Kopřivka, už jsem bezradná

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2450
11.6.19 12:33

Nevim jestli to muze pomoct, nebo jestli to teda vubec muze. Ale na koprivku jeste existuje sirup Aerius

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
11.6.19 12:35

Ten jsme kdysi dostali ale už nevím na co zkusím zjistit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
11.6.19 12:37

Jj je to i na alergickou rymu a tak, ale i na koprivku. Muzou to dite od 1roku, tak si nemyslim ze v tom bude nejakej bo.del

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.19 12:47

@Renca8 tak super, m9c děkuji za radu, už jdu hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.6.19 12:55

@brumi Zkuste nechodit ven, takhle u mě vypadá reakce na slunce než naskáčou puchýře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
11.6.19 12:58

A viděl to KOŽNÍ lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
11.6.19 12:59

Trpím na ní taky a přijde mi, že to musí odeznít tak nějak samo. Vypozorovala jsem, že je to hodně psychické. Já mám na mazání kortikoidovou mastičku a beru Xyzal - obdobné jako Dithiaden. Dieta byla bez výsledku. Když mi bylo fakt děsně, píchli mi na pohotovosti kortikoidy do svalu, to zabralo téměř okamžitě. Ještě jsem nedávno viděla v čekárně letáček na nějaký gel, který se jí a měl by absorbovat z těla alergeny. Prý je to i na kopřivku, zatím jsem nezkoušela.
Přeji brzké uzdravení, je to zoufalé, znám to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.6.19 13:42

Po operaci to také může být reakce na narkozu, hlavně bych vše pro konzultovala s lékařem a necpala do něj kde co, abys mu ještě víc neublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.6.19 13:47

Mě to připadá jako pátá nemoc. Prodělala dcera před měsícem. Vyrážka se objevuje až 3 týdny a nic se na to nedává. Musí se počkat až to přejde. Když běhala doma v kalhotkách tak to nebylo moc vidět ale jakmile se zahřála pod peřinou nebo na sluníčku tak se to zase objevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.6.19 14:07

Posílám foto pro porovnání. Taky jsem si myslela, že má holka kopřivku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.19 20:04

@ančapepča nj jenže nás s tím kontrolovali v nemocnici a za týden znovu dětská primářka že je to opravdu koprivka. Na pátou jsem je upozornila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.19 20:07

@cverunka v nemocnici mazali kortikoidy a za chvíli bylo po…Ale domů jsme nedostali. @Aduš8 neboj mám ho pod dohledem doktorů ale přijde mi už to nekonečné. Ještě počkám do pondělí a jinak na kožní, protože jinak už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.6.19 20:42

@brumi snad to bude co nejdřív pryč, ono to může zhoršovat i to horko, jak se potí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
12.6.19 13:01

@Aduš8 on se potí už od narození hodně a vždy je jak rajče po pár min. Hlavně už ať zmizí. Nikdy kopřivkou netrpěl, tak si fakt říkám jestli to není reakce na narkozu nebo jod a tomu vyplachu čím jsem musela 14 několikrát denně čistit ránu a drén :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.7.19 00:15

Prosim taky.o.radu..Syn 3 roky před týdnem na podbřišku. malinko osypany. Myslela jsem, ze z plinky na spani.Pak jel ke svemu otci a vratil mi ho celeho osypaneho.Byl s nim u dr a pry koprivka. V pondeli jsem tam byla jeste jednou a pry koprivka. Davam dithiaden a mazu sudocremem, dle dr..Jenze se to nejak nezlepšuje.pridavam.foto.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí