Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Neznáte nějaký třeba nový korektor na kruhy? Levnější a kruhy jsou fakt viditelné l, červeno fialové.
@Šárka91 já mám černé kruhy už od dětství, a jediné co mi pořádně zabralo a krásne je zakrylo je make-up od dermacol v takové zlaté tubě, korektory mi vůbec nevyhovovaly protože byly hned pryč…takhle stačí malinko toho make-upu a má to ten stejný efekt. Je hodně hustý a krycí ![]()
@Šárka91 Já používám od Rimmelu vis foto jen lehce zapudrovat a drží celý den
Nebo od Catrice, tekutý Camouflage (ne ten tuhý v kalíšku). Nebo pak Maybelline Fit me.
Já používám rozjasňovač v tubě od essence a musím říct, že jsme překvapená, jak funguje a za ty prachy. Ale nejsem si jistá, jestli to nebyla jen nějaké limitka…
Díky holky! Něco zkusím, ten Maybelline jsem měla a nepomohl. Catrice je dost parfémovaný a nedělal mi dobře.
Za mě taky ten Dermacol… Dávám ho jen pod oči, je fakt hutný. Přes to můj oblíbený Rimmel a když chci být jo krásná, tak ještě rozjasňovač od Lorealu ![]()
@Run píše:
Za mě taky ten Dermacol… Dávám ho jen pod oči, je fakt hutný. Přes to můj oblíbený Rimmel a když chci být jo krásná, tak ještě rozjasňovač od Lorealu
A pokud dám ten dermacol, musím dát na to make up? Já totiž používám BB krém, pleť mám pěknou, jen ty kruhy mi ubírají na kráse ![]()
http://www.makeuprevolution.cz/…ty-korektor/
za tu cenu je supr, pod nej davam bb krem a na nej pudr.
@Šárka91 BB krém asi bude stačit. Já mám teď velmi výraznou zrzavou barvu a k tomu musí být pleť dokonalá, jinak totiž ta barva zvýrazní každý kaz ![]()