky za starost, jela jsem, jsem stále na pozorování, vůbec se jim to nelíbilo a popřeli, že by mi do telefonu říkali at nechodím, no mazec, to jsem se jich vždy zastávala!
Ale jinak docela dobrý, motá se mi hlava když vstanu a bolí mě to stále, ale možná to mám spíše od krční páteře, uvidí se
Nj, někdy člověk má „štěstí“ na lidi..
hlavně že jsi pod kontrolou
Ahoj lidi mám takový problém. 4. 11. neboli v pátek sem se praštil (silněji) o futra do vrchní části hlavy. Asi hodinu mě hlava bolela a potom celkem dobry ale teď a včera se mi neskutečně začala motata hlava. Myslíte že bych měl návštívit obvodního?
Příspěvek upraven 08.11.22 v 22:32
@Jakub0 píše:
Ahoj lidi mám takový problém. 4. 10. neboli v pátek sem se praštil (silněji) o futra do vrchní části hlavy. Asi hodinu mě hlava bolela a potom celkem dobry ale teď a včera se mi neskutečně začala motata hlava. Myslíte že bych měl návštívit obvodního?
V říjnu? To už bych k doktorovi nechodila.